Călătoria Unui Rougue

By anabella12355

9.4K 555 55

Elisa este un rougue . Care va trece prin multe întâmplări fie ele bune sau rele . Fiecare avem un drum în vi... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Anunț
22
23
24
26
25
Scuze
27
28
29
🌟30🌟
31
32
33
34
35
36
37
38
39
🎉40🎉
41
42
43
45
Anunt
46
47
Partea 1: Acasa
Partea a 2 a : Rougue

44

87 5 0
By anabella12355

Seara se apropie dar nu ma stresez , nu am de gand sa fiu aranjată și dichisită. Eu v-oi fi lup , nu am de ce sa ma aranjez.

Cred ca daca mai stau mult aici o sa incep sa ma îmbrac numai în negru . Mă trântesc pe pat si incerc sa adorm dar ușa se deschide și pe ea intra vampirul cu o lesă în mână.

- Esti gata ?
- Eu nu port zgarda . Și îți trebuie ceva mai dur pentru a ma opri din a îți sfâșia prieteni .
- Nu cred ca poti rupe lesă asta . E facuta la comanda . Nu se va rupe .
- Nu serios ?!?

Mă transform în om și îmi pune lesa . Mă proptesc în podea și dintr-o săritură rup lesa . Mă uit la el cu un zâmbet de atotștiutoare și el își dă ochii peste cap . Comanda un lanț gros , ăsta cred ca o sa țină. Mă leagă cu lanțul la gât și simt că ma sufoc . Iesim pe ușa și mergem pe un hol . Eu inainte , cu pieptul în fața și mândră pășesc pe acolo adulmecând totul . Coborâm scările și jos găsim 3 vampiri care stau si beau pe canapea . Ei se întorc cu capurile spre noi și se holbeaza la mine în timp ce James încearcă să mă stăpânească și să mă țină în frâu . Ei se ridică și se salută și apoi încep să se uite la mine .

- Ăsta e câinele tău ? E un pichinez .
- Mrrrrrrr .

Dau sa sar pe el dar James trage de lanț și nu ma lasa .

- Roger , lasa-i câinele în pace ! Din cate stiu tu nu ai .
- Pentru ca nu am vrut .
- Sau nu ai gasit unul pe placul tau .
- Ori cum . Cum îl cheamă?
Încerca să pună mâna pe mine . Dacă pune mana pe mine o sa ramana fara ea .
- Hrrrrrrrrrr .
- Nu pune mana pe ea . E mai sensibilă. Și e o ea .
- Slab , măcar ce e ?
- E un vârcolac alb .
- E varcolac ? Super ...
- Ea e El.....
- Mrrrrr .
- Ea e Leea .
- Nu prea pare un vârcolac. E doar un câine vagabond. Nici nu cred ca poate sa lupte . E o corcitura .

Atunci sângele începe să se miște cu viteza lumini prin mine . Nervii urcând la cote maxime . Mă transform în om și îmi dau chestia aia jos de la gât .

- Mă- ta e o corcitura , fraierule ! Eu am mai multă putere în degetul mic decât cât ai tu în tot corpul .
- Ce ai spus curvo !?!
- Roger, las-o în pace .
- Tu nu vezi ca fufa ta și-a luat-o în cap .
- Până aici !! Nimeni nu ma face pe mine fufa .

Ma apropii de el și el se incordeaza sa para impunător. După ce sunt destul de aproape, un șut în bijuterii , un genunchi în stomac și un ultim pumn în gură și maimutoiul e pe jos .

- Cine e curva acum,manechinule !?!
- Leea calmează-te!
Trag aer în piept ma întorc spre James .
- Bine , eu voi fi inapoi in camera . Sa nu ma deranjezi cu nimicurile tale de prieteni . Un prieten te susține , nu te critica !

Cu astea fiind spuse urc in camera mea si ies direct în curte și încep să alerg în jurul gardului ocolind obstacolele . În seara asta plecăm.   Nu mai vreau sa stau mai mult decât trebuie aici . Nu mai fac nici un plan , o sa sar gardul și o sa fug cât ma țin picioarele.  Nu o sa ma opresc până nu ajung ..... ajung ..... La Ivan . Da , da ..... La Ivan . Leea !!Ce ? Încă nu sunt prea convinsă.  Dar sunt convinsă că voi pleca de aici.  Mă întorc în camera și ma schimb pentru a putea sa ma mișc mai usor si sa fiu camuflată. 

Seara vine si ea iar tot ce fac eu e sa ma plimb în jurul gardului pentru a prinde un loc mai bun . Cred ca gardul este un deva legat pe la mijloc . Caut cu privirea o sârmă unde este legat pentru a putea sfâșia cu ghiara . Găsesc  sârma , îmi scot ghiara și cu o singură mișcare tai sârma. Acum e acum . Alarma a pornit și la fel și eu . Fug prin pădure de nebună și sper să nu ma găsească.  Pe la jumătatea pădurii ma transform în lup si încep să alerg mult mai rapid . Acum mă simt mult mai liberă.  Știu că deja am trecut prin 3 teritorii deci sigur nu o sa ma găsească.  Mă așez și îmi pun în ordine gândurile.

În primul rând,  AM REUSIT !!!!! YEEEEEYYY.
În al doilea rând,  trebuie sa ii gasesc mirosul . Nu o sa reusesc sa ma întorc dacă nu îi gasesc mirosul . Sunt pe un teritoriu necunoscut și nu simt nici un miros cunoscut .

Mă plimb prin pădure pentru a găsi un miros cunoscut . Am găsit ceva și mai bun , căprioară.  Mă pitesc într-un tufiș si stau la pândă. (Nu vreau sa pun detalii despre cum a ucis o ).  După ce mănânc ma odihnesc puțin și o sa pornesc din nou în căutarea lui ..... Ivan !!!! Da . Pădurea asta nu imi pare cunoscuta . Nu cred că am mai fost pe aici . Copaci sunt zgâriati semn că este o haită pe aici si trebuie să fiu atentă.  Mă ridic și ma uit prin jur . Am un sentiment ciudat . Ceva nu e in regula.  Sunt pe un teritoriu necunoscut și nu am dat încă de nimeni.  Ceva nu imi miroase a bine . Nu mai fi paranoică.  Poate sunt puțin paranoică.  Poate ar trebui să dorm puțin,  sunt cam obosită.  Dar ar trebui să plec într-un loc mai sigur.  La primul pas făcut ,din copaci , sar patru masculi care ma inconjureaza și nu ma  lasa sa plec . Ți-am spus eu !!!! Scuze .

Și îmi cer și eu scuze nu am mai postat de mult timp dar examenele nu m-au lăsat deloc sa ma relaxez puțin.  Dar am revenit cu încă un capitol . O sa incerc sa postez mai des .Multumesc pentru vizualizări .💖💜💜❤💜💖💖💜❤💜💖💜💜💖

Continue Reading

You'll Also Like

3.4K 285 21
O mică făptura inocentă și fragilă ,ce nu i-a greșit nimic vieții, ajunge să devină abuzată fizic, cât și psihic de tatăl ei,alcolist cu diplomă. Inc...
157K 9.4K 37
Ayame este o fata normala de optsprezece ani , chiar daca uneori poate fi foarte ciudata. Traieste intr-o haita frumoasa alaturi de Richard si Belle...
168K 10.9K 46
Rose, o fata care nu a avut o viata roz deoarece a fost abandonata in padure inca de mica, dar a avut grija de luna de pe cer dandu-i multe misiuni...
880K 44K 30
Un Alpha Suprem primeste ca suflet pereche un Rogue. Atat iubirea cat si viata ei sunt in pericol atunci cand el se lasa condus de orgoliu si este pa...