Călătoria Unui Rougue

Da anabella12355

9.4K 555 55

Elisa este un rougue . Care va trece prin multe întâmplări fie ele bune sau rele . Fiecare avem un drum în vi... Altro

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Anunț
22
23
24
26
25
Scuze
27
28
29
🌟30🌟
31
32
33
34
35
36
37
38
39
🎉40🎉
41
43
44
45
Anunt
46
47
Partea 1: Acasa
Partea a 2 a : Rougue

42

95 5 0
Da anabella12355

Pov. ELISA
Încă o zi din multe alte zile de când stau închisă. Cred ca a venit toamna , iarba începe să fie din ce in ce mai rară , începe să fie mai frig iar blana mea devine mai groasă și călduroasă. Tot ce fac este sa stau sa mănânc si sa beau apa . Wow , ce productiv .

- La naiba ! Nu mai pot sa stau aici !

Mă izbesc în gard dar ca de obicei nu reușesc să fac nimic . Mă izbesc în repetate rânduri în gard dar nu reușesc nimic .

- De ce e asa de tare !?!

Mă sui pe căsuță și incerc sa sar dar ajung doar pe la jumătate și oricum e inchis și sus . Mai încerc dar nu reușesc. Elisa calmează-te. O sa te obosesti în zadar. Nu mai pot Leea ! Nu mai pot sa stau si sa vad ca trece timpul iar eu stau închisă aici . Nu mai vreau . Știu dar...... Știi ce ? Continuă, poate se slăbește. Bine .

După ore întregi în care ma chinui sa .... sa fac ori ce nu reușesc nimic . Cad extenuata la pământ. Respir foarte rapid și cred că am un atac de panică. De ce te stresezi asa de tare ? Vreau doar sa iesim de aici . Mai este ceva . Știu că nu îți place să stai închisă într-o cușcă, vreau să te simți din nou liberă. Știu că în interiorul tău urli de tristețe. Simt cum te topești pe interior și cum te consumi din cauza asta . O sa te scot de aici ...... cu ori ce preț. Elisa știu la ce te gândesti si nu imi place . O sa fii liberă, nu o sa mai stai in cușcă. Elisa , nu face asta . Cum ai spus si tu , o sa fac ori ce sa nu simți ce e durerea .
Oftez învinsă dar îmi iau inima in dinti .

- James !!! James , știu că ma auzi !!!
- Ce e drăguță?

Apare dintr-o dată cu un zâmbet arogant . Și cu privirea de parca ar știi ce vreau . Mă enervează doar cu prezența. Elisa nu fa asta ....

- Ce vrei în schimb ca sa ma scoti din cușcă asta ?
- Nu vreau nimic .
- Fi serios , nu m-ai ține aici doar asa de drag .
- Uite , ce vreau eu e foarte simplu si direct . Noi vampiri avem dreptul la animale de companie , numai ca doar unul pe viață. Deci am nevoie de un animal puternic , un vânător excelent , cu instincte de supraviețuire dar în același timp ascultător și loial .
- Ai descris un vârcolac.
- Exact , nu am știut până acum că varcolaci se potrivesc perfect descrierii mele până te-am intalnit dar este o problemă .
- Varcolaci sunt loiali dar nu asculta decât de un Alfa , dar ai gresit varcolacul , eu nu ascult nici de Alfa .
- Dar aici intervine nevoia ta de a fi liberă. Te voi scoate de aici și îți voi da un loc perfect . Un loc pentru antrenament , o câmpie deschisă pentru ori cât ai vrea sa alergi . Mâncare de care vrei tu si o sa iesi și la vânătoare. Dar în schimb vreau ca tu sa fi animalul meu de companie , vreau să mă asculți. O sa iti dau un trai la câte nici nu ai visat .
- Și dacă refuz ?
- Vei sta in cușcă asta pentru totdeauna .

Elisa vom ieși din asta , dar asta e ca si cum ai face pact cu diavolul . Scuze dar asa e cel mai bine .

- Cu o conditie . Dacă ma muști sau măcar încerci să mă muști pactul se rupe și eu sunt liberă sa plec.
- Nu sunt un obsedat de sânge, voi reuși să fac fata .
- Mai vedem noi .
- Deci esti de acord?
- Da ...
- Dar cum pot fi sigur că nu cei încerca să evadezi .
- Eu nu mint niciodată. Și încă ceva , fara aur roz .
- Te invit la libertate .

Mă transform în lup si îl văd cum deschide ușa. M-am condamnat la o viață nefericită și plină de vampiri si reguli . Sper sa ma ierți vreo dată Leea . Eu nu pot sa stau supărată pe tine , Elisa . Dar vreau sa stii mi-ai frânt inima .
Lacrimi acide îmi curg și se lovesc de oarba și așa uscată. Cu capul în pământ și mergând târâind picioarele merg în urma lui , a vampirului ce ma făcut sa regret ca m-am nascut . Inima ma in teapa și lumea parca nu mai este cum era inainte . Elisa vreau sa facem schimb de locuri . De ce ? Pentru ca nu pot sa suport gândul te-ai sacrificat pentru mine si eu stau si ma uit .

Pov. Leea
Elisa nu știe, dar eu stiu ce vroia sa spuna .Nu vreau ca ea să vadă viața în alb și negru . Vreau ca ea să vadă viața ca pe un dar nu un blestem . Eu nu mai pot vedea viața color , mi-am pierdut această strălucire. Lumea o văd cum e ea cu adevărat, cruda și nemiloasă. Dacă ești slab aici nu te ajuta , te calcă în picioare. E o junglă unde trebuie să supraviețuiești, sa lupți ca sa trăiești. Eu voi lupta mereu pentru a o ajuta pe Elisa . Ce a suportat în cușcă nici nu vreau sa imi imaginez. E adevarat ca ușor ușor ma stingeam în cușcă dar nu vreau sa o vad cum se sacrifică și cum ar face și ea tot ce poate pentru a ma ajuta . Eu o sa reusesc sa traiesc aici . Macar daca o sa am loc o sa stau cât mai departe de el . Nu o sa stau niciodată lângă el pentru că vreau , o sa stau pentru că ma va obliga.

Viata nu ne da mereu mura în gură , ea ne da lamai din care nu putem face nici limonada 😖😖😔😔. Multumesc pentru susținere. ❤💜💜💖❤❤💜 🐺🐺🐺

Continua a leggere

Ti piacerà anche

105K 3.5K 30
Două lumi diferite, două suflete total diferite, dar totuși există o legătură între ei care nu se poate rupe. ◇Primul volum din seria Cei Din Întuner...
47.4K 2K 27
Aceasta este continuarea cartii IUBITA DE UN MONSTRU.Anastasia este o fata de 16 ani,parintii ei au murit cand ea s-a nascut.Mai multe informatii gas...
880K 44K 30
Un Alpha Suprem primeste ca suflet pereche un Rogue. Atat iubirea cat si viata ei sunt in pericol atunci cand el se lasa condus de orgoliu si este pa...