Călătoria Unui Rougue

By anabella12355

9.4K 555 55

Elisa este un rougue . Care va trece prin multe întâmplări fie ele bune sau rele . Fiecare avem un drum în vi... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Anunț
22
23
24
26
25
Scuze
27
28
29
🌟30🌟
31
32
33
34
35
36
38
39
🎉40🎉
41
42
43
44
45
Anunt
46
47
Partea 1: Acasa
Partea a 2 a : Rougue

37

112 6 0
By anabella12355

Aseară nu l-am mai contactat pe Roy . Nu stiam ce sa ii zic . Mă trezesc când aud cheia în ușa și niste pași care se apropie . Mă ridic în picioare și e idiotul de pe lista mea neagră și cu scris roșu.  Mă duc spre el și îl apuc de gât trantindu-l  de podea și încep să îi dau pumni , am pumnul plin de sânge.  În camera intra Lorenzo și încearcă să mă dea jos de pe el dar îi dau un cot în nas . E cam dificil sa bat cu catușele pe mâni ,dar ma descurc . Apar câteva matahale dar le iau si pe ele la pumni . Îl aud pe Lorenzo iar la vorbele lui ma opresc .
- Eu în locul tău aș fi cuminte . Ca daca nu o sa am o discutie cu micuța aceasta .
Si îmi arată o poza cu un copil , o fetiță,  are cam 4 ani . Ce îmi pasă mie ? Nu o cunosc . Leea , o sa o omoare . Elisa nu pot sa stau închisă din cauza ca el ma amenința că omoară un copil oarecare . Dar îl poți salva , știi copiii sunt  slăbiciunea mea . Și cred că și el la fel . O sa mă omori într-o zi . Bine , fa ce vrei . Nu e ca si cum voi fi supărată,  voi fi bine . Faci fata ta de cățeluș? Și buza tremurândă... Inspira adânc.  Bine , bine , salvăm copilul .

Îl arunc pe tipul ce îl loveam acum câteva minute .
- Știam eu că te vei calma .
- Nu te umfla in pene .
Mă trântesc pe pat si îmi sprijin bărbia în mâini iar mâinile le sprijin de genunchi.  Fericită? Foarte . Acum ce ? Ce ? Acum ne stie slăbiciunea ta , ce o sa facem ? De acum ne va șantaja . Nu cred am gândit până la capătUite de asta trebuie să asculți de mine , copilul ăla nici nu cred că există.  Doar a luat o poza la nimereală ca sa te emoționeze pe tine  , adică pe mine .
După ce ii scoate pe oameni ăia și îi duce la spital vine la mine si ma prinde de mână.  Îi mai dau un pumn .
- Nu Pune Mana Pe Mine !
- Ori când pot suna și copilul e mort .
Mă uit în ochii lui și îi văd minciuna din ochii și acum sunt sigura ca nu exista copilul ăla .

- Mă minți.  Copilul nu exista  .
Se uita debusolat la mine .
- Dar .... daca stiai de ce te-ai oprit ?
- Nu cred ca ar trebui să îți pese .
- Eu cred că da .
- Păi eu cred ca nu .

O sa plec de aici chiar astăzi.  O sa ne întoarcem la Ivan și la Roy . Serios ? Eu nu mint . Lorenzo pleaca nervos iar eu fac planul . Dacă aș putea coborî pe fereastra as ajunge la pădure într-un minut . Dacă ajung in pădure ma transform și îmi vor pierde urma . Vom alerga până vom ieși din lumea oamenilor și ne vom îndrepta spre Roy și Ivan . Trebuie să îmi strâng cele necesare .
Mă duc in bucătărie și observ ca nu e nimeni in cabana . Imi iau multe de mâncare și le pun intr-un rucsac , 2 cuțite,  3 brichete , 10 pachete de piper și în final haine + o trusă de prim ajutor   . E un rucsac destul de mare am unde sa imi pun câteva haine . Caut în dulapul din camera și văd câteva haine de ale lui . Imi pun câteva curele în rucsac și ma schimb de haine iau o cămașă și îi rup manecile și o leg la baza . Iau o pereche de pantaloni de trening și îi aranjez în asa fel încât să stea bine pe mine si perechea mea de adidași și o șapcă de a lui și îmi prind părul sub el . Dacă ma vede cineva zice sa ca sunt un băiat.  Iau un hanorac ce pare mai mic și îmi pun gluga în cap . O sa trec neobservată.  Imi pun rucsacul în spate și-ar pe geam . O iau la fugă ca o nebună și aud în urma mea cum cineva urlă și câteva gloanțe trec pe lângă mine . Nu îmi place .

- Hei , cineva vrea să evadeze .

Nu mai stau pe gânduri și încep să sar ca o căprioară și să fac pașii mari sa para uriași.   Ajung in pădure,  nu ma gandesc de două ori și ma transform.  Rucsacul îmi rămâne pe spate , perfect . Nu ma deranjează nici la alergati prin pădure.  Îți dai seama cum arăt Elisa ?  Un lup alb cu un rucsac ca ăsta pe spate alergând prin pădure.

    Dar macar e roșu.  Nu prea o sa ne camumflam prin pădure.  O sa ne descurcam noi .

Fug de câteva ore , cred ca am intrat pe un teritoriu,  tot simt o privire în urma mea . Poate sunt eu prea paranoică .  Ar trebui să ne odihnim . Îți dai seama ce fata o sa faca când o sa vada ca noi am plecat . Da , as fi vrut să îi pot vedea moaca când o sa isi dea seama . Mă transform în om și îmi arunc rucsacul jos și încep să strâng câteva lemne pentru foc . Ce bine că am brichete . După ce aprind focul ma relaxez puțin lăsându-mi pe spate și ma uit la stelele de pe cer . Observ o umbră ce trece pe deasupra mea si fara sa imi dau seama sunt lovită în ceafa și negru .

Mă trezesc și sunt legată de un scaun într-o cameră .  Cum doamne fereste ajungem noi din lac in puț . Acum unde suntem ? De unde vrei sa stiu . Am văzut doar cum un bărbat te-a luat în cârcă și pe urmă ai închis ochii . Mă zbat dar nu reușesc să fac nimic . Mă uit prin  camera dar e întuneric.  Sa vedem ceva , îmi folosesc vederea nocturnă și pot vedea câteva contururi și una se misca . Încep să mă zbat mai tare dar scaunul se clatină și cad la pământ.  Siluetă apare în spatele meu și ridica scaunul.  Se pune în fața mea și îmi studiază fata dar fără să mă atingă,  numai să încerce. 

- Ce esti ?
- .....
Nu am de gand sa ii raspund .
- Vampir nu esti  , altfel nu cadeai de la lovitura aia . Om nu esti , ai instincte prea bune . Vrăjitoare nu , până acum trebuia sa fiu mort . Ce esti ?
Se pare ca stie de creaturile magice , el sigur e vampir , pute . Oare cum nu i-am simțit mirosul ?

- Nu cred ca vrei sa imi răspunzi. Voi afla eu . Dar cred ca îți  e foame .

Imi pune o farfurie cu mai multe chestii dar bucată aia de carne de capra , nu , e de vită îmi atrage atenția.  Nu am mai mâncat azi . Nu pot sa mănânc dacă sunt legată.  Mă amageste și o sa ii pară rău dacă mă mai ține mult legată de scaun .

Vine la mine si îmi pune ceva la gât apoi ma dezleagă.  Mă reped la el dar sunt trasă inapoi de un lanț care e prins în perete și cad jos . Mă ridic dar nu reușesc să îl ajung . El începe să râdă în batjocura și vine spre mine si pe pune pe scaun , dar ca eu să nu îl pot ajunge . Îi pot vedea fata cum zâmbește diavoleste . Elisa , o sa ii fac eu felul . Elisa ? Elisaaaaa!!!!! Mă panichez si ma tot foiesc . De ce nu o pot auzi pe Elisa .

- Cred ca esti varcolac dacă te tot doresti atât.  Cred ca aurul roz a inchis legatura ta cu lupul .
- Eu sunt lupul !!!
Îi urlu din cauza stresului . Încep să devin agitată,  știu cum e sa auzi întrebarea dar sa nu poti raspunde . Măcar acum nu e prinsă nicăieri. 

- Se pare ca nu mai poti comunica cu omul ca sa îți dea ordine .
- Ea nu îmi dă ordine !!!
Îi urlu . Încep să trag de lanț dar nu reușesc să îl rup . E frustrant. 
- Nu o sa poti sa il rupi . Nu am mai avut până acum un vârcolac.  O sa fie interesant .

Sa creada el ca eu o sa raman aici . O sa plec chiar și acum dar lanțul ăsta nici nu se clinteste. Cad la pământ extenuata , nu am mâncat nimic și sunt slăbită.  Incerc sa ma ridic dar pe 2 picioare nu am nici o șansă,  dar nu vreau sa ma transform în lup . Mă sprijin în fund de perete și încerc să țin ochii deschisi.  Trebuie să stau trează,  nu trebuie să adorm .

- Micuța a obosit ? Ar trebui să mănânci.  Nu vreau sa mori acum . Nici nu am apucat sa ma laud cu noul meu animal .

Vine cu farfuria plină de carne dar nu mai am forța ca sa îl iau la bătaie . Incerc sa ma îndepărtez și mârâi . 

- Mrrr. 
- Eu știam că,, Câinele nu mușcă mână ce îl hrănește".  Cred ca esti loială. 
- Nu sunt un câine!
Îi scuip cuvintele cu greu .
Imi da o bucată de carne dar refuz sa o mănânc.  Imi deschide gura forțat și îmi baga bucata de carne .

- Nu mă face să ți-o mestec eu .

Scârbos .  Mănânc,  mănânc.  Încep să mestecă cu greu și să înghit în sec carnea .

- Așa,  bravo . Vad ca se poate .

Imi mai da cateva bucăți și ma forțează să mănânc până termin farfuria . Dacă nu îmi era atât de foame sigur vomitam cum am făcut-o ultima oara cand am mâncat forțat.  Mâine sigur voi fi slăbită.  Dar nu îmi pasă ,  vreau să plec de aici .
După ce am "mâncat "  îmi mângâie obrazul dar ma îndepărtez reușind să mă ridic în picioare dar nu pot merge , ma sprijin de perete și respir sacadat . Nu îmi place aurul ăsta , ma seacă de energie . Nici dacă aș vrea nu m-aș putea transforma din cauza aurului roz . Îl urăsc.  Cad din nou la pământ și simt cum adorm pe betonul rece  ce îmi înțeapa fata devine un material catifelat și îi simt mână mangaindu-ma pe cap . Nu îmi place când cineva ma atinge . Dar nu reușesc să mă mișc din cauza oboselii . În interiorul meu urlu din toți plămâni și ma lupt cu mine însumi încercând să îmi astup sentimentul de vină. Dispar în lumea viselor care acum are buget limitat și foarte puțină imaginatie. 

Încă un capitol , încă  o aventurăChiar Elisa cu Leea dau din lac in puț . Nu au de loc noroc .O sa postez următorul capitol poate poimâine,   Multumesc pentru susținere.  ❤💖💜💖💖❤❤💜💜

Continue Reading

You'll Also Like

512K 29.6K 28
Când Elisa este obligată de părinţi să se mute la bunica ei pe o insulă, vede totul în negru. Dar această insulă vine cu secretele ei care o catapult...
105K 3.5K 30
Două lumi diferite, două suflete total diferite, dar totuși există o legătură între ei care nu se poate rupe. ◇Primul volum din seria Cei Din Întuner...
209K 16.1K 84
✔ Night Whispers (Șoaptele Nopții) "E nevoie de doi pentru a minți: unul pentru a spune minciuna și celălalt pentru a o crede." Persoanele cu două fe...
9.4K 555 52
Elisa este un rougue . Care va trece prin multe întâmplări fie ele bune sau rele . Fiecare avem un drum în viață, iar ea va trebui să meargă sau sa...