Călătoria Unui Rougue

By anabella12355

9.4K 555 55

Elisa este un rougue . Care va trece prin multe întâmplări fie ele bune sau rele . Fiecare avem un drum în vi... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
Anunț
22
23
24
26
25
Scuze
27
28
29
🌟30🌟
31
32
33
34
35
36
37
38
39
🎉40🎉
41
42
43
44
45
Anunt
46
47
Partea 1: Acasa
Partea a 2 a : Rougue

19

168 12 1
By anabella12355

Drumul a fost foarte plictisitor.  El punea câte o întrebare și tot el răspundea . Nici nu stie în ce sa băgat,  joc jocul tăcerii foarte bine . Să vedem cât o să reziste .  Ajungem la o vilă uriașă , din interior se aude o melodie lenta si liniștitoare.  Elisa , mă dor urechile.  Dar melodia nu e zgomotoasă.  Foloseste o frecvență foarte ridicatăPoti să o suporți? O sa incerc dar să știi nici tu nu o sa poti sa o suporțiO sa ma descurc eu , tu sa fii bine . Cu cât ma apropii mai mult aud un fluierat foarte ascuțit ce îmi taie auzul pe moment dar îmi revin puțin .  Intrăm înăuntru,  sunt multe femei la braț cu un vampir . Se pare ca numai eu am o rochie simplă și albă  . Toate au rochii pompoase și închise la culoare . Sunt o pata de vopsea albă pe o cămașă  neagră.  Incerc sa ma calmez pentru a nu-mi pierde controlul . Vampirul cu care am venit ma prinde de braț ca și celelalte "cupluri". Eu nu spun nimic , nu am de gand sa îi fac pe plac . Melodia mă derutează complet , încep să văd în ceață,  dar îmi revin . Simt cum în capul meu e o furtună.  Chiar e ! Si tornada se apropie agresiv de mine . În cât timp ajunge ? În cam 30 de minute . Dacă o sa ies afara o sa se oprească? Da , muzica îți derutează simțurileO sa ies in cam 25 de minute . În fața noastră se afișează o fata si un băiat cam de varsta mea .
- Hey,  Darius . Ea este prietena mea Iris.
- Încântat de cunoștință,  Iris .
- Dar domnișoara de lângă tine cine e ?
Toti se uita la mine dar eu imi întorc capul refuzând să îi privesc .
- E putin cam supărată.  Ea e Elisa , e vârcolac .
Mai avea puțin și îi spunea și cum m-am născut .
- Încântat,  Elisa .
Încearcă să îmi sărute mâna dar eu mi-o trag agresiv și ma uit urât la el . Nu îmi place de el ! Da , duce cu zaharelul . Pun pariu ca are fata asta pentru seara asta apoi alta . El îmi aruncă o privire confuză și se prezintă și el .
- Eu sunt Joe .
Eu imi dau ochii peste cap .
- Nu o băga în seamă,  e puțin morocănoasa.  Nu-i asa ?
Eu imi întorc privirea examinăm camera . Vampiri bogați și sclavele lor . Cum sunt și eu .... Nici nu îmi dau seama când îmi curge o lacrimă. El se uită cu milă la mine . Si mă trage într-un colț mai retras . Imi șterge lacrima și îmi spune .
- Esti bine ?
Eu ma întorc și dau să plec dar ma prinde de mână. 
- Doar nu încă nu vrei să vorbești cu mine ?
Eu nici nu ma uit la el .
- Era doar o glumă. 
Eu îi zâmbesc ma apropii de fata lui și când vrea să mă sărute îmi afișez iar fata supărată și ma îndepărtez.  Cu o privire ,, și asta a fost tot o glumă" .
- Să știi că jocul ăsta se joacă în 2 .
Eu îi arăt degetul din mijloc și ma îndepărtez.  El vine si ma prinde de talie .
- Imi acorzi acest dans ? Normal ca da .
Mergem pe ringul de dans iar melodia s-a schimbat în una lenta . Elisa , tornada e aproape.  Deja îi simt vântul cum se apropie.  Plec acum . Incerc sa plec dar nu ma lasa . Tot incerc cu toată forța mea .
- Muzica nu sa terminat. 
Elisa e lângă mine !! Fugii . Încep să mă panichez si încep să îl lovesc cu pumni . A ajuns ....Vederea mi se încețoșează,  urechile simt cum îmi pocnesc . Imi pierd echilibrul.  El ma tine strâns de talie . Leea preia controlul!! Acum .

Pov Leea
Preiau controlul și incerc sa ma echilibrez . După ce mă stabilizez puțin îl împing și nu reușește să mă țină și scap . Fug cât ma țin picioarele și ma mai izbesc în unele persoane dar nu bag de seamă.  Vederea nu ține cu mine , nu vad nimic clar . Dau de ușa și o deschid forțat.  Fug afară și cad pe jos . Vederea îmi revine ușor , ușor și urechile încep să își revină. Mă ridic și ma simt putin slăbită.  Clipesc de câteva ori pentru a-mi reveni complet . Simt o mână pe umărul meu și ma intoarce forțat . Scârba se uita urât la mine . Eu imi îndrept coloana și mândră cum sunt îl privesc în ochii . Imi dă o palmă . Jocul ăsta se joacă în 2 . Imi ridic  și eu mana sa ii dau și eu una ,dar raman cu mâna în aer când îi aud vocea . Te rog , Leea. O să o pățesc  . Trag aer în piept și îmi las mana jos . Ma îndepărtez de el și îmi bag mâinile în păr. Pentru tine fac asta . Mă duc din nou în fața lui și reiau poziția de drepți.  Imi mai da o palmă și încă una și încă una și încă una și tot așa până am fața plină de vânătăi . Dar am păstrat poziția , nu am vărsat o lacrimă.  Imi prind părul pentru a vedea toate loviturile . O să îl rănesc psihic.  Iar la final îmi mai da o palmă și îmi curge sânge de la gură.  Cred ca mi-am mușcat maxilarul . Din spate vine un vampir și îl îndepărtează și perechea acestuia mă ia în brațe. 
- Lasă-mă!!
- Frate , a reacționat asa de la muzica , frecventa a fost una prea ridicată. 
- Deci am lovit-o pentru că se salva ?
- Esti un mare dobitoc !! striga fata de lângă mine .
Eu ma îndepărtez de ea și plec spre masina . Nu am nevoie de mila nimănui.  Leea , de doare tare ? Sunt bine . Sigur ? Da , sunt bine... dar el nu va fii . Nu o sa ma vindec . Cand o sa imi vada fata o sa ii pară rău.  Leea ....dar Te va durea ... Dar pe el îl va durea mai mult . O sa implore sa ma vindec și eu nu o sa fac nimic și nici pe tine nu te voi lasa la conducere . O sa il doară mai mult ca pe mine . O sa îți para rau , Darius !!

Continue Reading

You'll Also Like

245K 13.2K 48
Luna Supremă.Aceste este destinul Jessicăi Smith.După ce și-a găsit sufletul pereche,dar a fost respinsă de către acesta din cauza că este Alpha-ul S...
313K 18.4K 46
Mi-am împins corpul spre al lui, buzele mele atingându-i urechea. - Care este numele tău? am șoptit înainte de a-i mușca lobul urechii. ...
253K 11.8K 115
Se spunea odata ca au trăit Varcolacii si Vampirii si ca mari razboaie aveau loc intre ei.Ei Bine,Ava nu credea asa ceva pana cand lucruri paranormal...
202K 8.9K 32
Nicoleta, o roscata din inalta societate, isi cunoaste atat trecutul cat si viitorul. Crescuta de niste oameni minunati, ajunge sa-i iubeasca, chiar...