Lights On Honey (Befejezett)

Oleh andjulia23

256K 10.8K 239

"Shawn nagyot nyelt, majd lesütötte a szemhéját. Pillantása az ajkam, és a tekintetem között cikázott. - Nagy... Lebih Banyak

1. Fiona férje
2. A meghallgatás
3. A hívás
4. Hosszú Utazás
5. Az első helyszín
6. Shawn Mendes
7. És Felvétel!
8. Barcelona
9. Aznap reggel
10. Együtt Repülünk
11. Jégkorcsolya
12. Boldog (?) Szülinapot (!)
13. Ez így nem jó.
14. L.A.-ben
15. Venice Beach
16. Utolsó felvételek
17. Hogyan történt az első csókom?
18. Rákattanva
19. Klip
20. Derült égből Shawn Mendes
21. Következő lépés?
22. Bújócska
23. Who the f is Hailey Baldwin?
24. Nem tudom, hol vagyok pontosan...
25. Komolyan.
26. Eric
27. Rohanós Reggel, Remek Este
28. Együtt
29. Paradicsom
30. Három Hét
31. "Wrote a song about U"
32. Gaynor Minden
33. Régóta várt randi
34. Az óceánra néző ház
35. Life of the party
Köszönöm! / 1. Díj
36. Interjú
Szavazás
37. Az este, amikor a világ megtudta
Díj
39. Szeretnéd?
40. Menjünk
41. Vacsora Sydney-ben
42. Strand
43. Illuminate Turné Koncert
44. Annyira szerelmes
45. A hangszerbolt
46. Újra otthon
47. Elutasítás
TO BE CONTINUED...
Shawn Mendes The Album
When You're Ready Honey
YOU T H
YOU T H - RÉSZLETEK
RAJZOM A MENDES FIÚRÓL

38. Eljössz velem?

3.7K 146 13
Oleh andjulia23


 Sziasztok! 
 Szóval a hét legfontosabb történése a magyar Mendes Army számára egyértelműen az, hogy Shawn jön hozzánk a Sziget Fesztiválra augusztusban!
 Már aznap, a bejelentés után egy órával magamnak tudhattam egy jegyet, a már amúgy is tervben lévő Sziget fesztiválozásra. Shawn csak rendes volt, - a tudta nélkül természetesen - mint mindig és segített eldönteni, hogy melyik nap is menjek. Írjátok majd meg kommentben, ha esetleg Ti is mentek vagy tervben van és persze itt az új rész, amiről szintén szívesen elolvasnám a véleményeteket. 
 Jó olvasást! - xx J

 Néhány perccel később, a sarkon megjelent két lámpafény. Az izgalomtól a kezemben maradt telefonommal babráltam majd, ahogyan az autó egyre csak közeledett feltápászkodtam az aszfaltról.

A Camaro lelassított, irányjelzet, és ahogy rám villant a világítása fénye, hogy megvakítson, abban a pillanatban le is fékezett félig az úton, félig a feljárón állva. Shawn meglepődött arccal pattant ki a volán mögül és a kocsi ajtaját nyitva hagyva, két hatalmas lépésével, már előttem is állt.

- Bridge! Mit csinálsz itt ilyen későn? Mióta vársz? – összevont szemöldökkel a tőlem kapott órájára nézett, másik keze reflex-szerűen mozdult az enyémért.

- Szia. – köszöntem neki, egy kis sóhaj kíséretében, teljesen szerelmesen pislogva felé. Miután a szájam szélét se tudtam megállítani, hogy felfelé gördüljön, ő is elmosolyodott.

- Azt hittem haragszol. – mondta. – Nem válaszoltál semmire, hívtalak is. – biccentett a telefonom felé.

- Hm? – vettem le nagy nehezen a pillantásomat az arcáról és magam elé emeltem a készüléket. – Ja igen, Fionának küldtem egy emojit és két percre rá kikapcsolt, mire írtam volna, hogy itt vagyok. Szerintem max. negyed óra volt még vártam. – vontam vállat.
(Na ez később kiderült, hogy a duplája volt, de nem baj, érte akár éjszakákat is ülnék ott.)

A telefont a farzsebembe csúsztattam, addig ő valamit elkezdett magyarázni. Visszafordultam felé, majd lábujjhegyre állva egy puha csókkal félbeszakítottam az egyik mondata közepén. Felvont szemöldökkel, apró mosollyal csókolt vissza.

- Nem akarunk inkább bemenni? – kérdeztem, továbbra is pipiskedve, a szemébe nézve.

- De persze! - bólintott és az autó felé vettük az irányt.

Beállt vele, a kapu visszazáródott, addig én kinyitottam a bejárati ajtót a kulcsával, amit még a kocsiban adott át nekem.

A lakás még mindig nagy szerelem. Gyönyörű, de tényleg.

Kibújtam a cipőmből, aztán megvártam, amíg Shawn is bejön. Az ujjaimat tördelve lépkedtem csempe kockáról, csempe kockára.

- Szóval úgy döntöttél, hogy itt alszol kicsim? – szólalt meg mögöttem, miután becsukta az ajtót és ő is ledobta a bakancsát.

- Olyasmi. – suttogtam mosolyogva, a szemébe nézve. – Úgy értem nem volt tervezve. – mosolyogtam el zavartan.

Összevont szemöldökkel, oldalra fordította a fejét és lassan elmosolyodott. Egymáshoz közel álltunk, így könnyen elért, amikor kinyújtotta a karját, hogy a fülem mögé helyezzen egy kósza tincset és megsimítsa az arcomat.

- Életem egyik legfurcsább interjúja volt a mai és elhiheted, ez nagy szó. – sóhajtotta a fejét rázva. – Kérsz valamit? – fordult a konyhapult felé.

- Ühüm. – kaptam el a kezét és visszahúztam magamhoz, hogy pipiskedve újra adjak neki egy csókot. – Meg egy kis vizet, esetleg szendvicset. – mondtam, miután elváltak az ajkaink és az egész talpammal érintettem a talajt.

Shawn továbbra is lenézett a szemembe.

- Most mi az? Hiába van hajnal, éhes vagyok. – vontam vállat.

- Eljössz velem? – kérdezte Shawn komoly arccal, továbbra is nézve.

- Hova? – értetlenkedtem. Most visszatekintve többszörösen fejbe vágnám magamat ezért, de esküszöm először az ugrott a fejembe, hogy a konyhába tartottunk, ha éhes vagyok, nyilván megyek. Mindegy is, elég, ha saját magamnak fájok.

- Sydney.

Ekkor eset le (olyan hangosan, hogy még Ausztráliában is hallhatták), hogy teljesen másról beszélgetünk.

A megdöbbenté vált arcom és az 'o' alakú ajkaim mellett még a lélegzetem is elállt. Az agyam pedig éppen feldolgozott.
Shawn izgatottságot sugárzó tekintete aggódóba váltott és az állkapcsa is kicsit jobban megfeszült, miközben nyelt egy nagyot.

- Oké, lehet korai, majd máskor visszatérünk rá. Inkább felejtsük is el. – magyarázkodott és egy kínos mosoly után megfordult, hogy átmenjen a konyhába.

- Mi? – szaladt ki a számon, amikor eljutott a tudatomig, mit is mondott pár perce. Utána indultam, majd megálltam a konyhapult túloldalán, vele szemben. – Én, a turnéra, veled? – böktem magam felé, majd rá. - Sydneybe, a koncertedre? – mutogattam a kezeimmel.

- Most nem tudom eldönteni, hogy fontolgatod, hogy beleegyezz vagy Activityzel? - nevetett, miközben letette elém a pohár vizemet. Megtámaszkodott az alkarján és közelebb tolta hozzám a vizet. Az arcunk elég közel volt egymáshoz a pult felett.

- Komolyan gondolod, hogy magaddal szeretnél vinni? – kérdeztem, Shawn barna szemeit kémlelve.

- Teljesen komolyan! – bólintott. – Andrewék előrébb szervezték a repülést, így holnap késő este már megyek. Sydneyben két napot leszek, aztán megyek Melbournbe, Perth, majd fel Kelet-Ázsia. Valahogy a hónap közepén lesz vége a turnénak, addig nem jövök vissza és azután is haza kellene mennem az ünnepekre. Azért gondoltam, hogy eljöhetnél velem, arra a hétre, amíg Ausztráliában vagyok.

Elmosolyodtam és oldalt beletúrtam a hajába.

- Imádlak érte, hogy megkérdeztél és annyira szívesen mondanék igent...

- De? – kérdezte. Feltolta magát a támaszkodásból.

- De nem mehetek. A tánc még nem is jelentene problémát, mert írok, hogy kihagyom, de óráim vannak az egyetemen és mindjárt vizsgaidőszak. – rágtam az alsó ajkamat. – Utálom, hogy nem fogunk találkozni, viszont nem hiszem, hogy el tudnék menni.

Shawn bólintott, nyomott egy puszit a homlokomra, kihúzta magát és elkezdett összedobni nekem egy szendvicset.

- Azért holnapig még átgondolhatom? – kérdeztem pár perccel később.

- Persze. – mosolyogva felpillantott rám, majd folytatta a sajt darabolását. A megcsúszó kés, azonban, amíg nem figyelt beleszaladt az ujjába. Shawn felszisszenve tette félre az éles pengéjű tárgyat.

- Megvágtad? – kerültem meg a pultot, majd elé léptem.

Az ujját a szájához kapta, a homlokát ráncolta, majd leengedte a kezét és csak megrázta.

- Kicsit mély, de túlélem. – mondtam vállat vonva.

- De ez vérzik! – kaptam el rögtön a hatalmas mancsát. – Mosd le! Van fertőtlenítőd és sebtapaszod valahol? – nyitogattam a szekrényajtókat.

- Bridge, nyugi! – tette a másik kezét a vállamra, majd maga felé fordított. – Nagyfiú vagyok, nem fogok elvérezni. – mosolygott. – Maximum az akkordok lenyomásakor fog majd kellemetlen lenni, de holnap után már meg sem fogom érezni. – simította meg az arcomat, majd megfordult. – Inkább vágok neked egy nem véres sajt szeletet, hogy végre tudj enni. Ehhez mit szólsz? – kérdezte mosolyogva, hátrapillantva rám a válla felett. 

 Így a végére még biggyesztenék ide díjakat, amiket nagyon szépen köszönök @_thememories_ -nak!! :) 
 Emellett szeretném elmondani, hogy nagyon örülök tényleg, ha kommenteltek, kérdeztek vagy csak véleményt formáltok, olyankor tudom, hogy mit gondoltok a soraim túloldaláról. 
 Oh, és elnézést szeretnék kérni az egyik karaktert illetően: Grace. Grace, aki korábban Claire volt. Ez, így most érdekesen hangzik, de Bridge nagynénje valójában Claire ként indult, viszont nem éreztem, hogy illene hozzá és időközben megváltoztattam. Ez még azelőtt volt, hogy elkezdtem volna közzétenni. Ennek következménye, hogy ő néha így, néha úgy szerepelt, de javítom a hibát és köszönöm, a megértést! 

Díj I. : 

1. Ha muszáj lenne választanod melyik: horror film főszereplője vagy áldozata lennél?

 Főszereplő.
(Nem lenne sokkal másabb, mint a valóság, másokat fárasztok és idegelek ki. A tuti különbség az, hogy most ők kívánják, hogy valaki nyírja ki őket, a filmben meg én akarnám őket kicsinálni.) - Just for fun of course -  :) 

2. Kedvenc idézet?

"Somebody told me this is the place, where everything's is better and everything's safe." 

"Valaki egyszer azt mondta, ez az a hely, ahol minden jobb és minden biztonságos." 

- One Tree Hill - sorozat

3. Mit csinálsz, ha unatkozol?

Hangulatfüggő. 
Főzök valamit, netezek, írok, ami biztos, hogy valamilyen zene mindig szóljon a háttérben. Uh, kivéve, ha mondjuk sorozatozok vagy megnézek egy klasszikus Disney mesét. :) 

4. Te is imádod a foci?

Szeretem igen, de csak nézni és leginkább a Spanyol bajnokságot (La Liga) követem. 

5. Szeretsz öltözködni?

Megint csak a hangulatomtól függ. Ha egy csinos darabról van szó persze, bármikor.

6. Ha választhatnál egy film vagy sorozatból melyik főszereplő lennél?

One Tree Hill - Haley James Scott
- always and forever - 

De mivel ez túl nyilvánvaló, ha az OTH-ból nem választhatnék, akkor April Kepner - Grace klinika. :) 

7. Ha olvasod a könyvem, akkor melyik rész a kedvenced?

Még várólistán van, de szépen lassan elérek hozzá! :) 

8. Csak én vagyok (jó értelemben) hülye?

Nope.

9. Mire ülsz fel egy vidámparkban, vagy inkább vásárolsz valamit ott?

Még soha nem voltam vidámparkban. Azonban bakancslistán van.

10. Hányszor és milyen koncerten voltál?

Huh, voltam már párszor, de a legfontosabbak:

- Republik - legalább három alkalommal biztos voltam.

- Editors (Idén újra megyek! <3 )

- 2017. nyár - Green Day <3 (Legelső nagy koncertem, hatalmas élmény, amit sose feledek!)

Díj II.: 

1. Egyetemen gólya.

2. Igen! Nagyon tehetséges srácnak tartom.

3. Nincs.

4. Még nem tartok ott, de fogom olvasni.

5. Huh, sajnos ismerek olyat igen...

6. Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows.

7. Hihetetlen, de igen. :) :) :) 

8. Nem.

9. Remekül, köszi. Nyugis szombat. :) 

10. Azt nem árt tudni rólam, hogy jobban szeretem azokat a zenéket, amikor igazi hangszert szólaltatnak meg és kevésbé gépies a hangzás. 
 Ettől függetlenül nyilván tetszenek az ilyen stílusú zenék közül is dalok. A Him & I ezek egyike. :)

Még egyszer köszönöm a kérdéseket. :) Én most nem jelölnék meg senkit.  

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

7.8K 834 39
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
4.2K 316 76
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
437K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
6.1K 629 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...