Lights On Honey (Befejezett)

By andjulia23

256K 10.8K 239

"Shawn nagyot nyelt, majd lesütötte a szemhéját. Pillantása az ajkam, és a tekintetem között cikázott. - Nagy... More

1. Fiona férje
2. A meghallgatás
3. A hívás
4. Hosszú Utazás
5. Az első helyszín
6. Shawn Mendes
7. És Felvétel!
8. Barcelona
9. Aznap reggel
10. Együtt Repülünk
11. Jégkorcsolya
12. Boldog (?) Szülinapot (!)
13. Ez így nem jó.
14. L.A.-ben
15. Venice Beach
17. Hogyan történt az első csókom?
18. Rákattanva
19. Klip
20. Derült égből Shawn Mendes
21. Következő lépés?
22. Bújócska
23. Who the f is Hailey Baldwin?
24. Nem tudom, hol vagyok pontosan...
25. Komolyan.
26. Eric
27. Rohanós Reggel, Remek Este
28. Együtt
29. Paradicsom
30. Három Hét
31. "Wrote a song about U"
32. Gaynor Minden
33. Régóta várt randi
34. Az óceánra néző ház
35. Life of the party
Köszönöm! / 1. Díj
36. Interjú
Szavazás
37. Az este, amikor a világ megtudta
Díj
38. Eljössz velem?
39. Szeretnéd?
40. Menjünk
41. Vacsora Sydney-ben
42. Strand
43. Illuminate Turné Koncert
44. Annyira szerelmes
45. A hangszerbolt
46. Újra otthon
47. Elutasítás
TO BE CONTINUED...
Shawn Mendes The Album
When You're Ready Honey
YOU T H
YOU T H - RÉSZLETEK
RAJZOM A MENDES FIÚRÓL

16. Utolsó felvételek

4.5K 236 1
By andjulia23

  Először csak a pálmafák alatt sétáltunk el, Shawn karjával a vállamon, vagy nekem kellett előre menni és ő mögöttem a szöveget tátogta. Aztán mezítláb sétálgattunk kézen fogva a homokba, azt is többféleképpen. Joanna ilyenkor akadt ki, hogy minek kellett neki addig keresnie a szandált, ha semmibe veszik a munkáját. Ekkor szünetet tartottunk.

- Bridgit, gyere ide kicsit. – szólt a rendezőnk, mint kiderült megtanulta a végére a nevemet is.

- Igen? – kérdeztem elé lépve.

- Lennél olyan bűbájos és elengednéd magadat? Csodálkozz milyen szép itt minden, legyél nagyon szerelmes, laza, szabad, boldog vagy mit tudom én, de kérlek, engedd el magadat. – hadarta, aztán mintha elgondolkozott volna. – Ez minden, visszamehetsz.

Lassan megfordultam és visszaballagtam Shawn mellé.

- Minden okés? – kérdezte kíváncsian.

- Persze. – bólintottam, aztán próbáltam szépen lassan megnyugodni és tényleg élvezni a forgatást. Ráadásul Shawnon is látszott, hogy próbálja kevésbé kínossá tenni az egészet.

  A továbbiakban a lábai közé kellett ülnöm a homokban, úgy, hogy ő átkarolt és ugyancsak a dalszöveget kellett tátognia, viszont én rendszeresen felnevettem, mert ahogyan pusmogott csikizte a nyakamat és a vállamat. A rendező rendesen megőszült szerintem a felvételek végére. Főleg, hogy egy idő után Shawn is fel-fel röhögött.

 Aztán jött a legfurcsább része a dolognak, amikor a vízmentőtorony oldalánál kellett megállnunk, Shawn nekidőlt a falapoknak, én pedig előtte ácsorogtam. A kezei a derekamon voltak és talán az egészen az segített, hogy tátognia kellett újra a szöveget, így nem tudtam kizökkenni, hogy hol is vagyunk éppen.

- Ez olyan, mint egy Narancsvidék epizód. – suttogtam, ő pedig megint felnevetett.

Az utolsó felvételeket már naplementekor vettük fel, amikor a víz szélénél kellett ácsorognunk. Éreztem, ahogyan a langyos, sós víz rá-rá csapódik a lábfejemre.

- Felkapod, és bentebb sétáltok pár lépést az óceánba. Most nem kell a zene se. – utasított a rendező.

- Mondom én, hogy Narancsvidék. – motyogtam valamit, miközben Shawn megfogta a kezemet.

 Tekintetemmel az ujjainkat figyeltem, ahogyan összeérnek, aztán végigvezettem izmos karján, végül a nagy barna szemeibe néztem. Shawn elmosolyodott és a kezemnél fogva közelebb húzott, az egyik karjával megemelt, magához szorított és annyival beljebb mentünk, hogy amikor letett, a víz már a vádlimat csapkodta.

Nevettem. Jól éreztem magamat és Shawnon is látszott, hogy élvezi az egészet. Az biztos, hogy ezek a hetek életem egyik meghatározó része lesz.

Shawn szemei még mindig mosolyogtak, amikor az egyik kezével a derekamat fogta, a másikkal pedig a fonatból kicsúszott kósza hajszálat fésülte el az arcomból.

- Ennyi! – kiáltott a rendező. – Kész vagyunk emberek!

- Köszönöm a munkát mindenkinek. – szólalt meg Andrew is az egyik székben üldögélve. A stáb, jómagamat is beleértve tapsolni kezdett.

- Zárásképpen várok mindenkit szeretettel magamhoz a lakásomra, egy kisebb bulira. – mondta Nora mosolyogva. – Este 8 óra körül és akkor még van is valamennyi időnk pihenni egyet.

A karperecemet kezdtem levenni, amikor Shawn megszólított.

- Te mész este?

- Szerintem igen, lehet, most látom Norát utoljára. – mondtam, de nem feltétlen csak rá gondoltam.

- Szerintem én is ott leszek. Most úgy is több pihenőnapom van a következő fellépésig. – megvonta a vállát, aztán a rajongók felé nézett a távolba. – Odamegyek hozzájuk, majd este találkozunk. – mondta, aztán megfogta a karomat és felém hajolva egy puszit nyomott a homlokomra.

Mint, aki nem is egy forró strandon ácsorgott volna, hanem egy jéghegy mellett úgy lefagytam. Csak néztem a távolodó alakja után.

Miért ilyen zavaros az egész? 

Continue Reading

You'll Also Like

3.2K 574 32
Mona Ramezani szabálykövető muszlim nőként nevelkedett, minden arab férfi álma. Hogy mi a gond mégis vele? Nem tud szülni egy gyereket sem, főleg nem...
217K 12K 65
Shawn Mendes és Blair West Az angliai diáklány és a kanadai énekes. Ez a párosítás hiányzott a sztárok világából. De Shawn és Blair, Blair és Shawn e...
6.1K 622 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
34.1K 3.9K 71
Néha egy rossz címre küldött e-mail a legjobb dolog, ami történhet veled.