Ik kan niet meer!

נכתב על ידי Ikhlaasmo

75.2K 5K 2.9K

Dit verhaal gaat over een Marokkaans meisje, genaamd Lina el **** van 18. Wat zou jij doen als jou broer in... עוד

Even voorstellen
Deel1
Deel 2
Deel 3
Deel4
Deel5
Deel6
Deel7
Deel 8
Deel 9
Personages
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel13
Deel 14
Deel 15
Q&A
Deel16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Promotie
Deel 20
Ff een vraagje
Deel 21
Deel 21
DANJULIEWEL
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel27
PROMOTEN/DIT IS GEEN DEEL
Deel 28
Deel 29
GEEN DEEL!!!!
Deel 30
VIDEO/ sorry weer geen deel
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
PROMOTEN❤️
PROMOTEN❤️
Deel 35
PROMOTEN❤️
Deel 36
GEEN DEEL WORDT STRAKS VERWIJDERD!!
Deel 37
Deel 38
GEEN DEEL/PROMOTEN❤️
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
PROMOTEN❤️
Deel 44
PROMOTEN/SORRY WEER GEEN DEEL
Deel 45
PROMOTEN❤️
Deel 46
Deel 47
EID MUBARAK
Deel 48
PROMOTEN❤️😍😍
TAG❤️😂+PROMOTEN
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53+ Promoten
Deel 54
Deel 55
PROMOTEN
Deel 56
EID MUBARAK😍😍
Deel 57
Deel 58
DEEL 59
PROMOTEN❤️
Deel 60
PROMOTEN❤️❤️❤️
Deel 61
Deel 62
PROMOTEN
Deel 63
Sorry en Promoten❤

Deel 49

790 49 54
נכתב על ידי Ikhlaasmo






POV Imad


Ik ben sprakeloos, en weet gewoon echt niet wat ik moet zeggen! Trouwen, ik zou me moeten verbinden met haar. Dat kan ik niet! "Alsjeblieft! Mijn broer, moeder of vader gaan zeker kijken naar DNA enzo, en dan zien ze dat jij de vader bent en, en..." Zegt ze hopeloos. Ya Allah , wat heb ik gedaan?? Ik heb mezelf in deze sh** gebracht. "Ik geef je wel tijd om na te denken..." Zegt ze en loopt weg.

Ik weet niet wat ik heb gedaan. Ik heb geluisterd naar de shaytaan! En het is zo snel gegaan. Ik weet niet meer wat ik moet doen!

'Er is niks ergers dan een druppel sperma van de man in de baarmoeder van een vrouw die niet wettig voor hem is'

POV Foudel

Ik zit op de bank met mijn handen in mijn haar en mijn ellebogen op mijn knieën (snappen jullie hem?) het ligt is uit en Lina is net naar boven gegaan. Ik denk na over Amira. Ik wil echt niks haram's gaan doen, dus moet ik haar hand gaan vragen bij haar vader. Maar zij heeft haar vaders nummer niet, en ze woont ook nog eens alleen!

Ik zit hier trouwens met een hemd en een broekje dat net over mijn knieën komt en ik heb ook nog Adidas slippers aan. Even later zie ik Lina met een hoofddoek, een hele weide broek die over de grond sleept, en een trui die heel groot, waar je haar handen niet eens in kunt zien door de mouwen. Ik lag binnensmonds en ze komt bezorgd naar me toe lopen

"Hey gaat het wel?" Vraagt ze bezorgd. Ik knik en kijk voor me uit. Ik heb het zo moeilijk. Ik bedoel ik moet voor mezelf zorgen, maar ook voor Lina. Ja ze is volwassen, maar ik bedoel zorgen dat haar niks overkomt. En ja daar ben ik in gefaald! Ik heb haar niet kunnen beschermen tegen Hamza en zo.

"Weet je het zeker?" Haalt Lina me uit me gedachten. "Ja het gaat, ben alleen een beetje moe." Zeg ik geïrriteerd. "Owh" is het enige wat ze zegt. Ze laat een kleine kreun horen en ze voelt aan haar hoofd. "Gaat het?" Vraag ik deze keer bezorgd. Ze schud haar hoofd en kijkt me moeilijk aan. Ik hou haar hoofd dicht bij me en masseer haar hoofd een beetje. "Gaat het nu weer wat beter?" Vraag ik met een kleine glimlach. Ze knikt glimlachend en ze geeft me een kus op mijn wang "dank je" zegt ze blij. Ik kijk haar goed aan en zie nu pas dat dat mijn kleren zijn. "Hahahah waarom draag je mijn kleren?" Vraag ik terwijl ik helemaal stuk ga. Ze lacht ongemakkelijk mee "haha ja ik had mijn pyjama niet mee dus jah" zegt ze wijzend naar de kleren die ze aan heeft. "Ga maar slapen kleintje" zeg ik lachend. "Is goed, tasba3ala ghair" zegt ze glimlachend "wa inti min ahlou" zeg ik zacht. Ze rent naar boven. Wow met die broek haha ze valt niet. "BOEM" hahahahah Lina is gevallen. Ik zei geen Ma'Sha'Allah😂😂 Ze staat op en loopt meteen weg, awh miskiena ze schaamt zich😂❤️

Na een tijdje besluit ik om ook maar te gaan slapen. Ik loop naar de kamer en zie Nassim in mijn bed liggen? Hij was toch in het ziekenhuis bij Marouane?? Hmm dan slaap ik wel in een andere kamer.

Ik liep naar een andere kamer en ging liggen. Ik viel in een diepe slaap. Ik word daarna een soort van wakker door dat ik een gewicht voel dat hevig zit te trillen. Ik wil kijken wat het is, maar ik heb totaal geen energie meer, pff. Ik doe toch mijn ogen open en ik zie Lina? Ze heeft mijn arm en een stukje van de deken en ze zit in beide verstopt, maar ze stopt maar niet met trillen.

"Lina wat is er?" Vraag ik bezorgd. Ik wilde net opstaan om water voor haar te gaan halen maar ze hield meteen mijn hand vast en trok mij terug. Ze is bang, maar voor wat? "Lina? Hey wat is er aan de hand?" Vraag ik deze keer wat rustiger.

POV Lina

Ik lag lekker in het bed en ik had het echt lekker warm met deze kleren. Ik ga vanaf nu altijd Foudel's kleren aandoen😍 het likt me echt niet om te slapen. Na nog een paar pogingen te hebben gedaan (is dat een zin) gaf ik het op en wilde ik me telefoon pakken. Maar ik weet niet, ik voelde me zo raar? Ik kan dit niet uitleggen? Ik was bang en ugh ik word gek. Ik voel me?? Ik weet het niet meer! Ik ben bang, maar ik weet het echt niet. Dit voelt niet fijn echt niet! Ik weet het niet!

Ik ren snel naar Foudel toe en lig naast hem in zijn bed. Gelukkig slaapt hij in een andere kamer. Voor is het zelf door heb begin ik opeens te trillen. Ik pak zijn arm en een deel van de deken en verstop me in ze allebei. Foudel praat tegen me, maar mijn hoofd is er totaal niet bij. Ik zie dat hij op wilt staan, maar ik ben bang en trek hem terug. Hij gaat meteen recht op zitten en pakt allebei mijn armen vast. Ik zit nog steeds te trillen en kan niet stoppen. "Lina, wat is er aan de hand?" Vraagt hij bezorgd. Ik schud hevig mijn hoofd.

Foudel reciteert koran in mijn oren, ik werd er Alhamdoullilah rustiger van. Ik begon te huilen wat steeds harder werd. Hij stopte met reciteren "ga verder alsjeblieft!" Zei ik met vochtige ogen. Hij reciteerde berder en weer moest ik huilen. Ik vond het zo mooi!

(Gewoon even een vraagje tussendoor: wie is jullie favoriete reciteur (is dat een woord)? Ik heb er 3: Sheikh Mansour al Salmi (omslag, niet die aan het praten is maar die reciteert, ik zou zeker even kijken) Saad al Ghamdi en Mishary Rashid Alafasy)

Foudel kwam rustig erbij liggen, en keek me nog een beetje verward aan. "Als je je morgen wat beter voelt vertel je het me, oké, tasba3ala ghair habibti" fluistert Foudel in mijn oor. Hij slaat zijn arm om me heen en geeft me een kus op mijn wang. Voor ik het wist viel ik al in een diepe slaap😍


POV Samir

Het is ochtend en ik ben vandaag best wel vroeg opgestaan om Tugba te spreken😍 ik kleed me om in een simpele trainingspak met Adidas slippers. Aangezien de zon hier erg vel schijnt doe ik er ook een zonnebril bij aan. Ik ontbijt snel met wat thee (oke ff serieus, wie houd er niet van thee??! Ik ben zo verslaafd aan thee hè😍) en een broodje Nutella.

Ik loop naar buiten pak me Vespa erbij en ik rij naar Tugba's huis. Daar aangekomen parkeer ik me Vespa en bel bij ze aan. Tugba heeft geen broers alleen een zus 'Asude'. Tugba doet de deur open en kijkt me vragend aan "uh hey" zeg ik ongemakkelijk "hoi" zegt ze droog terug. Dit ging echt veel moeilijker dan ik had gedacht! "Uhm ik vroeg me af of we misschien konden praten?" Vraag ik met moeite, maar Alhamdoullilah dat is er uit! "Waarom zou ik? Zodat je weer door je 'vriendinnetje' word gebeld en weg gaat zonder wat te zeggen?! Nou nee dank je, dan heb ik liever om hier te blijven!" Zegt ze sarcastisch en bot. Ze wilt net de deur dichtslaan maar ik hou mijn voet net nog tussen de deur "Alsjeblieft, ik heb echt een goede reden" smeek ik haar. Ik zie haar twijfelen, maar uiteindelijk besluit ze om toch mee te gaan.

We lopen naar een rustige weg en ik begin met praten. "Oke kijk, Lina is de vriendin van mijn zusje. ik ging met haar praten omdat Havva zwanger is, Havva zegt dat ze is 'verkracht' maar ik wist het niet zeker, dus ik vroeg het aan haar. Die dag dat ik je dit wilde vertellen belde Lina me, omdat Marouane, haar neef, in het ziekenhuis lag" leg ik haar uit. Ze knikt begrijpend maar al snel begint ze met praten "En waarom zou ze jou bellen als het HAAR neef is???" Vraagt ze een tikkeltje boos. "Omdat ik haar neef ken!" Zeg ik zuchtend. Soms kan ik me echt aan haar irriteren, maar ze is wel lief. "Sorry" zucht ze zacht.


POV Lina

Ik sta bang in de keuken ontbijt te maken voor mezelf, Chaima en Amira. We zijn de enige thuis. Chaima komt naar beneden en begroet me "Sabah al ghair" begroet ze me "Sabah al noor" zeg ik terug. Ze gaat op haar telefoon zitten en al ik klaar ben en er bij kom zitten legt ze hem weg "Mijn vriendin Nabra komt zo" zegt ze blij. En dan komt Amira er ook bij zitten. We kletsen wat gezellig tot dat de bel gaat. Chaima doet de deur open en knuffelt haar vriendin. Ze komt binnen en ze is een Ma'Sha'Allah mooi meisje.

(Allah y rhama trouwens, moge Allah swt haar zondes vergeven en haar rijkelijk belonen met Jannat al Firdeaus)

Ik laat haar binnen en groet haar. Even kater zitten we met ze allen met een kop thee aan de keukentafel te kletsen. Zo zijn we meer over haar te weten gekomen. Ze heet Nabra, ze is 22 ze is Sudanees (😜❤️) ze heeft 2 zusjes en ze is pas getrouwd. Ze is best wel aardig.

POV Adam









Asalama3alykom,

Ik heb denk ik niks te zeggen dus.........g

Oo nee laat maar, ik heb besloten om een paar delen te herchrijven


Doeii❤️💋

המשך קריאה

You'll Also Like

19.1K 697 48
'jullie zouden echt een mooi koppel zijn.' dat is wat ze elke dag te horen krijgen. Ookal zijn ze beste vrienden en niks meer. maar... wat als dat v...
13.9K 231 20
Je word als 4 jarig meisje gevonden door de bankzitters na een slechte jeugd. Je komt achter gebeurtenissen die je niet wou weten. Als je denkt dat...
22.3K 1.6K 61
Helena [licht,lichtende, de stralende] had gefaald. Of zo voelde het toch aan voor haar. Ze had haar ouders niet kunnen beschermen en nu was haar moe...
1.3K 35 37
You are Lisa, twin sister of Mick Schumacher. Next season you will be the first women who will drive in F1, will everyone accept it. And how will you...