Ik kan niet meer!

By Ikhlaasmo

75.2K 5K 2.9K

Dit verhaal gaat over een Marokkaans meisje, genaamd Lina el **** van 18. Wat zou jij doen als jou broer in... More

Even voorstellen
Deel1
Deel 2
Deel 3
Deel4
Deel5
Deel6
Deel7
Deel 8
Deel 9
Personages
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel13
Deel 14
Deel 15
Q&A
Deel16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Promotie
Deel 20
Ff een vraagje
Deel 21
Deel 21
DANJULIEWEL
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel27
PROMOTEN/DIT IS GEEN DEEL
Deel 28
Deel 29
GEEN DEEL!!!!
Deel 30
VIDEO/ sorry weer geen deel
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
PROMOTEN❤️
PROMOTEN❤️
Deel 35
PROMOTEN❤️
Deel 36
GEEN DEEL WORDT STRAKS VERWIJDERD!!
Deel 37
Deel 38
GEEN DEEL/PROMOTEN❤️
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
PROMOTEN❤️
Deel 44
PROMOTEN/SORRY WEER GEEN DEEL
Deel 45
PROMOTEN❤️
Deel 46
Deel 47
EID MUBARAK
Deel 48
PROMOTEN❤️😍😍
Deel 49
TAG❤️😂+PROMOTEN
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53+ Promoten
Deel 54
Deel 55
PROMOTEN
Deel 56
EID MUBARAK😍😍
Deel 57
Deel 58
DEEL 59
PROMOTEN❤️
Deel 60
PROMOTEN❤️❤️❤️
Deel 61
Deel 62
PROMOTEN
Deel 63
Sorry en Promoten❤

Deel 39

764 48 39
By Ikhlaasmo





POV Lina

Adam was al weg. Ik zat nog steeds in het zelfde kamertje maar suf om me heen aan het kijken. Mijn gedachten dwaalden af naar Ramzi (die broer die was overleden) Ik mis hem zo erg😭 Hij leek erg op mij, en was ook maar een jaartje ouder. Hij leek net op mijn 2lingsbroer. We hadden zo een mooie band samen❤️ Maar het was niet dat ik en Ramzi een sterker band hadden dan met Foudel, gewoon allemaal hetzelfde.

Flashback#

(Lina was 15 Ramzi 16 en Foudel 17)
Ramzi was geconcentreerd tv aan het kijken, totdat ik hem van achter liet schrikken. Hij liet een kleine gil horen, waardoor ik moest lachen. En daarna moest ik nog harder lachen doordat hij me zat te kietelen, ik huilde het uit van het lachen "hhahaha oke hahah Ramzi sss hahahha st hahahaha stop hahahah" zei ik lachend. Na dat hij me eindelijk had losgelaten trok hij mij in een keer op de bank naast hem. Hij had zijn arm om mij heen geslagen waardoor ik automatisch mijn hoofd op zijn borstkast rustte en we tv aan het kijken waren. Even later vloog ik voor heel even in de lucht, doordat er iemand op de bank plofte. Ik keek naast me en zag Foudel zitten "dikzak ik vloog gewoon" zei ik lachend. Hij keek me aan en glimlachte en nam een slokje van zijn cola. Ramzi liet me even los "ga je weg? Blijf alsjeblieft het was net zo gezellig" vroeg ik "haha nee ik kom zi even naar de keuken" zei hij. Ik knikte. En even later kwam hij de keuken uit met 3 zakken chips, heel veel Red bull, niet normaal veel Milka repen etc. Ik vraag me echt af van waar hij dat haalt? Ik wist niet eens dat we dat thuis hadden, waarschijnlijk verstopt hij het gewoon. Net als vroeger, ik had hem een keer betrapt met chocola eten onder het bed zodat wij niet met hem zouden eten😂❤️  hij kwam weer terug naast me zitten. En maakte de chips open, ik wilde net mijn hand erin steken. Totdat mijn hand werd geslagen, ik keek naast me en het was Ramzi. Ik keek hem vragend aan "dat is van mij!" Zei hij dreigend ik lachte "sorry" zei ik. "Geeft niks kleintje" zei hij en lachte naar me. "Ey Ramzi niet zo gierig doen, en geef je zusje wat! En mij ook natuurlijk" zei Foudel. "Hahah jij wilt gewoon dat ik jou geef, maar omdat ik zo lief ben. Mogen jullie pakken, maar een handje" zei hij. Ik pakte me handen vol chips, en 3 milka repen  en 2 Red bull's. Ik bedoel hij zei hand. Ramzi keek me nep boos aan "jij zei een hand" zei ik mompelend. Hij lachte naar me en at gulzig verder. Toen hij klaar was sloeg hij zijn vertrouwde zachte en 'gespierde'arm over me heen. En hij gaf me een zacht kusje op mijn wang. "Ik hou van je lieverd" zei hij zacht "Ik hou ook van jou, maar wat is de reden?" Vroeg ik verbaasd. "Gewoon ik kan me geen leven zonder je stellen" zei hij lief. Ik keek hem heel lief aan "ik ook niet" zei ik. Ik gaf hem een kus op zijn wang. Foudel kwam dichter bij ons aan zitten."en ik dan?" Vroeg Foudel. "Haha we houden ook van jou" zei ik. Hij lachte naar me, en nam een dekentje en sloeg hem over ons heen. Hij gaf me ook een kus op mijn wang, en ook hij sloeg zijn arm om me heen. Ik word verwend vandaag😂❤️ Me ouders kwamen even later de woonkamer binnen, en zo keken we met z'n allen op de bank tv. Ik werd steeds slaperiger en viel tegen Ramzi's borstkast in slaap. Ik voelde hem de hele tijd mijn haren strelen. 

Einde flashback#

Ik heb nu pad begrepen uit het verhaal van Foudel dat Foudel in de drugs ging, omdat hij Ramzi mistte. Ik merkte er niks van, omdat hij niet zo vaak bezig was. Maar nu dat papa dood is, ging hij veel meer werken voor geld. Ik wil nog altijd dat hij eruit gaat! Terwijl ik aan Ramzi dacht liet ik een paar tranen vallen. ik had het zelf niet eens door maar de deur werd opengemaakt. Voor me zag ik een bezorgde Adam staan, ik moest wel helemaal naar boven kijken 1: Omdat hij lang is 2: Ik zit ook nog eens.

"Gaat het wel?" Vroeg hij geschrokken. Ik knikte zwijgend terwijl er een traan naar beneden viel. Hij hurkte naast me "kom ik ziet toch dat er wat is, vertel het mij maar gewoon" zei hij zacht. "Het is gewoon! Ik mis Ramzi, zijn zachte lieve woorden, zijn knuffels, bezorgdheid. Echt alles" zei ik huilend. Hij gaf me een medelijdende blik. "Kom nou, doe maar rustig lieverd. Ik weet dat je hem mist, maar je gaat hem zo echt niet terug krijgen" zei hij zacht. Ik knikte "dankje" zei ik zacht. Hij gaf me een klein lief glimlachje. "Geen dank" zei hij zacht en lief.

"Adam, waarom liegt Selma over mij?" Vroeg ik bang, bang voor zijn reactie. Hij keek me alleen aan, en zei niks "En waarom die Sihr?!" Vroeg ik daarna. "Luister ik heb niks met die sihr te maken, maar Selma wel" zei hij fluisterend, ik knikte. "En waarom Selma zo doet? Het is een lang verhaal, ik vertel het als je vrij bent oké?" Vroeg hij. Ik knikte blij "Oké" zei ik. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en liep weg.


Hamza kwam de kamer binnen vallen. En maakte me los, en beveel me om mee te lopen. Ik weigerde om mee te lopen waar hij heel boos van word. "IK ZEI TOCH TEGEN JE DAT JE ME NIET MOET TEGENSPREKEN HU?!!!!!" Schreeuwde hij boos tegen me. Hij gaf me een harde klap, waarop meer klappen volgde. "GA JE DAT NOG EEN KEER DOEN!????" Vroeg hij schreeuwend, ik schudde mijn hoofd "IK WIL JE HOREN PRATEN!!!" Riep hij boos. Als ik zou praten zou ik huilen, dit gevoel dit brand gewoon! "Nee" zei ik heeeel zacht. "IK HOOR JE NIET!" Riep hij weer. "Nee" zei ik deze keer iets harder. Hij was nog steeds boos waardoor hij me nog een harde klap gaf.

(Waarschuwing: Hamza gaat een paar keer met kanker schelden, als je dat niet leuk vind zeg het dat hier want dan ga ik dat niet doen! Want ik weet dat het voor mensen pijn kan gaan doen❤️)

Hij gaf me meer klappen, en toen trok hij mijn hoofddoek eruit. Ik probeerde mijn haar te bedekken, maar het lukte niet zo goed door die klappen. Mijn haren vlogen uit de knot, waardoor mijn haar los voor mijn ogen viel. Hij trok me van mijn haar naar buiten. En er stonden daar allemaal jongens die stonden toe te kijken. "AU ALSJEBLIEFT JE DOET ME ECHT PIJN, ALSJEBLIEFT LAAT MIJ ME HOOFDDOEK DAN AANDOEN. ALSJBLIEFT HAMZA. LAAT ME ALLEENN MIJN HAREN BEDEKKEN" schreeuwde ik bang en huilend. Bang voor wat hij gaat doen, Ik deed allemaal dua's Een paar jongens keken mij geamuseerd aan, en sommige keken echt boos naar Hamza. "SERIEUS HAMZA HEB JIJ GEEN RESPECT?! JE TREKT HAAR HOOFDDOEK ERUIT???!!!! Laat ik neem dit wel over" zei een jongen hij was niet lelijk maar ook niet knap. Niet dat ik daar op let, maar ik zeg het gewoon!

Die jongen pakte rustig mijn hand en duwde mij een kamer in, hij liep de kamer uit. En kwam hem weer terug met mijn hoofddoek. "Dankje" zei ik zacht. "Geen dank" zei hij glimlachend. Ik trok hem aan en vertelde hem dat hij zich kan omdraaien. "Je bloed helemaal" zei die jongen geschrokken, ik knikte "Hamza" zei hij boos tegen zichzelf. "Hoe heet je?" Vroeg hij. "Lina" zei ik zacht, ik was nog steeds geschrokken, "En jij?" Vroeg ik nieuwsgierig. "Imad" zei hij glimlachend. Ik glimlachte terug "Sorry voor Hamza. Ik werd gedwongen dit te doen, maar ik wil dit niet" zei hij. Ik knikte "Wat zou Hamza gaan doen nu" vroeg ik bang. "Mishandelen" zei hij medelijdend.

"Uhh je ziet je haar" zei hij blozend. Ik deed snel een grote pluk haar mijn hoofddoek weer in terug "Dankjewel" zei ik zacht. "Geen dank, hoe zit je hier eigenlijk?" Vroeg hij daarna nieuwsgierig. Ik vertelde hem toen hele hele verhaal, ook toen ik verkracht werd. Het voelde ergens wel fijn om me hart te luchten. Toen ik klaar was zag ik hem geschrokken naar me kijken. "Sorry" zei hij zacht terwijl hij me medelijdend aankeek. "Geeft niks" zei ik glimlachend "Alleen maak ik me zorgen om Havva, ik heb haar pas vandaag hier leren kennen. Maar Hamza had haar meegenomen" zei ik teleurstellend. Imad wilde net wat zeggen maar toen vloog de deur open. Je raad vast en zeker wel wie er uit kwam, het begint met de H en eindigt op ..amza


"Kankerhoertje meekomen!!!" Riep hij kwaad, ik keek Imad bang aan. "Ey laat haar maar ik handel wel met haar af" probeerde Imad nog. "NEE IK HEB LIEVER HET ZELF TE DOEN!!!!" Riep hij kwaad. Hij pakte me van me bovenarm stevig naar zich toe. Ik walgde van mezelf. Ook zat mijn hoofddoek niet goed vast, omdat mijn spelden kwijt waren gegaan toen Hamza hem er voor de eerste keer eraf haalde. "Alsjeblieft Hamza. Heb respect!" Riep hij boos naar hem. Ik keek hem dankbaar aan, hij gunde me een knipoog. Hamza zei niks en liep met grote passen naar de deur



POV FOUDEL

Ik haf Amira alles verteld. Miskiena ze huilde helemaal aan de telefoon. Toen ging de deurbel. Ik deed de deur open en trof daar een gebroken en huilende Amira. Ik trok haar in een knuffel "Ik mis haar zo" zei ze huilend. "Ik ook" zei ik met een grote brok in mijn keel.








Ik wil even nieuwe foto's van de personages hier komen ze!❤️


Dit hier boven is Lina❤️




Dit hier boven is Amira❤️


Dit hier boven is Amir (josylvio😂)



En dit hier boven is Foudel (Adem saleh😂)




Sorry dat ik lang niet heb geupload oke eigenlijk 5 dagen, maar ja datbis wel lang. Echt waar sorry straks komt er In'Sha'Allah weer een nieuw deel❤️❤️💕💕💋😍 EN NOGMAALS BEDANKT VOOR DE 3K 😍😍😍😍

Continue Reading

You'll Also Like

60.4K 1.2K 42
hoi hoi ik ben liv ik ben 18 jaar oud. ik ben het zusje van Robbie. ik heb een vriend genaamd Milan we zijn nu een jaar samen. in dit verhaal vertel...
22.3K 1.6K 61
Helena [licht,lichtende, de stralende] had gefaald. Of zo voelde het toch aan voor haar. Ze had haar ouders niet kunnen beschermen en nu was haar moe...
57.3K 3K 65
Ik hou niet van aandacht, maar met een broer als Luke kan ik niet anders. Ik vind het vreselijk, maar als hij gelukkig is ben ik dat ook, denk ik.. i...
3.1K 37 29
Een boek over een meisje die bij de bankzitters komt wonen, maar niet zomaar een meisje ze is namelijk depressief en de jongens willen haar graag hel...