Ik kan niet meer!

By Ikhlaasmo

75.2K 5K 2.9K

Dit verhaal gaat over een Marokkaans meisje, genaamd Lina el **** van 18. Wat zou jij doen als jou broer in... More

Even voorstellen
Deel1
Deel 2
Deel 3
Deel4
Deel5
Deel6
Deel7
Deel 8
Deel 9
Personages
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel13
Deel 14
Deel 15
Q&A
Deel16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Promotie
Deel 20
Ff een vraagje
Deel 21
Deel 21
DANJULIEWEL
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel27
PROMOTEN/DIT IS GEEN DEEL
Deel 28
GEEN DEEL!!!!
Deel 30
VIDEO/ sorry weer geen deel
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
PROMOTEN❤️
PROMOTEN❤️
Deel 35
PROMOTEN❤️
Deel 36
GEEN DEEL WORDT STRAKS VERWIJDERD!!
Deel 37
Deel 38
GEEN DEEL/PROMOTEN❤️
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
PROMOTEN❤️
Deel 44
PROMOTEN/SORRY WEER GEEN DEEL
Deel 45
PROMOTEN❤️
Deel 46
Deel 47
EID MUBARAK
Deel 48
PROMOTEN❤️😍😍
Deel 49
TAG❤️😂+PROMOTEN
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53+ Promoten
Deel 54
Deel 55
PROMOTEN
Deel 56
EID MUBARAK😍😍
Deel 57
Deel 58
DEEL 59
PROMOTEN❤️
Deel 60
PROMOTEN❤️❤️❤️
Deel 61
Deel 62
PROMOTEN
Deel 63
Sorry en Promoten❤

Deel 29

710 51 44
By Ikhlaasmo



POV Foudel

Ik was samen met Lina aan het bidden, totdat Lina opeens opstond. Ik wilde kijken wat er aan de hand was, maar ja dat kon natuurlijk niet. Ik was namelijk aan het bidden. Ze was eindeloos aan het kotsen, ik was klaar met bidden, en liep naar haar toe (jullie weten wat er toen was gebeurd)


POV Lina

Maar wat ik toen zag.... Ik schrok me rot. Maar jongens wat ik toen uitkotste. Het waren


































































ZWARTE  PAPIERTJES, MET TEKST. Jullie denken nu waarschijnlijk zo van "oké" Maar dat was het niet, het waren heel wat stukken papier. En het waterige gedeelte (sorry voor de woorden😂❤️) was ook helemaal zwart, het was echt heel raar.

"Lina wat is dit?" Vroeg Foudel geschrokken. "Ik....ik....ik weet het niet" zei ik terug. Ik voelde me lichtjes worden. Ik dacht dat ik zou gaan vallen, maar voelde een arm die me tegen hield. Foudel hield me vast, en trok me in een stevige knuffel. "Foudel, er staat tekst op dat papier" zei ik geschrokken. Foudel schrok van wat ik zei. "Hm oke wil jij even van die plastic handschoenen halen?" Vroeg hij "ja tuurlijk" zei ik terug, en liep naar de keuken. Pakte de handschoenen, en gaf ze aan Foudel. Hij deed ze aan, en hij pakte een van die briefjes. Zijn ogen werden groot, héééél groot. Ik werd er gewoon bang van.  "Lina, ik denk dat je te maken hebt met Sihr (zwarte magie)" zei hij zacht, en geschrokken. Mijn ogen werden groot "Nee, dat meen je niet?!"  Vroeg ik ongeloofwaardig. "Het spijt me" zei hij. "Wat staat er dan op dat papier?" Vroeg ik nog steeds geschrokken. "Ik weet niet, het is moeilijk te lezen. Maar dit soort dingen uitkotsen, is ook zo bij sihr" zei hij zacht. Hij trok me in een zachte knuffel. "Het komt goed" zei Foudel om me gerust te stellen. "En mijn kind dan?" Vroeg ik huilend. Foudel keek me aan, en zei niks. "Uhm, ik....ik weet het eigenlijk niet." Zei hij, waardoor ik nog harder moest huilen. "Ya Allah, laat dit niet waar zij" schreeuwde ik door mijn tranen heen.


"Shtt, kom we gaan gewoon iets leuks doen, oké?" Vroeg Foudel, ik knikte. We zaten op de bank, een film aan het kijken. Ik lag met mijn hoofd tegen Foudel's borstkat, en hij deed zijn armen om mij heen, terwijl hij een beetje met mijn haar speelt. Ik lette niet eens echt op, ik was bij de gedachte, WIE DEZE SIHR OP MIJ HEEFT GEDAAN?!




POV Adam


Oke ik ben dus te weten gekomen van Nassim dat Lina zwanger is, wat dus absoluut niet de bedoeling was! Ik heb met Ali gesproken (die jongen van die cake) daar in die cake, zit  Sihr. Een van die dingen is depressie. Ik weet niet was het is, maar na dat van Lina ben ik gewoon boos geworden. En niks boeit mij nog wat. Ik ben nu onderweg naar Selma. Ik weet niet waarom Selma zo is geworden , maar ik vraag het haar wel.



POV Foudel



Het is ochtend en we zitten nu te ontbijten.

"Foudel? Moeten we niet naar een Imam gaan?" Vroeg Lina. Ik vind het zo moeilijk voor haar. En vooral omdat het me zusje is! "Uhh ja gaan we straks?" Vroeg ik? "Ja" zei ze zacht. Ik ruimde de tafel op, en plofte uitgeput op de bank. "Ieuww, het ruikt hier echt naar vis" riep Lina ui het niets. "Ik ruik ni... Oo dat hoort volgens mij aan de zwangerschap" zei ik. Ze knikte begrijpelijk. Lina stond op en ging naar de keuken, ze kwam terug met 2 blikjes red-bull  "Lina! Dat is niet goed voor de baby, dus niet drinken" sprak ik haar waarschuwend toe (ik weet niet of dat een goede zin is)  "Oké" zei ze. "Hé, je weet dat ik alleen het beste voor je wil toch?" Zei ik, ze knikte met haar hoofd. Ze liep naar de WC en kotste alles uit. Ze liep geschrokken naar me toe "Wat is er" vroeg ik. "Het was bloed.... Dat ik uitkotste!" Zei ze. "Is dat dan niet door dat je zwanger bent?" Vroeg ik, ze schudde haar hoofd. "Ik denk door de sihr" zei ze.



"Gaan we dan nu?" Vroeg ze na een lange stilte. "Ja is goed" zei ik. Ik liep naar boven. En kleedde me om, in een simpele trainingspak en dat was het. Ik liep naar beneden, en zag Lina ook naar beneden komen.

Dit is wat zij droeg, alleen haar rok was zalm roze, en haar tas was wit. En natuurlijk drieg ze er nog een witte hoofddoek bij aan.

Ik ben heel trots op Lina dat ze een hoofddoek draagt nu.

Ze pakte haar witte jas, en we liepen naar buiten. Totdat ze spontaan begon te snikken "hey Lina gaat het wel?" Vroeg ik bezorgd. "Ben jij niet boos op mij?" Vroeg ze nog steeds huilend. "Nee, natuurlijk niet waarom zou ik?" zei ik terug. Ik ging voor haar staan, en bukte bij haar neer. En pakte haar kleine handjes vast. "Wat is er toch met je aan de hand" vroeg ik. "Gewoon, ik ben al ontmaagd voor het huwelijk, en dat al 3 keer. Adam had gewoon gelijk toen hij me een hoer noemde" zei ze, terwijl de tranen over haar wangen gleden. Ik was woedend op Adam. "Nee dat is niet zo, jij hebt er toch niet voor gekozen?" Zei ik, ik veegde met mijn hand haar tranen weg. Een klein glimlachje verscheen er op haar gezicht. "En trek je niks aan van Adam" zei ik zacht. Ze knikte naar me. Ik stond op, en pakte haar hand vast en we liepen verder.


~in de moskee~

We wilden net de moskee binnen lopen, maar Lina stopte met lopen en begon opeens hard te schreeuwen en te huilen. "Kom op Lina, kom we gaan naar binnen" zei ik geschrokken, wat is er toch aan de hand? "Ik wil niet" is het enige wat ze zei. Ik reciteerde de koran in haar oor. Tevergeefs, want ze begon nog harder te huilen. Ik pakte uit mijn tas een flesje met koud water, want ik weet dat de shaitan (duivel) bang is van koud water (in het echt ook) Ik goot het water in haar gezicht, maar ze stribbelde tegen. Een paar broeders uit de moskee hielpen mij om Lina de moskee binnen te krijgen.



De imam vroeg mij wat er aan de hand was, ik vertelde hem alles. Na afloop van mijn verhaal knikte hij begrijpelijk. Hij liep naar Lina toe.



De imam begon tegen haar te praten, maar ze maakte alleen rare geluiden. Het is duidelijk: ze is bezeten. Hij reciteerde de koran in haar oor, maar ze probeerde weg te gaan. Maar gelukkig waren er een paar mensen die haar vast hielden ,"IEEEEEEEE, IEEEEEEEE" waren ongeveer de enige "woorden" die ze uitspraak.


"Dit is heel erg gevaarlijk voor iedereen in de ruimte. Dus we moeten even de Wudu uitvoeren" zei de imam. Na de whudu te hebben uitgevoerd, liepen we naar Lina toe. "Bismillah" zei de Imam zacht. "Aahhhhhh" schreeuwde Lina. Hij reciteerde Surat Al Baqara. "Fuck You" zei ze. WTF??! Tegen de Imam.

De Imam had haar eindelijk rustig gekregen, en begon tegen haar te praten (dat kan trouwens) "wie ben jij?" Vroeg de imam. Ze gaf geen antwoord (als ik zeg ze, jullie begrijpen wek dat het niet Lina is, maar de Shaitan die in haar zit) Hij herhaalde deze vraag ongeveer 5 keer. Maar ze gaf nog steeds geen antwoord. "A3ouzou billah min al Shaitan al rajiem" (ik weet niet hoe je dat schrijft) zei de Imam. "Aaahhh" begon ze weer te schreeuwen. Ze probeerde zich weer los te wurmen. De imam herhaalde het weer. Haar gezicht veranderde. "AAAAHHHH" begon ze weer te schreeuwen. Maar dan met een hele zware stem. "Wat is je naam? Of ik blijf het herhalen!" Zei de imam. "Zouzoula" zei "ze" (het is trouwens een echte naam, van een Shaitan) "waarom doe je dit?" Vroeg de Imam. Hij antwoordde met....................





Soo weer een deel met 1356 woorden❤️ Ik hoop dat jullie dit een leuk deel vonden. Zoals ik al het vorige deel zei, een paar van deze dingen zijn wel bjj mij gebeurd, maar wat niet waar is, is dat ik bezeten werd. Dus zij wel, maar ik niet. En ik wil jullie even vragen of jullie kusschaima  willen volgen, en ook haar boek lezen, het is echt heeeeeel leuk, dus zeker lezen, en natuurlijk ook het boek van nou ja doeii❤️💋 oo ja lees natuurlijk ook het boek van datgaatniemandaan Wollah zonder grapjes ik vind het echt een heeeeeel gied boek, dus zeker lezen❤️

Continue Reading

You'll Also Like

3.4K 3 37
Dit verhaal gaat over Luna (Y/N) die de bankzitters tegenkomt en waar ze heel goed mee wordt maar uiteindelijk ontstaat er veel liefde die ingewikkel...
4.7K 128 22
Milo heeft een moeilijk verleden gehad waar hij nu nog last van heeft. Hij heeft moeite met eten en heeft trauma flashbacks. Mentaal gaat het slecht...
45.6K 677 74
"may we meet again" Lucy haar ouders moeten voor werk drie maanden naar Outer Banks. ze is een luxe leventje gewend en heeft alles wat haar hartje b...
718 11 10
Als Isa wordt gebeld dat het niet goed gaat met haar vriend Matthy, weet ze dat ze iets moet doen. Het is klaar, hij gaat er straks onderdoor, ze moe...