Fierbinte si rece

بواسطة TooDreamyBuzz

144K 5.4K 157

المزيد

Firebinte si rece
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5 - Kollin -
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8 "intalnirea importanta"
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 46 (Sfarsit)

Capitolul 45

1.7K 88 0
بواسطة TooDreamyBuzz

    Fumul de tigara de la prima ora , combinat cu cel de cafea aburinda si zgomotul facut de persoane agitate m-au facut sa ma trezesc. Eram aici. In locul acesta rece si umed , gandindu-ma la o modalitate de a iesi de aici. Stiam ca sunt nevinovata. Eram. Dar cum puteam dovedi asta? Kollin are oameni in toata lumea. Si daca l-as da de gol ,si as spune totul , ar scapa usor. 

  Inauntru au intrat un politist , alaturi de un barbat inalt , imbracat intr-un costum negru. 

  - Buna dimineata , ma numesc John Harvey si voi fii avocatul dumneavoastra. se prezinta acesta

  - Misto. 

  - Am venit , pentru a discuta situatia. 

  - Nu e nimic de discutat. Sunt nevinovata. 

  - Domnisoara , nu vreau sa fiu nepoliticos , dar asta aud de fiecare data. Aveti si motive , care v-ar putea ajuta in sustinerea nevinovatiei dumneavoastra?

  Acum era momentul. Trebuia sa ii spun adevarul. Era singura mea sansa. Nu mai aveam nimic de pierdut oricum. Asa ca asta am facut. I-am povestit cap-coada toate cele intamplate. Dar ca sa vezi ce indragostita adevarata sunt , am dat toata vina pe Jason. Si asa avea el ceva cu mine. Acestea fiind spuse , am asteptat o reactie din partea lui. dar pe fata acestui barbat nu se ivea nimic. Ma privea drept in ochi , iar eu ce cautam? Bucurie? Ura? Neincredere? Aveam nevoie sa ma minta ca totul va fii bine , asa cum fac toti avocatii. Dar el nu facea nimic. Statea acolo si ma privea , iar eu eram mai confuza ca niciodata.

  - Ne vedem maine dimineata , la proces. 

  Acestea au fost ultimele sale cuvinte , inainte de a parasii incaperea. Iar eu eram in ceata. Ma asteptam la ce era mai rau. Un avocat care nu se increde in clientul sau. Halal viitor. Cel mai probabil , voi ajunge intr-o celula , unde voi sta.. cat? Cateva luni? Ani? Toata viata? La gandul acesta , o ura nedescrisa mi se infiripa in inima. Eram aici , din cauza celui pe care il iubeam. Chiar il iubeam. 

  Ziua trecuse atat de incet , incat ma intrebam cum voi rezista in continuare. Apoi , am fost trezita , luata de cativa politisti si dusa in fata judecatoarei. Purtam o pereche de catuse , apoi mi-am observat avocatul , care era plin de speranta. Sau cel putin asa vroia sa para. Totul a trecut atat de repede , incat nu mi-am dat seama nimic din ce se petrece. Mi-am vazut avocatul sa vorbeste , intrebari , raspunsuri , voci autoritare si voci pline de mila , voci acuzatoare si voci indiferente. Toate , rasunau in capul meu , pana cand am fost luata de catre un politist de acolo. Atunci am constientizat. Mi-am plimbat privirea prin sala , la oamenii care ma priveau de peste tot , apoi l-am vazut. Imbracat bine , ca de fiecare data ,stand intr-un loc in spate . Cand am trecut pe langa el , nu i-am putut simti decat duhoarea parfumului scump. Jason. 

   Au trecut doua zile de la incident. Nimeni nu imi mai dadea atentie. Era deja clar ca voi ajunge in inchisoare , unde imi voi plati pedeapsa. Asta credeau ei. Pedeapsa. Rasuna in mintea mea ca un tipat , o pedeapsa nu pentru pacatele lui Kollin. Una pentru nesabuinta mea ,pentru prostia si idiotenia de care am dat dovada inca de la inceput ,crezandu-ma in el. Dar cand omul acela gras , imbracat in uniforma mi-a spus ca pot pleca , spunandu-mi ca cineva a platit cautiunea totul s-a luminat dintr-o data. 

   Vazandu-ma afara , lumina soarelui m-a luat prin surprindere , fiind obisnuita prea mult cu cea artificeala. Ochii mi s-au inchis instinctiv , dar am incercat sa ii deschid pentru a putea vedea barbatul din fata mea. Incet incet , ochii mei s-au obisnuit cu lumina , si atunci l-am vazut. Kollin , stand in fata mea , alaturi cu alte cateva matahale , asteptandu-ma intr-o masina. 

  - Ma bucur sa te revad. spune acesta , cu zambetul pe buze.

  - Kollin? Tu..ce cauti aici? 

  - Doar nu era sa te las sa putrezesti in inchisoare pentru mine , nu-i asa? 

  - Dar..atunci..

  - Se pare ca au crezut povestea cu Jason. Este anchetat chiar acum , iar eu , cat si tu , am scapat. Haide. Ne intoarcem.

  - Nu! 

  - Kat , haide odata! 

  - Nu! Nu am de gand sa vin cu tine! Vreau sa plec acasa!

  - Kat..

  - Nu! Nu ma misc de aici....

  Dar doi barbati coborasera deja din masina . Imi amintesc ca mi-au injectat ceva , apoi m-am trezit intr-o camera de hotel. Kollin dormea , iar pe mine ma durea capul. 

  Am putut totusi sa il observ. Il priveam , si nu imi venea sa cred ca venise dupa mine. Ma scosese de acolo , iar toate cele intamplate au cazut pe Jason. Cum aflase de mine? Cum de venise personal din America pentru a ma scoate de aici? Probabil eram deja peste tot in lume , pe prima pagina a ziarelor , si astfel aflase. Si totusi  , ma putea lasa acolo. Si nu a facut-o. In lumina lunii , fata sa parea atat de calma si frumoasa. Era linistit , iar abdomenul sau bine facut iesea in evidenta. Era acolo , atat de aproape de mine , iar in mine se ivi o senzatie ciudata. O dorinta arzatoare , ma strafulgera , si nu am putut rezista , astfel ajungand sa-l cuprind intr-un sarut. Se trezise. Era treaz demult. Si raspunsese sarutului. Il vroiam si ma vroia. Il iubeam . Am vazut pacea arzatoare pe chipul lui , ceea ce nu mai vazusem niciodata. Mainile sale atat de moi , si totusi atat de puternice ma cuprinsesera , apoi nu am mai constientizat nimic. Nu gandeam nimic ,doar simteam.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

6.2K 981 10
Vol 1. ⇢ Stigma. Vol 2. ⇢ Tear.
13.4K 967 30
Kim Taehyung, un simplu adolescent de 19 ani, îl întâlnește pe Jeon Jungkook, acesta începând să aibe setimente față de el. Dar ce se va întămpla cân...
1M 48.9K 54
EU -Stefania Dumitru -absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Bucuresti, somera, plec sa lucrez ca menajeră in Noua Zeelandă. EL-Sonny To...
16.3K 1.1K 50
"dar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci**, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit." -Geneza 2:17 Olivia Wayne...