Fierbinte si rece

By TooDreamyBuzz

144K 5.4K 157

More

Firebinte si rece
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5 - Kollin -
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8 "intalnirea importanta"
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 45
Capitolul 46 (Sfarsit)

Capitolul 44

1.7K 113 3
By TooDreamyBuzz

  Ajunsesem in aeroport , unde mi-am cumparat biletul spre Romania. Avionul trebuia sa aterizeze maine , la ora 22. Vazandu-ma cu biletul in mana , singura , m-am mai linistit putin. Si asa , inima imi batea exagerat de tare. Kollin o sa afle. Trebuia sa ma gandesc la ceea ce puteam sa ii spun. Nu. Nu puteam sa dau ochii cu el. Nu acum. M-am asigurat ca am sters mesajele inainte sa plec. Dar daca ii scria ea in seara asta? Daca ii scria el? Tot planul s-ar fii dus de rapa. Iar daca asta se intampla , nu am cum sa aflu. Poate se va preface ca e totul in regula , pana ma inchide in camera sau mai rau. Deja , se fac un an de cand sunt la el , si am constatat ca nu stiu..nimic despre el. 

   Am considearat ca reintoarcerea mea in casa aceea ar fii periculoasa. I-as fii putut spune ca am intrat intr-un magazin , dar apoi de ce nu m-am intors la masina? Cine stie cat m-a asteptat barbatul acela sa ma intorc. Poate m-a cautat in magazine si nu m-a gasit. La cat de suspicios e Kollin in ultima vreme , e posibil sa fii venit si el. Asa ca , am luat un taxi si m-am cazat la un hotel. Aveam destui bani. Ma asigurasem sa iau cativa din locul de unde isi lua Kollin deobicei banii. Mi-am inchis telefonul enervant , deoarece suna incontinuu , si m-am bagat in pat. Era deja seara. Ma gandeam cum urma sa fie ziua de maine. Cum ii voi spune acelei fete ca totul nu a fost decat o minciuna? Linistea ca de mormant si oboseala si-au facut efectul , adormind intr-un final.

    Cand am deschis ochii , m-am incaltat si am plecat. Trebuia sa plec cat mai devreme , deoarece un zbor catre Romania ia cam o zii intreaga. Am luat primul taxi si am ajuns la aeroport. M-am uitat inainte sa intru in cladire , dupa vreo masina cunoscuta sau oamenii lui Kollin , dar nu era nimeni. O femeie draguta mi-a spus pe unde sa merg in aeroportul acesta imens , si m-am imbarcat in avion. Nu aveam niciun bagaj , decat hainele in care eram imbracata si telefonul. Zborul a fost lung si plictisitor. Nu aveam cu cine sa vorbesc , si imi era frica sa deschid telefonul. Cine stie cate mesaje aveam de la Kate si Darcy. Dar nu de ele imi era frica. Le puteam spune , dar nu vroiam sa risc. Kollin are metodele sale prin a face o persoana sa vorbeasca. Am dormit o mare parte a drumului. Cand am fost anuntati ca avionul aterizeaza inima a inceput sa imi bata din ce in ce mai tare. Era ora 22 , iar noaptea se lasase. Cunosteam aeroportul asta. Doar fusesem in el ultima data. Bucuresti. O fata subtirica , imbracata cu o pereche de blugi si un tricou , astepta entuziasmata si radia de fericire. O recunoscusem din fotografii.

  "Bine. Mergi la ea , vorbeste-i calm si frumos , si explica-i totul." imi spuneam. Dar in clipa in care m-am apropia de ea , mi-am pierdut vocea.

  - Te..pot ajuta cu ceva? ma intreaba ea

  - Hei...umm..uite..nu stiu cum sa iti spun dar..Kollin..el....

  - El te-a trimis?

  - Nu. El e..un fel de proxenet. Defapt..este. E mafiot. Ok? Ti-am vazut mesajul , si am venit aici sa te avertizez! Tot ce ti se intampla tie mi s-a intamplat si mie! Am trecut exact prin ce ai trecut tu , si cu putin noroc , am scapat ca prin urechile acului! Trebuie sa pleci acasa si sa incetezi sa mai vorbesti cu el! Ai inteles! E foarte important! Crede-ma! Ai mai vorbit cu el aseara?

  - Nu...

  - Bun! Imi pare rau ca..ti-am stricat visele , dar e spre binele tau. 

  - Mda... 

  - Stai...nu ma crezi?

  - Uite..nu stiu despre ce vorbesti. Imi astept..prietenul.

   - Ce?Nu! Trebuie sa ma crezi! 

   - Bun , de aici de ocupam noi de ea. se aude o voce groasa , apoi mainile imi sunt duse la spate , ca mai apoi sa simt ceva rece ca imi blocheaza mainile.

   Sunt pusa pe capota unei masini de politie , unde cei doi nu gasesc nimic. Nici nu aveau ce. Doar telefonul. 

  - Stati..e o greseala! Eu...

  - Ai dreptul la un avocat. Daca nu ai unul , ti se va da.

  Sunt bagata in masina politiei , si dusa la sectie. Totul m-a socat. O groaza de politisti si presa , oameni cu camere foto si camere de filmat , reportere care imi puneau intrebari..totul parea ireal. In noaptea aceea nimeni nu a dormit. Mi s-au pus o groaza de intrebari. Cine sunt , cati ani am , cum am ajuns in America , cum am ajuns sa vorbesc cu fata aceea , cu ce fete am mai vorbit , daca era reteaua mea de prostitutie , daca parintii mei mai traiesc , unde locuiam in America , daca am acte de indentitate , absolut tot ce se poate si nu se poate intreba. De la intrebari intime , pana la intrebari normale. Mi s-a dat un avocat bun de nimic , si a doua zi apaream pe prima pagina in toate ziarele. "Anonimul de pe internet a fost prins". "Fata in varsta de saptesprezece ani spune ca totul e o minciuna" , fel si fel te titluri , toate avandu-ma pe mine ca subiect. Incepusem sa am cearcane la ochi , dar nu plangeam. Nu imi venea sa cred ca nimeni nu ma credea!  

  - Sunt doar o fata! Sunt o victima ca si fata aceea! tipam , si dadeam cu pumnii in masa. 

  Dar nimeni nu spunea nimic. Se uitau la mine cu o ura de neexplicat. Ma intrebau despre anumite fete despre care nu am auzit in viata mea. Si totul , totul din vina lui. Am fost aruncata intr-un fel de celula , la sectia de politie. A doua zi , aveam sa fiu judecata. Avocatul meu m-a incurajat si mi-a spus ca ma crede si ca va face tot ce e in putere sa faca , apoi a continuat sa vorbeasca. Nu ma interesa. Stiam ca am dat-o in bara rau de tot. Acum , cine ma mai scoate de aici? Nu am bani suficienti , nu am acte de indentitate ,  nu am pe nimeni. Asta e ultimul lucru la care ma asteptam. Sa fiu acuzata pentru pacatele lui Kollin.

Continue Reading

You'll Also Like

23.1K 760 38
Ea- Lunna Reed, o fată obișnuită și cu niciun prieten. Nu se dă în vânt după învățat. E genul mai băiețoasă și nu-i plac pantofii. E mai ok cu teneși...
3.9K 216 16
Tu ești Y/N Mikaelson ,ești unica ,ești cea mai puternica finta dupa pamant ,ești un tribrid (Vampir,Varcolac si Vrăjitoare ) Familia ta este recun...
40K 2.8K 31
Așa începe sfârșitul. "Ascunde-mă de mine", Volumul 2 al cărții "De-a v-ați ascunselea" aduce la lumină o altă poveste, mai sumbră, mai grea, mai înc...