Méreg (Sophia Gift I-IV. és V...

By SzirkaNE

131K 7K 452

Szofi szomszédja egy tündér, a legjobb barátnője vámpír, minden teliholdkor egy falkányi farkas árasztja el a... More

Segítségkérés (Nem a sztori része!)
Méreg (Part 1)
Gyűlés (Part 2)
Rózsák (Part 3)
A köd hangja (Part 4)
Idegenek (Part 5)
Kihívás (Part 7)
Vihar (Part 8)
Tündérverem (Part 9)
Alku (Part 10)
Bajnokok (Part 11)
A démon (Part 12)
Kapcsolat (Part 13)
Bemutató (Part 14)
Vámpírtanya (Part 15)
Sárkányok (Part 16)
A tojás (Part 17)
A sárkányvadász (Part 18)
Képszakadás (Part 19)
Szökés (Part 20)
A másik alfa (Part 21)
Salvia (Part 22)
Párbaj (Part 23)
Válasz (Part 24)
Emlék I (Part 25)
Emlék II (Part 26)
Könyvtár (Part 27)
Kezdődik (Part 28)
Liana (Part 29)
A kék szoba (Part 30)
A folytatásról (Nem a sztori része!)
FENSŐBB VÉR (Sophia Gift V. vázlat) - befelyezett
A levél (Part 1)
Esküvő (Part 2)
Támadás (Part 3)
Hír (Part 4)
Elválás (Part 5)
Utazás (Part 6)
Érkezés (Part 7)
Barna (Part 8)
A nagy hír (Part 9)
Hazatérés (Part 10)
Titkos szentély (Part 11)
Az üvegház (Part 12)
Fensőbb Vér (Part 13)
Tervek (Part 14)
Holdtölte (Part 15)
A Hold éneke (Part 16)
Egyedül (Part 17)
Lehetőségek (Part 18)
Remény (Part 19)
Az udvarház (Part 20)
Fénysugár (Part 21)
Ami maradt belőle (Part 22)
Ébredés (Part 23)
Ötlet (Nem része a történetnek)
KRISTÁLYTISZTÁN (Sophia Gift VI. vázlat) - folyamatban
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

A felemásszemű (Part 6)

4K 248 6
By SzirkaNE

Na nem! Nem fogom eszméletlenül kivárni, hogy mit csinálnak velem. Háttérbe szorítottam a tarkóm lüktetését és körülnéztem. Egy kisteher hátuljában feküdtem megkötözött csuklóval, bokával. Rács választott el az ülésektől. Azok ketten rám se hederítettek. Még láttam Mac házát, mielőtt lefordultunk volna a dűlőútról – ahonnan az én házam behajtója is indult –, épp az ellenkező irányba, mint amerről az alfa várható volt.

~

– A haverodat egyébként hogy hívják? – kérdeztem Eddytől, mikor hátralesett a tükörben vezetés közben. A Ken baba nem túl... praktikus, csak előre bámult.

– Fred.

– Ez most komoly? Fred és Ed? – Eddy és Freddy. – Az igazi nevetek? – Nem válaszolt. Jól van, beszélhetünk másról is. – Hová lesz a fuvar?

– Majd meglátod, szivi. – Szivi a jó édes anyukád.

– A haverod néma?

– Csak nem szeret beszélni, amióta a főnök kitépte a nyelvét. – Hú, de vicces valaki. De legalább válaszolt. Álljunk meg egy gondolatra? Milyen főnök?

– Ez a ti főnökötök akarta, hogy elraboljatok?

– Nem teljesen. De boldog lesz, ha megtudja. – Fura, hogy a rosszfiúk mennyire szeretnek dicsekedni. Vagy csak ő.

– Szóval saját ötlet. A főnök biztos büszke lesz rád. Ha lesz valami haszna a dologból.

– Még szép, hogy lesz! – ripakodott rám. – Veled sarokba szoríthatjuk Gergelt. – Az alfa. Gergel Ádám, ha eddig nem mondtam volna. Syb keresztelte Gerinek.

– Miért gondolod, hogy ebben segít nektek az elrablásom? – Ha ezek állnak a mérgezés meg minden mögött... Kizárt. Talán a főnöküknek több esze van.

– Ne röhögtess, láttam, hogy reagált, pedig nem is néztem rád csúnyán. – Mihez képest? – Csak cserét kell ajánlanunk, te leszel a csali, és szépen megöljük. A falka széthullik, a főnök könnyedén átveszi az alfa helyét, és...

– Csere mire?

– Ne okoskodj, te... te liba! – Ezen kellett gondolkodni? Micsoda sértés.

– Ki mondta, hogy le tudjátok győzni az alfát? Kettőtöket simán elintéz.

– Ki mondta, hogy csak ketten vagyunk? A főnöknek sok követője van. Mi csak a két első embere vagyunk. – Jelentette ki büszkén.

– Hogy tudtok ketten egyszerre elsők lenni? – Dühösen bámult rám a tükrön keresztül. Túl sokáig. – Kanyar! – Gondoltam, szólok. Kicsit lecsúszott az útról, de nem mentünk neki semminek. – Ki mondta, hogy a falka széthullik, ha maghal az alfája? – Fenét hullik. Erre jó a rangsor. A második farkas, jelen esetben Hófehérke, átvenné a helyét.

– Most már fogd be a pofádat! – üvöltötte. Oké, így most többet nem tudhatok meg tőle. Azért hogy lehetek már ilyen peches. Egy testetlen női hang kísérletezik velem, a sárkányokkal törékeny a fegyverszünet, a vámpírok rám fognak szállni, és most belekevertek valami vérfarkas hatalmi harcba.

– Ez a főnök miért akar alfa lenni? És miért itt? Nanuk is benne van? – motyogtam.

– Közöd?

– Nem. Nanuk nincs benne. Csak út közben találkoztatok. Jól jött, hogy behozzon a területre. – Eddy arcát figyeltem a tükörben, miközben beszéltem. – Azt mondta, tud egy semleges helyet. Közel tudtok kerülni anélkül, hogy bejelentenétek az érkezésetek. Pechetekre nálam volt az alfa. Mikor kéretőztél ki a mosdóba? – Csak tipp volt, annak is béna, de bejött. Látszott a bosszús kifejezésén, hogy így szökött el, hogy értem jöhessen. – Minek a róka? – Az önelégült mosolyból tudtam, hogy ez is az ő csodás ötlete volt. A hangulatváltással a beszélhetnékje is visszatért.

– Út közben találtam. Elüthette egy kocsi. Gondoltam jó lesz üzenetnek: "a lány is így végzi, ha nem teszed azt, amit mondunk". Mit gondolsz? – Azt, hogy őrült vagy. De ez nem újdonság. Vajon mit tennének, ha én most megszöknék? Mondjuk az se lenne baj, ha előbb megtudnám, hova megy a menet. Egy mozgó autóból nem olyan könnyű megszökni. Megkötözve. Az erdő közepén. Két vérfarkas elől. Hm. Azt hiszem, kivárom, hová visznek.

Azért a körülményeken lehet javítani. Előretornáztam a kezem (a hátam mögött kötötték meg), nekidőltem a rácsnak, ami elválasztott az elrablóimtól, és szépen kibogoztam a bokámat tartó kötelet. Aztán a csuklómon lévőt is. Bár ez tovább tartott, de még mindig nem értünk oda.

Hirtelen lekanyarodtunk egy földútra. A fakunyhót, aminél végül megálltunk, a fák miatt nem lehetett látni a főútról.

Freddy kinyitotta a hátsó ajtót és hátrahőkölt, ahogy kiugrottam mellette.

– Hagyjátok! – kiáltott egy hang a ház bejáratából. – Egy tucat vérfarkas van a közelben, nincs értelme elfutni. – Igazából csak tizenegy farkas volt. Eddy és Freddy, a beszélő (a főnök?), három a házban, kettő alatta (pince?), három a ház körül távolabb. – Ki ez a lány és miért hoztátok ide? – ezt már Eddynek mondta. A hűvös fenyegetéstől kirázott a hideg.

– Az alfa barátnője, atyám – Atyám?

– Tényleg? – Tényleg? Valaki nekem is szólhatott volna. A főnök már érdeklődőbbnek tűnt. – És mégis mit akar az alfa egy emberlánytól?

– Nem vagyok benne biztos, hogy ember.

– Beszéljük ezt meg odabent. – Mintha csapdába sétálnék... Nagyon nem akaródzott bemenni, de nem volt választásom. Bent leültem egy székre a sarokban.

Kályha, asztal, szék, ágy. Vadászkunyhó. Meg egy csapóajtó, ami kicsit nem illett a képbe, de miért ne.

A főnök (széles arc, barna haj, az egyik szeme barna, a másik lombzöld) beleszagolt a levegőbe. – Nem vérfarkas, nem vámpír, nem tündér – motyogta magában. Közben az Eddy-Freddy páros mögött megjelent a többi bent lévő farkas. Mind fiatal, mármint csak néhány hónapja fertőződtek meg. – de nem is teljesen ember. Mi vagy te? – ő az egyetlen, aki nem fiatal. Nem is öreg, de volt még valami a szagában...

– Tessék? – Mit is mondott?

– Mi vagy te, kislány? – Ja, persze.

– Elmondom, ha maga elmondja, mi volt, mielőtt átváltoztatták. – Egy kicsit bámult, aztán felnevetett.

– Ügyes kislány. Rendben. Garabonciásnak neveztek. Féltek tőlem, pedig nem volt túl sok hatalmam. Kirekesztettek az erdőbe, ahol találkoztam a farkassal. Azóta a hatalmam szóra sem érdemes. Te jössz.

– Korcs. Képességeket tekintve szóra sem érdemes. – Elmondtam, amit az a testetlen nő gondolt, csináljon vele, amit akar. – Azóta vagy száz év is eltelhetett, miért most akar bosszút állni, és miért kell hozzá a falka? – Bosszús pillantást vetett Eddy-re.

– Kezdem érteni, mit lát benned az alfa. Nem bosszú, csak uralkodni akarok azokon, akik miatt az lettem, ami. – Ezek szerint nem szeret farkas lenni. – Embereken és farkasokon egyaránt. – Megjött a tizenkettedik farkas. Cintia. Két hónapja került a falkába, közvetlenül az első váltása (átváltozása) után. Azt mondta, nem emlékszik, hogyan fertőződött meg. Legalább kicsit elpirult, mikor meglátott. – Lányom, ismered ezt a lányt?

– Szófia. Az ő földjén vadászik a falka. – A felemás szemű főnök megint felnevetett.

– Tehát erről van szó! Akié a lány, azé a vadászterület!

– Nem hiszem. Az az alfa nem ilyen – szólalt meg Cintia. Szerintem sem, de jó volt mástól is hallani. Egyébként is ők örökölnék a földet. Hisz mindig is a farkasoké volt. Ja. Van végrendeletem. Csakhogy senki nem tud róla. Hoppá.

– Akkor már csak az a kérdés, eljön-e érted. Ha mégsem, még mindig elvehetlek. Ha enyém a vadászterület...

– Egyszerűbb lenne, ha megvenné – szóltam közbe gyorsan. Hogy mit akar?!

– Eladnád? – Nem. De nem is mennék hozzád. Hirtelen nagyon megutáltam.

– Ed valami cseréről beszélt. – Váltottam témát. A főnök erre odament hozzá. "Kettesben" maradtam Cintiával.

– Ugye tudod, hogy meg akarják ölni az alfát? – Úgy láttam, már amennyit én láttam, hogy jól érzi magát a falkában. – És a többiek sem úsznák meg a bosszúját.

– Mi nem... Én nem... – Két tűz között. Nem irigyeltem. – Ez nem ilyen egyszerű...

– Szerinted ki mérgezte meg őt és Mikát? – Elkerekedett a szeme, de nem tudott mit mondani. Inkább arrébb lepett.

– Rendben, akkor küldünk még egy üzenetet – szólalt meg hangosan a felemás szemű. Cintia, vidd el! Tudod úgy intézni, hogy azt higgyék, ott találtad valahol?

– Igen... - Rám pillantott. Látszott, hogy tépelődik. – Elviszem.

– Ide kell jönnie. Egyedül. Ha nem, a lánynak esik baja – fogalmazta hangosan a felemásszemű. – És persze kell valami, hogy lássa, komolyan gondoljuk, nem igaz? – fordult hozzám. Ezzel ugye nem azt akarja mondani, hogy elküldi az egyik ujjamat vagy valami hasonló? – Nyugi, kislány, csak egy kis vér kell a szag miatt.

A végén a levél véres lett, én meg dühös. A pincében. Vendégszobának volt berendezve, így nem tűnt tömlöcnek, de ez nem vigasztalt. Hallottam, hogy Cintia elmegy, és elkezdtem aggódni. Meg gondolkodni. Néha ki nem állhatom, ha van időm gondolkodni.    

  wp2016nov5

v2017júl15 

Continue Reading

You'll Also Like

20.9K 2.1K 93
𝓥𝓮𝓼𝓹𝓮𝓻𝓪 𝓓𝓪𝓵𝓽𝓸𝓷 semmivel sincs megelégedve. A testét szereti bébibálnákéhoz hasonlítani, a lelkét egy sötét veremhez. Törzsgyökeres intro...
18.1K 1.6K 60
Egy birodalom ami romokban áll, két ellenséges család és egy maréknyi lázadó akik a szabadságért harcolnak. Caleb élete fenekestül felfordul, amikor...
275K 13K 83
Ayla Reed 23 éves, nem rég fejezte be a nyomozói egyetemet és most haza költözik a bátyjához Michael Reedhez. A kis várost azonban vérfarkasok is lak...
10.8K 609 23
Nikol egy minden szempontból átlagos fiatal nő. Az élete viszont fenekestül felfordul, amikor egy tévedés okából elrabolják, és a maffia foglyává vál...