Fierbinte si rece

By TooDreamyBuzz

144K 5.4K 157

More

Firebinte si rece
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5 - Kollin -
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8 "intalnirea importanta"
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46 (Sfarsit)

Capitolul 32

2.4K 94 2
By TooDreamyBuzz

  - Haide , draga mea. Nu te sfii! Sunt sigur ca esti nerabdatoare sa iti revezi parintii! imi spune acesta , observand ca stau nemiscata , socata si infricosata in pragul usii. Tocmai le spuneam parintilor tai despre studiile tale , si despre bursa obtinuta. Fiind profesorul tau de matematica , le-am explicat cum sta treaba. Sunt de acord cu reintoarcerea ta in Statele Unite pentru a-ti...continua studiul.

  Nu ma clintesc din loc. Ma uit la mama si tata , la speranta din ochii lor , la auzul plecarii mele in strainatate. Probabil acolo au crezut ca am fost si pana acum. 

  - Ne asteptam la asta. o aud pe mama zicand

  - Da. E foarte muncitoare si mereu o vezi ca invata. i se adreseaza tata lui Jason

  Frate. Pana acum eram doar o copila proasta care nu stia ce inseamna sa inveti pentru ei. Iar acum ma ridica in slavi? In fata cui? In fata lui Jason , implicat in afaceri ilegale , mafia , prostitutie. Acesta ma priveste cu subinteles si cu un ranjet pe fata.

  - Plecarea e maine. Ne scuzati , eu si fiica dumneavoastra ar trebui sa vorbim despre..viitorul ei.

  Il vad ca se apropie , apoi iesim din casa. Ma uit la el speriata , asteptand sa aud ce are se spus.

  - Kat , de cand nu ne-am mai vazut.. incepe el

  - Spune direct ce ai de spus. 

  - Am nevoie de tine.

 - Nu vad pentru ce. Uite..am venit inapoi acasa. Nu voi mai avea nici o legatura cu Kollin si cu..afacerile voastre.

  - Vezi tu..cred ca nu m-am facut inteles. Tu , vei fii la mana mea , de acum incolo. Dupa micul vostru joc , de a va salva prietena , eu si fratele meu am avut de suferit. Mai ales el. Acum , cand Kollin nu mai are vreo legatura cu tine..pot sa fac ce vreau cu persoana ta. Iar tu , te vei intoarce inapoi in America , la Kollin , si vei face tot ce iti spun eu sa faci! imi spune acesta cu un ton autoritar. Altfel , parintii tai vor avea de suferit. Sau nu. Nu cred ca te intereseaza asta in mod deosebit , asa ca , iti garantez ca orice miscare gresita pe care o faci , te va aduce inapoi la fratele meu. Care deabea asteapta sa te faca o curva , ca apoi sa ajungi pe strazi , aducandu-ne bani. Deci , cred ca ai inteles. Voi veni maine dupa tine. Noapte buna , draga mea. spune acesta , zambind larg 

  Intru in casa , trantind usa. Ma chinui sa nu imi ies din fire si sa tip la persoanele care ma felicita. Incerc sa afisez niste zambete false , dar nu pot. Nu mi-a reusit niciodata , oricat de mult as fii incercat. Imi privesc parintii , cu atat de multa tristete , incat intrebarile despre comportamentul meu apar imediat. Intrebari despre cum a fost in America , despre Darcy si Kate , iar la toate le raspundeam cu ceea ce au vrut sa auda. In linistea noptii , incerc sa ma adapostesc in patul meu , cel care mi-a fost martor in zilele in care era plin de lacrimi , ca si acum. Nu se aude niciun sunet , dar simt lacrmile fierbinti care imi cad pe obraji. Maine ar fii trebuit sa ma trezesc , si...sa fac orice activitate normala. In schimb , imi aleg din dulap , niste haine , pe care am sa le iau la mine. E  deja ora trei dimineata , si merg agitata prin camera , razele lunii ajutandu-ma sa vad prin bezna. Ma intreb ce pot sa fac. Nimic. Le-as lasa un bilet parintilor , dar asta ar inrautati situatia. Kollin. I-as putea spune lui. Dar..daca fac ceva gresit? Nu. Trebuie sa ma gandesc la toate posibilitatile. La tot ce s-ar putea intampla in urma unui fapt necugetat. Oricum ar fii , nu imi va fii bine. Nu voi mai fii la Kollin. Nu va avea cine sa ma salveze in fata mortii. E Jason. Si oricat ar incerca sa para de calm , nu vreau sa ii vad partea rea. Care probabil i-am dezlantuit-o cand i-am dus de nas si pe el si pe Mike. 

  In orele care urmeaza , imi bat capul cu tot felul de situatii , si ce as putea face. Dar vad ca se face dimineata. Ma panichez cand aud soneria , si il vad pe Jason in pragul usii.

  - Esti pregatita? ma intreaba , cu acelasi zambet cuceritor

  - Imediat. 

  Ma grabesc sa ajung la mama , care deabea s-a trezit. O strang in brate cu putere , iar glasul imi tradeaza lacrimile

  - O sa fiu bine. O sa vezi. Nu trebuie sa ma suni.Nu trebuie sa ma cauti. O sa fiu prea ocupata sa invat. O sa fie perfect. Nu aveti de ce sa va faceti griji.

  Dupa ce ii vad zambetul de pe fata , ne conduce pe mine si pe Jason pana la masina. Acesta conduce pana la aeroport , iar de acolo ne imbarcam in avion. Mda. Deabea ce luasem avionul pana acasa. Acum.. ma intorc inapoi..acolo. Observ ca e un avion putin mai mic , dar cu toate conditiile. E un avion privat. Jason intrerupe linistea dintre noi.

  - Il vei face pe Kollin sa te placa. Il vei face sa creada ca esti indragostita nebuneste de el , iar el , incet incet iti va spune totul. Acel tot , mi-l vei raporta mie. spune acesta sec

  - Poftim? Nu. Nu fac asa ceva! 

  - Ba da , o vei face. Am camere de supraveghere neobservate , prin toata casa lui. Am avut grija de asta cat timp am stat la ei. Un pas gresit , si...ne vom juca un joc. Un joc pe care obisnuiam sa il jucam toata familia , intr-un timp , cand ne intelegeam toti. 

  - Ce..joc?

  - Fa ceva gresit , si vei afla! spune acesta entuziasmat.

  Ma ridic si ma asez intr-un loc retras , pe tot parcursul zborului. Tresar cand imi aud telefonul ca suna. E un mesaj. "Sper ca ai o dimineata frumoasa in Romania. Ma bucur sa te stiu alaturi de familie." Imi vine o idee. Incerc sa scriu cat mai repede posibil , un mesaj in care sa il anunt despre venirea mea. Despre Jason si despre planul lui. Degetele tasteaza nebuneste un mesaj , iar cand sa dau trimitere , Jason mi-l smulge din mana. 

  - Primul pas gresit. Si eu care imi pusesem atata speranta in tine..uite. Ca sa nu par chiar atat de rau , iti mai dau o sansa. Numai una. Sper ca , in continuare vei stii ce sa faci. spune acesta , dupa ce imi striveste telefonul , facandu-l farame.

  Primul lucru la care ma gandesc , este cum ma voi comporta cu Kollin. Nu vreau sa fiu falsa. Nu suport persoanele false. Iar acum , acum trebuie sa ma perfac . Nu inteleg ce treaba mai au Kollin , Damian si Nik , cu Jason. Of , daca as fii auzit mai multe , atunci cand i-am auzit conversatia cu Damian. Si toate astea se intampla acum. Cand nu mai stiu nici eu ce mai simt. Toata noaptea , m-am gandit la ce as putea face. Cum sa nu il ranesc pe Kollin. Cum sa nu ma ranesc pe mine. M-a sarutat. Ce a insemnat sarutul ala? Ce-am simtit? De ce m-a sarutat? Toate intrebarile astea imi vin in cap , si nu stiu la care sa ma gandesc mai intai.  Simte ceva pentru mine?M-a trimis la Pall ca si curva. M-a salvat de la moarte de doua ori pana acum. Mi-a dat mancare si haine. A avut grija de mine. M-a spalat de sangele care acoperea o mare parte din corpul meu. M-a sarutat. Si nu am fost in stare , sa observ toate astea pana acum. Dar eu? Eu ce simt? M-a sarutat. Mi-a placut? 

  Nu ajung sa imi dau un raspuns , pentru ca avionul aterizeaza. LA , America. O duzina de barbati , imbracati in negru ne asteapta pe mine si pe Jason . E noapte , asa ca ajungem sa ne cazam la un hotel. Are incredere sa ma lase intr-o camera separata , avand in vedere ca ma asigura ca nu am cum sa fug , deoarece are oameni peste tot. Oricum nu dorm toata noaptea. Privesc pe geam la masinile care nu se mai opresc. Aici , masinile circula ca si cum ar fii zi , desi e o ora tarzie . Privesc pierduta in noapte , convingandu-ma ca nu mai am cum sa ies din asta.

Continue Reading

You'll Also Like

155K 9.8K 17
Crystal este doar o fata simpla, care are aceleasi probleme adolescentine. Este indragostita de fostul ei cel mai bun prieten din copilarie, jucator...
391K 15.3K 24
DACĂ NU POȚI TRECE CU VEDEREA PESTE CLIȘEE SAU GREȘELILE GRAMATICALE, ATUNCI NU AI CE VEDEA AICI. MERSI DE ÎNȚELEGERE. ROMANTIC | ACȚIUNE ~ Propuner...
922K 56K 54
Ava Russel este doar o tanara de nouasprezece ani ce aspira la o cariera in medicina. Visul ei este aproape de realitate cu fiecare zi ce trece. Stu...
NOI By yokoyokosi

General Fiction

1M 48.9K 54
EU -Stefania Dumitru -absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Bucuresti, somera, plec sa lucrez ca menajeră in Noua Zeelandă. EL-Sonny To...