Fierbinte si rece

By TooDreamyBuzz

144K 5.4K 157

More

Firebinte si rece
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5 - Kollin -
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8 "intalnirea importanta"
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46 (Sfarsit)

Capitolul 19

2.6K 108 3
By TooDreamyBuzz

     Sunetul enervant al aparatelor si mirosul inconfundabil care m-a bagat mereu in sperieti , ma fac sa imi dau seama imediat ce sunt constienta dinnou ca ma aflu intr-un spital. Nu pot sa deschid ochii , dar aud totul in jur , cum ar fii linistea. Nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea ca cineva sa fie in camera si sa ma astepte sa ma trezesc , iar apoi...apoi ce? As fii putut fii moarta acum. Sunetul impuscaturii , pistolul atintit in fruntea mea...de ce a facut asta?De ce m-a salvat?Cine stie ce motiv intemeiat a avut , daca a ales sa il omoare pe el , ca acum sa fie probabil in toate ziarele.Capul incepe sa ma doara. Atat de multe intrebari la care nu gasesc raspunsuri, atatea amintiri , felul in care s-a auzit impuscatura , Pall la pamant , eu trezindu-ma in bratele lui Kollin. E prea mult pentru mine. Trebuie sa aiba un motiv intemeiat pentru asta. Nu vad alt rost. Cine stie pentru ce ma tine in viata. In camera intra cineva. Se aude o voce familiara. Darcy. 

     -Nu s-a trezit inca?

     -Nu , medicii au zis  ca s-ar putea sa dureze ceva pana isi revine. se aude vocea lui Kollin

   -Noi ne ducem pana acasa.De ce nu vii cu noi?Am stat aici toata noaptea iar tu nu ai mai iesit deloc...Nik va ramane aici in caz ca se trezeste.

   -Nu pot sa plec.Sigur are o multime de intrebari in caz ca se trezeste. Cine stie ce crede despre mine.

    -Cum crezi. Noi ii aducem niste haine cand ne intoarcem.

    Apoi usa se inchide si ii aud pasii cum se apropie , apoi se pun pe scaunul de langa mine. Incerc cu greu sa deschid ochii.Pleoapele imi sunt atat de grele . Ia cateva secunde pentru ca ceata sa dispara si alte cateva pana constientizez ceea ce vad. Imi plimb usor privirea si imi vad mana , apoi hainele de spital in care sunt imbracata. Sunt legata la ceva aparate. In stanga il zaresc pe el , care ma priveste intrebator. Imi atinge mana luand-o intr-a lui si schiteaza un mic zambet. Nu am puterea necesara ca sa mi-o smulg si nici nu vreau. Incerc sa zic ceva dar rezultatul este un cuvant ragusit , aproape de neinteles. 

   -E ok , nu trebuie sa zici nimic. imi spune , apoi iese afara , venind inapoi cu o asistenta care ma consulta si imi vorbeste incet , incat sa inteleg. Se intoarce catre Kollin si ii spune:

   -Maine poate pleca acasa. 

    -N-am casa. ma aud vorbind dintr-o data , mai mult pentru mine , usor plictisita.

   Asistenta pleaca si raman doar cu Kollin care se aseaza la locul lui de dinainte. Nu stiu daca sa fiu bucuroasa sau nervoasa. Asa ca tac , fara sa il privesc , in timp ce el imi vorbeste.

    -Stiu ca ai multe intrebari si ca probabil esti derutata...

    -De ce nu m-ai lasat sa mor? il intreb cu acelasi ton. Probabil intrebarea mea directa l-a luat prin surprindere , caci se uita in alta parte cautand un raspuns.

   -Pentru ca..imi pare rau ca te-am...dat. zice el pur si simplu , nici lui nevenindu-i  sa creada ca a spus asta. Izbucnesc intr-un ras atat de real , incat ma opresc cu greu. El sta serios , probabil ca si-a dat seama ca nu a tinut.

   -Mda , buna incercare. Pacat ca se vede cat esti de fals. Acum serios , ce motiv ai fii putut avea?

   -Stiu ca ma vezi drept cel mai rau om din lume , si asa si sunt deoarece am facut multe lucruri pe care le regret.

   -De cand regreti tu ceva? intreb ironica. Si de cand iti pasa ce cred eu? Din cate tin minte nu prea ti-a mai pasat ce cred eu in seara cand m-ai imbracat in hainele alea scumpe doar ca sa faci niste bani pe urma mea. de data asta vorbindu-i serios. Iar acum la ce te astepti din partea mea? Inca stau sa ma gandesc de ce am facut gestul ala stupid si ti-am sarit in brate. Probabil frica era de vina. Defapt..ce vrei mai exact de la mine?

  -Nimic..doar...

  -Doar ce? intreb usor iritata

  -Doar...(incepe sa rada)

  -Ce e asa de amuzant?

  -Totul! Stii ceva..las-o balta. Nu vreau nimic de la tine. Ma asteptam doar la...altceva. Avand in vedere ca te-am salvat in ultimul moment. Degeaba o faci pe indiferenta. Poate ca te-am salvat pentru ca mi-a fost mila de tine! Esti multimita acum? Poate pentru ca te-am folosit pe tine si sansa asta de a-l omori odata pe Pall! Sau , poate...

   -Sau poate te place. se aude vocea lui Kate care zambeste in pragul usii .

Continue Reading

You'll Also Like

220K 7.6K 43
De la o simplă adolescentă de liceu, care iubea muzica și ieșirile cu prietenii, Stormy Manson, ajunge să fie iubită de un băiat aflat total în antit...
134K 1.9K 65
Izuku Yagi,son of Inko Yagi(Green Tornado) and Toshinori Yagi(All Might) and brother of Izumi Yagi. His life was full of joy, until it was diagnoses...
17.6K 2.7K 18
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
31K 1.2K 56
Ea este celebra Hope Mikaelson ,toți sunt îngrijorați deoarece este singurul tibrid din lume. mai ales sunt speriați,nu vor sa se apropie de ea de...