Fierbinte si rece

By TooDreamyBuzz

144K 5.4K 157

More

Firebinte si rece
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5 - Kollin -
Capitolul 6
Capitolul 8 "intalnirea importanta"
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46 (Sfarsit)

Capitolul 7

3.2K 133 4
By TooDreamyBuzz

   Kate si Darcy mancau micul dejun , impreuna cu Jamie , Nik si Damian , in timp ce prietena lor manca doar un sandwich pe zi. De la masa lor se auzeau rasete si glume , venite de la cei trei aratosi , caci Darcy si Kate nu aveau chef de ras. Darcy ar fi vrut sa vorbeasca cu Kate , sa ii spuna ce s-a intamplat intre ea si Nik , ca acum , chiar daca pare o prostie , s-a indragostit atat de tare. Dar isi da seama prin felul in care Kate se uita la Damian ca simte acelasi lucru. Cum s-a intamplat asa ceva? S-au indragostit de persoanele care le-au amenintat cu moartea , oameni rai care sunt , ai zice , incapabili de sentimente. Si sentimentele lor se vor duce dracului daca totul e doar un joc al lui Kollin , si defapt , niciuna nu mai are prea mult. Gandul ca ar putea sfarsii , impreuna cu alte o suta de fete pe strada , la comanda oamenilor acestia le infioara , dar nu pot fface nimic. Deocamdata , ele sunt ok.

                     ~~~~~~~~~~~~~~

     Priveam afara , la cum incepe o noua zi. Maine.Toata noaptea am fost pe ganduri , desi n-are rost sa ma gandesc la un viitor , aici unde orice e posibil. Poate ma duce cu el pentru a ma vinde. Poate ca nu le voi mai revedea niciodata pe Kate si Darcy. Pe parintii mei e sigur ca nu ii voi mai vedea vreodata. Gandul ca totul e din vina mea , ma face sa ma urasc. Urasc ceea ce am putut face , si ceea ce am putut deveni. Din cauza mea se intampla toate astea. Toate trei aveam un viitor acasa , impreuna. Nu tinute captive printre oameni atat de scarbosi. Usa se deschide , in dreptul ei aparand Jamie , impreuna cu doua cutii. 

  - Te imbraci cu astea maine. 

  -Bine.

 Iau cele doua cutii in brate si le asez pe pat. Cu ce altceva ma puteam imbraca? Doar daca mergeam asa. Nu , nimeni nu ar cumpara o fata care arata asa. Kollin s-a gandit la toate. Nu deschid cutiile. Probabil sunt pantofi si o rochie , dar nu ma intereseaza nimic care are legatura cu el. Daca ar fii dupa mine , alea ar fii ultimele lucruri pe care le-as imbraca. Ma duc in baie , unde observ cat am putut slabii. Stomacul imi cere intruna de mancare , dar refuz sa mananc mancarea lor. Ma dezgusta tot ce tine de locul asta. Dar din pacate , Jamie nu ma va lasa sa mor de foame , si ma va obliga sa mananc. Si inca nu pot muri. Trebuie sa fiu alaturi de prietenele mele. Nu le pot abandona. Cine stie de cand sunt infometate si ele. Cum sunt tratate , unde sunt... Parca nu le-am mai vazut de o vesnicie.  Jamie intra dinnou. De data asta ma intreb ce mai e.

  - Vin-o jos. Si asa ai slabit mult , nu trebuie sa fii schelet cand il insotesti pe Kollin. zice acesta cu indiferenta

  "Corect.Cum as putea sa il fac de ras?" zic in mintea mea , in timp ce ma straduiesc sa merg de-a lungul holului kilometric. Trecem dinnou prin sala aceea imensa unde le-am vazut pe fetele acelea speriate , si ajungem intr-o bucatarie. Ma aseaza pe un scaun si imi pune pe masa atat de multa mancare. Daca as fi fost acasa as fi mancat-o imediat. Si in ciuda foamei care incearca sa puna stapanire pe mintea mea , ma fortez sa nu ma ating de nimic.

  -Trebuie sa mananci!Nu-mi spune ca nu vrei. Uita-te la tine cum arati! se rasteste Jamie la mine. 

  Huh , si eu care am crezut ca macar el , din toti demonii astia poate arata putina bunatate. Dar se pare ca nu e asa. Incep sa mananc . Stiam ca daca o sa continui sa fiu incapatanata o sa imi fie si mai foame , si cine stie ce va afla Kollin de la ei? Dupa ce termin , ma ridica si ma trage din bucatarie.

  -Stai...te rog. Lasa-ma sa imi vad prietenele. ma rog de el cu lacrimi in ochi.

  -Taci si misca-te! 

  -Dar..te rog!!!Trebuie sa le vad!

  -Am zis..

 Vocea ii este intrerupta de Kollin , care se afla in sala.

  -Las-o la mine. zice el

  Ma impinge catre acesta , care ma ia usor si ma duce intr-o incapere , unde se aflau Darcy si Kate. Nu mi-a pasat de toti oamenii care se uitau atat de ciudat , printre care si Damian si Nik. Am sarit si le-am luat in brate , razand pentru prima oara dupa atat de mult timp. Am inceput sa vorbim in romana , printre lacrimile din ochii nostri , si zambeam , atat de adevarat , incat pana si Kollin nu am slabea din ochi. Aflasem ca sunt bine si ca nu am de ce sa ma ingrijorez. Asta le-am zis si eu lor. Doar nu puteau sa imi spuna cine stie ce le-au facut de fata cu ei . Sunt trasa usor de langa ele si dusa in camera mea. Intra si el. Se aseaza pe scaunul pe care a stat si prima oara si tacem cateva secunde. Ma uit la el si ii multumesc. Nu credeam ca voi ajunge sa ii multumesc pentru ceva tocmai lui , si categoric nu ma asteptam la o urma de bunatate din partea lui.

   -Si..cum iti plac rochia si pantofii?

   -Sunt...superbe. zic eu. nu puteam sa ii spun ca nici nu m-au interesat.

   -Pai , ne vedem maine. La ora patru trebuie sa fim acolo.

   -Bine.

  Pleaca , lasandu-ma in linistea aceea care incepuse sa ma inebuneasca. Din cand in cand auzeam usi deschizandu-se , fete tipand , plansete , dar niciodata batai in usi sau urlete ca ale mele. Probabil chiar le creasem probleme. Si? Oricum nu ma intereseaza. M-am saturat sa tot plang si sa sper ca se va dovedi acel cacat de K care l-am cunoscut. Nu se v-a intampla niciodata. Nu o sa ramanem niciuna aici. E doar o chestiune de timp pana cine stie ce se vor mai gandi sa faca cu noi. Ma intind pe patul atat de rece , si imi promit ca orice ar urma , voi fii tare.

 ~~~~~~~~~~~~~~

   Kate inca se gandea la Darcy si Kat. Nu ii venea sa creada ca insfarsit au vazut-o. Cat de bine le-ar fii mintit in fata , spunandu-le ca e bine si n-au de ce sa isi faca griji , daca nu ar fi stiut si ele tot ce se petrece cu ea. Aveau sa mearga cu ea , alaturi de Damian si Nik la intalnirea aia , sa vorbeasca cu ea , si tot ceea ce vor afla v-a afla toata lumea. Nu aveau cum sa nu afle , caci vor avea microfoane peste tot. In rochiile lor si plus , persoane pe care nici nu le-au vazut vreodata , dar care lucreaza tot pentru Kollin. Kollin. Atat de rau fata de Damian. Nik si el se comporta atat de frumos cu ele , glumesc cu ele , sunt atat de...buni. In timp ce ei toti se distreaza , Kollin cine stie ce planuieste cu prietena lor. Nu apuca sa mai gandeasca nimic. Damian se afla in pragul usii. Nu stie cand a intrat. 

  -Ti-am adus ce vei imbraca. Nu uita ca ea nu stie ca veti fii acolo , si veti vorbi cu ea normal. zice Damian , cuprinzand-o pe Kate in bratele lui puternice. 

  -Stiu...dar..am incredere in tine. Nu pot crede ca esti un om rau , la cat de frumos te comporti. 

   Kate il priveste pe Damian in ochi. Acesta se apropie de ea , si ii cuprinde buzele intr-o multime de saruturi. Ii da jos tricoul si ii rupe pantalonii , in timp ce ea  ii descopera abdomenul cu cele sase patratele . Se lasa pe spate , pe patul moale si acesta o cuprinde intr-o varietate de atingeri suave. Nu se mai poate gandii la nimic acum , decat la perfectiunea la care a visat de atat de mult timp , si care o saruta acum usor pe gat. Se pierde in ochii lui albastrii ca oceanul , si ii atinge abdomenul. Noaptea se lasa , iar ea adoarme in bratele lui. Acesta se ridica si se imbraca , iesid din camera cu un zambet de bad boy pe fata.

Continue Reading

You'll Also Like

155K 9.8K 17
Crystal este doar o fata simpla, care are aceleasi probleme adolescentine. Este indragostita de fostul ei cel mai bun prieten din copilarie, jucator...
184K 10.3K 64
Dragoste la prima vedere. Ar suna a clișeu, dar numai inima știe ce simte. După o scurtă călătorie la Roma, și o noapte pierdută prin cluburi, de d...
55.4K 1.8K 42
Aerul rece părea ca-mi biciuie pielea goală a picioarelor, iar zgomotul bătăilor inimii mele era atat de puternic încât îmi spărgea timpanul. Multumi...
40.1K 2.8K 31
Așa începe sfârșitul. "Ascunde-mă de mine", Volumul 2 al cărții "De-a v-ați ascunselea" aduce la lumină o altă poveste, mai sumbră, mai grea, mai înc...