•16•

9K 470 34
                                    

Merhabalaaaağağağağağr!

Ay deli gibi mutlu hissediyorum.. desemde inanmayın...

Bölüm şarkısı: Ajda Pekkan, düşünme hiç.
*
stalkyapmayageldik: Olum sana iyiyiz dedik de bizim mi haberimiz yok?

stalkyapmayageldik: Ayıp sana! İnsan der öldün mü?

stalkyapmayageldik: Gerçi ölsem nasıl yazayım değil mi?

stalkyapmayageldik: yazmıyorum ben şimdi sen beni öldü san tamam mı!

stalkyapmayageldik: öldüm bak ben şu an

stalkyapmayageldik: intihar ediyorum şu an ve öldüm

Kahkaha atarak telefonu masanın üzerine bıraktım, "Kanka çıkıyorum ben!" diye seslendim Andaç'a, Andaç gibi adama kanka demek biraz zordu çünkü sizi öldürme tehlikesi olabiliyordu(!)

"Kankan batsın bodur bacak!" diye seslenmesiyle neredeyse ağlamak üzere evden ayrıldım. Bodur bacak değildim bir kere! Sadece minik bir little ponydim!

Kapı açıldı ve Andaç seslendi: "Daveti unutma b12si eksik vitaminsiz!" deyip kapıyı kapattı.

"Gerçekten ağlayacaktım ama ya!" diye söylenerek arabama bindim ve Damla'yı aradım.

"Damla en sevdiğin kankan sana bir şey söyleyecek," dedim kıs kıs gülerek. "Ben şimdi Beren'le görüşmeye gidiyorum, sen evinde dizilerini izle olur mu?" deyip kahkaha attığımda, telefonu yüzüme kapatmıştı.

Seviyordum bu kaçığı! Ama o telefon neden yüzüme kapanıyordu ki? Bir daha aradım, "Bugünü ağlayarak günlüğüne yaz demeyi unuttum da." deyip yüzüne kapattım. Kötü kız kahkahası atmamak kendimi zor tutmuyordum attım yani!

"Merhaba!" dedim Beren'e sarılarak, kızı ne zaman görsem ekstrem güzelleşiyordu! Ekmek paramda olmasam katiyetle buluşmam ama ekmek parası arkadaşlar!

"Merhabalar!" deyip sarıldım Deniz'le. En sevdiğim menajerlerdendi gerçekten(!) Bayılırdım!

"Ay canım gün geçtikçe güzelleşiyorsun." dedim Beren'e bakarak, Deniz'in neden birbiriyle sıfır uyumlu kıyafet tercihi yaptığını süzüyordum aynı zamanda. Mesleki deformasyon...

"Yakın zamanda bir defilen olacağını duyduk.." diye lafa girdiğinde muhabbetin sonunuda anlamış bulunduk. Başımla onayladım, "Beren'le aramızda görüştük ve dünde elbisen açıkçası bayağı sükse yaptı. Beren'in elbiseyi taşımasıda var tabi ama herkes konuştu herkes soruyor kimin tasarladığını. Bizde böyle başarılı birinin defilesinde yer almamız gerektiğini düşündük. Sana da danışmak istedik." derken Asil Merih geldi, benim odağım Asil Merih'e çoktan kaymıştı bile, o ise beni fark etmedi. Beren'i gördü ve yanımıza geldi. Beni hala fark etmedi.

"Nasılsın Beren?" dedi Beren ayağa kalktı ve sarıldılar. Sonrasında Deniz'e selam verdi, en son sanırım kimle konuştuklarına baktığında beni gördü ve şaşırdı. Beren'i giydirdiğimi biliyordu!

İşte oyuncuların sorunu, oyuncular gözleri önündekini görüyorlardı, gözden ırakları değil.
**
Bölüm sonu.

Sanırım kızımızın biraz kalbi kırıldı.

ÜNLÜ||YARI TEXTİNGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin