•8•

11.1K 544 38
                                    

Herkese merhaba!

Nasılsınız?

Bölüm şarkısı: Sezen aksu, kaçın kurası
**
Sabah Asil'in yüzümü yalamasıyla uyanmak istemezdim ama öyle uyandım.

"Asilciğim ben sana demiyor muyum anneciğim yüzümü yalayarak uyandırma diye!" diye söylenerek ayaklandım, giyinme odasına gidip giyeceğim kıyafetleri seçtim. Bugün işe gidecektim. Canım biricik annemin bana en güzel yardımı iş bulmam konusunda destek olmasıydı... Tabi ev içinde öyle. KUVARS moda evinin sahibiydim. İşimi çok seviyordum. Moda tasarım bitirmiştim, Asil'i görmek için setlere gittiğim oluyordu lakin hiç rast gelmemiştik.

Klasik bir şeyler giyip odadan çıktım.

Kahvaltıyı hazırlarken bizim Asil ile konuşuyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kahvaltıyı hazırlarken bizim Asil ile konuşuyordum.

"Aşkım eve bugün bir kardeş daha gelecek!" dedim müthiş bir sevinçle. Bugün Asil'e bir arkadaş sahiplenecektim ve bunun için çok heyecanlıydım. Ufacık bir minik çocuğum daha olacaktı.

Asil sanki anlıyormuş gibi coşkuyla havladı, Asil'in mamasını onun kabına döktüm kendimde kahvaltı etmeye başladım.

"Ama daha çok küçük, onu koşturmak yok tamam mı anneciğim?" dediğimde Asil'in yüzü düşmüştü: "Bana tadımı kaçırdın bakışı yapmaz mısın lütfen aşkım?" dediğimde iki kere havladı. Bu onun dilinde olan durumlara göre değişiyordu şu an kesinlikle susmamı istiyordu...

"Susmayacağım..." dedim sinirle. Havlayarak bacağıma dolandı.

"Şapşal şey, yerim ben seni." diyerek onu kucağıma alıp güzelce sevdim. "Çok seviyorum ben oğlumu.." demeyi de ihmal etmiyordum.

"Aşkım ben çıkacağım şimdi," dediğim gibi kapı çaldı. Asil havlayarak kapıya koşturduğunda peşinden ilerledim. "Elvan ablada geldi!" dedim gülerek. Elvan ben evde yokken benim biricik Asil'ime bakıyordu. Asil'i evde tek bırakmak istemiyordum.

"Hoşgeldin Elvancığım." dedim Elvan bana gülümseyip: "Hoşbuldum, Elis Hanım." dedi.

"Ben çıkıyorum buralar sana emanet." dedikten sonra evden çıktığımda Asil Merih'inde evden çıktığını görüp hızla koşturdum ve yanına sanki koşarak gelmemişim gibi duraksayıp arabaya binmeye çalışırken onu görmüş gibi yaptım.

"Ah Merhaba!" diye seslendiğimde Merih, kafasını kaldırıp bana baktı.

"Merhaba!" deyip yanıma geldi. "Çok şıksınız." dedi beni süzerek, utanır gibi yaptım ama bayılıyorum çünkü bana şıksın dedi ve ben bu adama hayranım. Kendimi nasıl tokatlayabilirim acaba?

"Teşekkür ederim." dedim gülümseyerek.

"Rica ederim." dedi ve arabasına yöneldi, "İyi günler." diye seslendi bende başımı sallayıp arabama bindim.

Dün gece dayanamayıp açtığım fake hesaba girdim ve Asil'e yazmaya başladım.

stolkyapmayageldik: Sen nasıl bir şeysin yarabbelalemin

stolkyapmayageldik: ateist görse imana gelir
**
Bölüm sonu can ciğer kuzu sarmalarım!

hadi görüşürüz öptm

ÜNLÜ||YARI TEXTİNGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin