•3•

12.9K 603 42
                                    

Herkese merhaba!

Nasılsınız?

Hikayemiz nasıl gidiyor?

Bölüm şarkısı: hadise, küçük bir yol.
**

Sakin ol, sakin ol, sakin ol.

Adama ilk defa erkek görüyormuş gibi bakma, topla kendini kızım. Demesi kolay yahu. Tamam toplama, adam da deli bu desin gitsin.

"Kusura bakmayın, fırladı birden." dediğinde Allah'ım beni mi sınıyor bu diye düşünmedim değil. Kafamı sallayabildiğimce iki yana salladım.

"Sorun değil." dediğimde kendimi alkışlamak istiyordum. Sesim titrememişti! "Ben sevdim Kahve'yi zaten." diye ekledim gülümseyerek. Hafifçe güldüğünde içimdeki Mahmut Tuncer halaya kalkmıştı bile.

"Yaramaz biraz, en azından korkmuyormuşsunuz." dedi hafifçe.

"Korkulur mu bundan?" dedik köpeğin boyunca eğilip severek. "Hem benimde bir köpeğim var." diye ekledim ona bakarak, dikkatlice bana bakıyordu. Sanırım onu tanıyıp tanımadığımı anlamaya çalışıyordu. Ay ilk gördüğümde yüzüme baksaydı kesin anlardı şans ilk defa benden yana!

"Öyle mi?" dedi ilgiyle yanımda çöktü ve köpeğini sevmeye başladı.

"Evet ama şu an yok. Yeni taşındığım için arkadaşıma bırakmıştım. Bugün getirecekti ama hala getirmedi." Dedim üzgün bir sesle. Adama iki saniyede bütün hayat hikayeni anlatmasaydın hatırım kalırdı kızım ya.

"Yeni mi taşındınız?" diye sorduğunda yeni taşındık dedik ya Nejat demeyi son anda kestiğim için çok mesut hissediyordum kendimi.

"Evet, bir gün falan oldu." dedim gülerek.

"Ben ev boş sanıyordum ya." dedi ne diyeceğini bilemiyor gibi aynı zamanda bana da bakıyordu tam o sırada evimin kapısı çaldı ve ben ona bakmaktan bunu duymadım...

"Kapınız çalıyor." dediğinde hay bin fındık nidalar eşliğinde ayağı kalktım. Koşturarak kapıya gittim ve kapıyı açtığımda Asil hızla üzerime atladı.

"Ya! Şapşal! Çok özledim seni!" diye gülümsemelerimin ardından Asil'i sevmeye başladım. Aniden aklıma gelen detayla ayaklandım, "Damla geç sen geliyorum hemen." dedim ve tekrardan bahçeye çıktığımda kimse yoktu. Hayal görüp görmediğimi düşündüm ama hayran olduğum ünlünün de hayalini görüp görmediğimi anlarım herhalde.

"Ne oldu?" diyerek yanıma gelen Damla'ya döndüm: "Asil Merih buradaydı!" dedim şaşkınlıkla karışık mutlulukla. Damla şok içinde bana bakmaya başladı.

"Sen iyice delirdin ha." deyip içeri girdiğinde tekrar bahçeye yan eve baktığımda ışıkları yanıyordu.
Evine gitmişti.

İnsan bir güle güle der ya, davar.

***
Bölüm sonu

Hayatına girmeden trip atmak mı tak Elis'lil hareket!

ÜNLÜ||YARI TEXTİNGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin