56: NK

17 3 0
                                    

Ik neem mijn koffer mee en loop naar beneden. Lara is al weg naar Nederland, want daar is het WK. "Kunnen we gaan?" vraagt Niall en ik knik.

We lopen het vliegveld in en zie pap, Sam en Jara al. De andere komen morgen, want iedereen gaat daar nog rijden. "Bye Ni, tot morgen," zeg ik en geef hem een kus. "Fijne vlucht," zegt hij. Ik sla een arm om mijn vader en Lara. "Eindelijk eens samen met mijn dochters," zegt pap. "Vinden wij ook," zeggen we. Voor mijn vader voelt Sam aan als zijn eigen dochter. Zo voelt het ook bij Sam. "De vlucht naar Amsterdam vertrek over één paar minuten." "Kom we gaan," zeg ik en we lopen naar de gate. We stappen het vliegtuig in en gaat Sam meteen bij het raam zitten. "Jij wilt daar zeker?" vraag ik lachend en ze knikt. Ik ga naast Sam en Lara. "Selfie," zegt Jara. "Umh oké," zeggen Sam en ik. We doen allemaal een kusmondje en Jara maakt hem. "Ik stuur hem naar de jongens," zegt Jara. "Je doet maar," zegt Sam geïrriteerd. Zo zo, hier is iemand chagrijnig.

"We gaan landen, kunt u uw riem omdoen?" Ik doe mijn riem om en we gaan landen. Als het vliegtuig geland is stappen we uit en pakken onze koffers van de lopende band. We lopen naar buiten en ik zie al meteen een taxi-chauffeur met mijn achternaam erop. "Hier moet we zijn," zeg ik en loop naar hem toe. Hij doet onze koffers erin en we gaan zitten. "Sorry Sam, jij moet voorin," zegt Jara. Ze steekt haar tong uit en gaat voorin zitten. Even later komen we aan bij een groot luxe hotel met een rijbak, weiland en natuurlijk stallen. "Hallo, uw paard is ergens gestald," zegt een vrouw tegen ons. "Oké, dank u wel," zegt mijn vader. We lopen langs de bordjes en al snel zie ik Lara. "Hey Laar," zeg ik en pak het halster wat aan de box zit. Ik doe de stal deur open en doe het halster om. Daarna doe ik het halstertouw eraan en ga daarna een stukje lopen. "Jaartje, loop je een stukje mee?" vraag ik en ze knikt. Ze neemt Londen mee en komt naast me lopen. "Waarom wilde je toch meedoen?" vraag ik. "Omdat best veel mensen zeiden dat Londen dat kon," zegt Jara. "Daar hebben ze gelijk in," zeg ik lachend en sla een arm om haar schouder. "Zet het maar uit je hoofd winnen," zegt een Barbie pop. "Umh sorry, hoe heet je?" vraag ik. "Barbara." "Moet lukken, Barbara lijkt op Barbie," zegt Jara. "Let maar eens op," zegt ze en heupwiegt weg. "Ik ben Barbara en ik ben geweldig," doe ik haar na op een hoog stemmetje en zwaai mijn haar naar achteren.

Ik rek me uit en kleed me aan. Ik ontbijt wat in de zaal en loop dan naar buiten waar ik Lara opzadel. Nadat ik haar heb opgezadeld, pak ik mijn cap en loop naar de bak. Stap op en warm haar een beetje op. Ik laat haar even gaan met galopperen en ze racet door de bak. De jongens zijn ook aangekomen en gaan gaan kijken naar mij. Ik laat Lara wat langzamer galopperen en stuur haar op de eerste hindernis. Ze springt er makkelijk over. "Ash, maak een scherpere bocht en ga daar doorheen," zegt mijn vader die mij coacht. "Oké," zeg ik en probeer en ga verder. "Goed zo, nieuwe tijd," zegt mijn vader. "Laat jij maar eens wat zien Jara," zeg ik en ze komt de bak inlopen met Londen. Ik laat Lara rustig uitstappen en Jara rijdt Londen warm. "Pap, houd jij de tijd bij?" vraagt Jara en hij knikt. Londen gaat er makkelijk over heen en rijd een mooie ronde. "Probeer wat meet af te snijden en rijd wat ruiger, nu rijd je best voorzichtig," zeg pap. "Ash, probeer jij eens," zegt Jara. "Waarom?" "Gewoon." Jara stapt van Londen af en ik klim erop. Ik doe hetzelfde parcour. Na de ronde. "Kijk Jara, zo moet je rijden," zegt pap.

Jara, pap en Sam hebben al barrage gereden, nu ik nog. "Hier is Ashley Tisdale met Lara." Ik rijd naar binnen en laat haar over naar galop. Niall glimlacht nog even en dan krijg ik het signaal dat ik mag beginnen. Lara weet dat ze mag beginnen en gaat nu echt snel, ik moet haar zelf tegen houden om er goed over heen te springen. De geerste goed, twee ook, derde ook, vierde ook, vijfde ook en nu de laatste die is mega hoog. Lara springt en......

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu