15: Waarom is het leven zo hard?

102 5 2
                                    

Ik draag dit hoofdstuk op aan mijn BFF Eve.

-------------

Ik trek mijn crazy mofo shirt aan en een halve broek aan, dat is een broek die tot je knieën komen.

Ik loop naar het huisje van Joyce en ik bel aan. "Hey Niall, kom je me vergeven?" vraagt ze.

"Nee, ik kom hier voor Jet," zeg ik en ik duw haar uit de kamer en ik doe de deur op slot en ik ga naar een deur met 5 sloten er op. "Jet ben jij daar?" "Ja, maar waar ben ik?" "Je bent in het huis van mijn ex." "Kun je me eruit halen?" "Ja, blijf bij de deur vandaan." Ik loop naar achteren en ik neem een spring en ik trap de deur open en daar zie ik Jet op het oude bed zitten. "Hé babe," zeg ik en ik kus haar haar.

Jet POV

"Hé handsome," zegt ik en ik geef hem een kus op zijn lippen en hij legt zijn handen op mijn heupen en ik ga met mijn handen door zijn haar. "Snel weg hier," zegt Niall. Ik ren achter Niall aan en ik haal Niall in. "Hoe kun jij zo snel rennen?" vraagt hij. "Um ik zat bij veel sportteams." "O, vandaar," zegt hij en ik stop met rennen en ik duw Niall en hij valt op de grond en zo val ik ook op de grond. Niall staat op en doet zijn hand naar mij en ik pak hem en zo lopen we naar het huis van de jongens. Niall gooit de deur open. "Hé gasten, ik ben er met Jet," zegt Niall. "Nou eigenlijk niet," zeg ik en ik laat zijn hand los. "Ik heet geen Jet, maar Ashley," zeg ik. Ik loop naar boven en ik pak mijn spullen en ik loop naar beneden. "Wat ga je doen?" vraagt Niall. "Het is niet bestemd tussen ons, want jij bent beroemd en ik ben maar een normaal persoon," zeg ik met tranen in mijn ogen en ik geef iedereen een knuffel. "Waarom neem je afscheid?" vraagt Liam. "Ik ga weg en wel meteen nu," zeg ik terwijl een traan over mijn wang rolt. Ik geef Niall nog een kus en dan verdwijn ik uit zijn leven.

We rijden naar huis en ik heb bijna de hele reis geslapen. Ik zie ons huis in de verte en de auto stopt en ik word gelief ontvangen door de butler van mijn vader, want wij wonen in een soort van kasteel, het grootste van heel Engeland, zelfs groter dan die van de koninklijke familie. De deur wordt voor me opengedaan en ik stap naar binnen met Snowie en ik ga naar de woonkamer en ik zet de tv aan. Niall ziet er verdrietig uit. Zelfs foto's dat hij huilt. Vak staan ze nou voor mijn huis. Ja hoor dat zie ik op de tv, maar ze staan voor ons hek. Ik loop naar buiten en ik steek mijn middelvinger op en ik ga naar Boy toe en ik zadel hem op. Ik heb een duur zadel en een hoofdstel met een oceaan blauwe frontriem en die is dezelfde kleur als mijn zadeldekje. Ik doe mijn cap op en ik lijdt Boy uit de stal en als ik omkijk zie ik nog meer paparazzi en ik negeer ze en ik ga naar de heel dichtbije bak bij het hek. "Zo Ashley, bevalt het dat Niall veel verdriet over je heeft?" vraagt een journalist en ik negeer het en ik ga de bak in en ik stap op en stap eerst 2 rondjes en dan ga ik naar draf en na 5 rondjes ga ik naar galop en mijn instructeur heeft een hindernis van 1.40 neergezet en Boy springt er mooi overheen en er rijd een limo over het erf naar mijn huis en ik laat Boy uitstappen en ik doe de bakdeur open en ik stap met Boy eruit naar het weiland en ik spring eraf en ik doe het zadel eraf en daarna het hoofdstel en ik geef Boy een kusje en dan rent hij naar Sunday en Popeye. Ik loop naar de zadelkamer en ik leg het zadel bij Boy's plek en het hoofdstel spoel ik het bit nog even af en hang het daarna op de haak en ik loop de zadelkamer uit naar mijn kasteel. Sam stapt uit de limo en ik ren naar haar toe en ik knuffel haar. "Wat doe jij hier?" vraag ik. "Ik kreeg een sms van je moeder dat jij hier woont, dus ben ik hierheen gegaan en ik ben niet de enige," zegt Sam. "Daarna stappen Jade, Perrie en Selena uit en we geven elkaar een knuffel. "Kom ik laat jullie kamers zien," zeg ik. Ik laat ze allemaal hun kamers zien en ze pleuren hun spullen op de grond en ik loop naar mijn kamer. Zo wat ga ik aantrekken? Ik loop mijn inloopkast in en ik pak een lichtblauwe jurkje en mijn witte Allstars.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu