39: Leonardo DiCaprio

38 4 0
                                    

Ashley POV

*VOLGENDE OCHTEND*

"Oké we gaan vandaag en morgen naar Utrecht," zeg ik. "Waarom ook niet," zegt Sam met schouder ophalend. "Goed plan," zegt Harry. "Ja, jij gaat lekker veel schoenen en kleren kopen," zegt Zayn om hem te pesten. "Ja en daar ben ik trots op." "Wat vinden jullie?" vraag ik. "Mij best," zeggen de andere. "Yeah," zeg ik.

"Ash waar gaan we nu naartoe?" vraagt Liam. "De McGregor," roep ik. "Wow koop jij daar altijd je kleren?" vraagt Zayn met open mond. "Ja, problemen mee?" vraagt Sam. "Ga jij er dan ook al naartoe?" vraagt Liam verbaast. "Ja duh, Ash en ik shoppen altijd met elkaar." "Klopt," zeg ik en ik haak mijn arm door die van Sam. "Bey bitchies," roept Sam naar de jongens.

Niall POV

"Wij hebben echt vreemde vriendinnen," zegt Robin. "Ja, Sam wel," zeg ik en ik grinnik. Ashley is niet vreemd, eerder leuk vreemd. Ik heb 1 tas aan mijn hand en die is van mij. Ashley heeft maar 1 tas met 2 paar schoenen erin, namelijk grijze met roze Adidas en zwarte met gouden Puma's. Ik heb alleen maar een blauw Polo t-shirt. Sam heeft al zo'n 10 tassen tassen en die dragen Robin en Liam en Sam die heeft niks. We lopen de winkel binnen. "OMG Ash er zijn Polo's met je naam op de achterkant," zegt Sam en ik grinnik en ik loop naar Ashley en Sam. "OMG hier is die," zegt Sam en ze laat het shirt zien met haar voornaam erop. Ik kijk wat naar de t-shirt. "Hé Ash hier is je achternaam," zeg ik en ik laat hem zien. "Wat goed, die neem ik." "Ik neem er een met mijn achternaam," zeg ik. "Ja, het zou vreemd zijn als jij mijn achternaam had op een t-shirt." "Nou jij kan later wel ooit die van mij krijgen," zeg ik wenkbrauw wiebelend. "Niall doe niet zo eng," zegt Sam en ik geef haar een boos gezicht. "Veel mooier," zegt Sam en ze loopt naar de kassa.

"Asjeblieft zullen we naar het pannenkoekschip?" vraagt Sam. "Waarom?" vraagt Liam. "Omdat het lekker is," zeg ik. "Snel zet jullie zonnebrillen op," zegt Ashley en we zetten onze zonnebrillen op. "OMG DAT ZIJN ASHLEY TISDALE, SAM HUDSON EN HEEL ONE DIRECTION OMG," schreeuwt een overduidelijke fan. "Uh sorry hoor maar dat zijn wij niet, wij zijn zo'n 70 jaar oud," zegt Ashley op een oude omaatjes stem. "Ja, inderdaad, wij lijken helemaal niet op hun," zegt Harry op een lage opaatjes stem. "Ze zijn wel knap," zeg ik met een lage stem. De meisjes lopen weer weg, "Ppff, gelukkig ze zijn weg," zegt Ashley. "Oké we gaan naar het pannenkoekschip," zegt Liam. "YEAH," roepen Sam en ik. "Ppff kleuters," zegt Ashley en ik geef haar een stomp. "Au!" Ik steek mijn tong uit. "Kleuter." Ik sla mijn arm om Ashley heen. "Maar wel een knappe kleuter," zeg ik en ik geef haar een kus op haar haar. "Oké Sammie, hoeveel tassen heb jij?" vraagt Ashley. "Ik heb er 1,2,3,4,5,6,7,8," zegt Sam tellend. "18!" zegt Sam. "Wtf, ik heb er maar 3," zegt Ashley. "Ja, maar heb jij wel eens jou kast vergeleken met mijn kast, jij hent ook niet veel nodig, jij hebt al genoeg," zegt Sam. "Hoeveel schoenen heb je nu?" vraagt Zayn. "Zo ongeveer nu 200," zegt Ashley. "Wow, Sam hoeveel heb jij er?" "Ik heb er 75." "En jij Niall?" vraagt Liam. "30,40." "Ash dan heb jij wel erg veel schoenen," zegt Harry.

"Hallo, wat willen jullie drinken?" vraagt een meisje die wel model kon zijn. "Um doe voor mij maar een water," zeg ik en ze kijkt me boos aan. "Ik heb niks aan jou gevraagd!" zegt ze boos. "O sorry," zeg ik. "Doe mij maar een Sinas," zegt Sam. Ze schrijft het op. Bij Sam wel, ik snap haar niet. "Doe voor mij maar een Cola," zegt Niall. Iedereen heeft besteld en alle drinken is er al. "En wat wil jij?" vraagt ze verveeld. "Een water," zeg ik. "Waarom neem jij dat, natuurlijk je wilt nog een mooi lijf hebben voor Niall," zegt ze en Niall had net een slok genomen van zijn drinken en spuugt het meteen uit. "O ja, jij moet er nog 12 jaar overdoen om het goed te krijgen," zegt ze. "Sorry maar heb jij wat tegen mij," zeg ik en ik ga nu staan. "Ik? Niet alleen ik, iedereen," zegt ze. "Sorry, maar ik ga even een luchtje scheppen," zeg ik en ik loop naar buiten. De tranen stromen over mijn wangen en ik begin te lopen, kan me niks schelen waarnaar toe als ik maar niet bij haar in de buurt ben.

Ik loop met een gebogen hoofd over straat en ik knal tegen iemand op. "O sorry," zeg ik en ik kijk omhoog en ik zie Leonardo DiCaprio (A/N hij is nu in mijn verhaal 29 en hoe hij er uitziet dan kun je aan de bovenkant zien.) "Hey," zeg hij. "Hallo." Ik geef hem een hand en hij pakt mijn hand en ik schud hem. "Leuk je te ontmoeten," zegt hij en hij geeft een kus op mijn hand. "Insgelijks." We beginnen een gesprek. "Ik hoorde dat jij meedoet aan een film?" vraagt hij. "Ja, dat klopt," zeg ik. "Nou ik doe precies met de zelfde film mee," zegt hij. "Wat leuk," zeg ik en ik sta stil. Hij stopt ook. Hij kijkt mij aan. Hij legt een hand op mijn wang en hij komt steeds dichterbij en hij raakt mijn lippen bijna. Ik schraap mijn keel. Hij gaat weer recht staan. "Sorry ik heb een vriendje," zeg ik en hij kijkt teleurgesteld. Als troost geef ik hem een kus op zijn wang. Hij legt zijn hand op zijn wang en ik haal hem snel weg. "Dat was niet de bedoeling," zeg ik en hij lacht. "Vrienden?" vraagt hij en hij steekt zijn hand uit en ik pak hem. "Vrienden." Ik geef hem een knuffel. "Maar ik moet gaan," zegt hij. "Zie je morgen op de set," zegt hij en ik lach en hij geeft mij een knipoog en loopt weg. Ik pak mijn telefoon en bel Niall.

N: Ashley waar was je?

A: Heb wat gepraat met mensen.

N: Oké, kom je nu weer?

A: Ja, kom eraan.

Ik hang op en loop naar het pannenkoekschip. Ik loop naar binnen en ik ga weer aan de tafel zitten. "Hey, hoe was het buiten?" vraagt Zayn. "Goed hoor," zeg ik meteen en zie aan Sam' gezicht dat ik volgens haar wat verzwijg. "Hey meid, waarom ben je net weggegaan?" vraagt de serveerster bichie. "Gaat je niks aan," zeg ik op een popijopi stem. Iedereen begint te lachen en ze loopt verbaast weg. "Hoe komt het dat je dat zei?" vroeg Harry. "Van een goeie vriend." Even later komen alle pannenkoeken eraan, maar ik krijg ook een pannenkoek, maar ik had niks besteld. "Mhm ananas en appel, maar ik heb niks besteld," zeg ik. "Heeft Sam gedaan, want ze wist wat jij lekker vond," zegt Louis. "Thanks meis." Ze knikt.

Niall zit op de bank tv te kijken.

Hallo ik ben Sonja Huppel. We zijn erachter gekomen dat Ashley Tisdale Niall Horan bedriegt. Hier een foto waarom Ashley Tisdale kust met Leonardo DiCaprio.

Ze hebben de foto vaan achteren gemaakt en dan lijkt het erop dat ik met hem zoen.

Ik heb hier een antwoord van de een persoon thuis. 1: Berend Schist, het is goed, want ze verdient iemand die knap is en dat is Leonardo DiCaprio. Oké, dat was het voor vandaag. Doei.

Niall draait zich om naar mij. "Heb jij gekust met hem?" vraagt hij. "Nee, het lijkt zo, maar het is niet zo," zeg ik. "Hij probeerde mij te kussen, maar ik zei dat ik een vriendje had en toen hadden we wat gepraat en wist je hij speelt in de zelfde film, die is morgen." "Oké ik vertrouw je," zegt hij en ik loop naar hem toe en ik geef hem een knuffel. Ik moet maar eens zien of ik met hem moet zoenen in de film.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu