49: A cool party, and a new love

33 3 0
                                    

Sam POV

We komen aan bij het feestje. We stappen uit de auto en ik kijk naar de feestschuur. Ik hoor de luide muziek hier al. "Ash, er was toch eerst disco, dan karaoke en dan weer disco?" vraag ik. "Ja ik geloof het wel."

We lopen naar binnen. Ik zie Robin zitten en loop naar hem toe. Ik zeg het maar meteen om er zo snel mogelijk vanaf te zijn; "Robin. Ik maak het uit. Ik voel gewoon niks meer voor je." zeg ik vastberaden. "Oké, als jij het zo wilt. Ik ga terug naar het kasteel van mijn vader. Dag!" zegt hij met een kwaad gezicht. Dan staat hij op, duwt me ruw aan de kant en loopt naar zijn auto. Dan rijdt hij weg.

Ik loop door alle mensen heen opzoek naar Ashley. "Hey Ash!" zeg ik. "Ik heb het uitgemaakt met Robin. Hij is boos weggelopen." zeg ik zo dat alleen Ashley het kan horen. "Oké, gaat het?" vraagt ze. "Ja, het gaat prima. Ik wilde het tenslotte uitmaken met hem." zeg ik.

Dan zie ik Jorge en Xabiani zitten. "Oh my god! Ashley, hij is zo knap!" zeg ik tegen Ashley. "Wie? Jorge of Xabiani?" vraagt ze. "Xabiani." zeg ik. "Nou kom op dan! Dan stel ik je aan ze voor!" zegt ze enthousiast, en ze trekt me mee naar de bar, waar Jorge en Xabiani zitten. "Hey jongens! Dit is mijn beste vriendin, Sam." zegt ze opgewonden. "Hi!" zeg ik, en ik glimlach.

Ik ga naast Xabiani zitten. "Kom Jorge, we gaan dansen!" zegt Ashley, en ik blijf alleen met Xabiani achter. "Dus, wat zijn je hobby's?" vraagt hij. "Paardrijden, tekenen, tv kijken, muziek luisteren, zingen en dansen." antwoord ik vriendelijk en ik glimlach naar hem. "Nice! Wil je ook wat drinken?" "Ja graag, doe maar fanta." antwoordt ik.

Hij besteld een Fanta en een Cola, en die drinken we op. "Wil je dansen?" vraag ik een beetje ongemakkelijk. "Graag." zegt hij en hij geeft me een knipoog.

Ik pak zijn hand en neem hem mee de dansvloer op. Ze draaien best een tof nummer; I'm an albatroaz, van AronChupa.

Na dat nummer vraagt de DJ; "Wie doet er mee aan de karaoke?"

Ik loop naar Ashley en zeg; "Boys versus the girls." "Ja, goed idee! Welk nummer doen we?" antwoordt Ashley enthousiast. "Problem van Ariana Grande? Dan kan ik wel het rapstuk doen." vraag ik. "Ja is goed." zegt Ashley.

"Oke allemaal! Gooi die handen in de lucht voor Ashley Tisdale en Sam Hudson met 'Problem'!!" roept de DJ.

Na het liedje lopen we het podium af, en Ashley loopt naar Niall toe, en ik naar Xabiani.

"Oke iedereen! Nu een slow dance nummer!" roept de DJ. Iedereen begint te schuifelen. Inclusief ik en Xabiani.

Ik zie Ashley en Niall met elkaar zoenen vanuit mijn ooghoek.

Aan het einde van het nummer, kijkt hij me recht aan, en leunt steeds meer naar voren, en dan gebeurt het; Hij zoent me!

Dan stopt hij en ik vraag; "Dusss... is het nu echt officieel tussen ons?" vraag ik zacht. Dan zoent hij me nog een keer. "Beantwoordt dit je vraag?" vraagt hij aan mij met een knipoog. Ik glimlach en zoen hem. "Ja, dat doet het zeker." zeg ik.

Het was een super leuke avond! Er was veel karaoke, en Vanessa en Liam gaan op huwelijksreis. We hadden nog de jongens tegen de meiden gedaan met karaoke, het bleef gelijkstand. De jongens zongen Steal my girl van One Direction, en de meiden zongen Bang Bang van Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj. Ik deed het Nicki Minaj stukje, Ashley het Ariana Grande stukje, en Vanessa het Jessie J stukje.

En ik kan echt niet geloven dat ik nu serieus verkering heb met Xabiani!

Ashley POV

Iedereen neemt afscheid van Vanessa en Liam. Ik geef Vanessa een knuffel. "Geniet ervan," zeg ik en ik geef nu Liam een knuffel. "Let goed op haar en geef haar alles wat ze wilt, kijk maar naar mij," zeg ik en Liam lacht. Dan stappen ze de limo in en wij zwaaien ze uit en dan stappen wij in de auto. "Ik hoop dar hij het een beetje trekt bij Vanessa," zegt Louis gemeen. "Liam is veel erger," zeg ik met een boze blik. "Ash, niet zo boos worden," zegt Niall en hij slaat een arm om me heen. Ik lach naar hem en hij geeft mij een kus. "Kunnen jullie dat een andere keer doen?" vraagt Harry. "Wil je dan dat Niall nooit gelukkig word?" "Ja wel, maar jullie hebben allemaal iemand en ik niet," zegt Harry droevig. "Jij hebt meer vriendinnen gehad dan Niall." Harry kijkt me met een boze blik aan. Dan hoor ik opeens wat op de radio.

✔️Love is complicatedحيث تعيش القصص. اكتشف الآن