27: IBC en praten

68 4 0
                                    

Ashley POV

Sam is samen met Robin naar haar kamer gegaan en ik wenkbrauw wiebelend naar Niall en hij lach. Ik doe mijn hakken uit en ik loop naar mijn kamer en ik trek mijn pyjama aan en ik poets mijn tanden en ik zet mijn tv aan en de Radio Disney Awards is op tv en ik ga op bed zitten. Niall komt binnen in een joggingbroek en geen shirt en hij gaat bij mij zitten op het bed en hij staart naar mij op de tv. "Bevalt het beeld?" vraag ik. "Ja, het is prachtig," zegt hij. Ik sta nu mijn single What if te zingen en daar had ik blond haar, maar in de videoclip bruin haar.

Het programma is afgelopen en ik kijk naast me en ik zie Niall al slapen en ik zet de tv uit en ik ga op mijn zij liggen en na een paar seconde val ik in slaap.

Ik hoor een deur dichtgaan en ik loop erachter na. Ik loop door het bos. Ik heb een witte jurk aan en een visgraat vlecht in. Er verschijnen zwarte jongens achter de bomen vandaan en ik ze komen dichter naar me toe en ik zou bang moeten zijn, maar dat ben ik totaal niet. Ze halen hun messen tevoorschijn en ik voel nu mijn hard in mijn keel en ik pak ook een mes uit mijn schoen en ik die houd ik omhoog in het zonlicht en er verschijnt fel wit licht en de jongens doen meteen hun mes in mijn richting en ik doe mijn mes in mijn schoen en ze komen nu op me af en een jongen gaat met zijn mes langs mijn arm, maar ik voel niks en er is ook geen snee of bloed en ik geef hem een trap in zijn pijnlijke plekje en hij grijpt ernaartoe en hij valt op de grond en ik pak zijn mes en ik dreig naar de andere jongens en ze vluchten weg naar hun kasteel en ik gooi hem weg naar de jongen en ik help hem omhoog en hij rent niet terug, maar hij buigt voor mij en dan loopt weg naar het kasteel met zijn zwarte hoedje. Wacht dat is Robin. "Robin?!" zeg ik. "Ja, dat ben ik." "Waarom ben je weer terug gegaan naar het kasteel?" vraag ik. "Ik hou niet van al dat luxe en ik ben op Sam, maar ik hoor nu eenmaal bij de zwarte bende en laat me met rust Tisdale," zegt hij en hij loopt weg, maar ik ren achter hem aan. "Je moet terug naar Sam." "Laat me los." "Nee, jij gaat met mij mee." Ik spring op zijn rug en ik pak zijn polsen en die houd ik beet en hij kreunt door de pijn en we lopen naar het kasteel en ik leg hem weer bij Sam in bed en ik doe de deur op slot van Sam's kamer en ik ga weer bij Niall slapen.

Ik stap mijn bed uit en ik loop naar de eetzaal en ik zie dat iedereen er al is. "Hoe laat is het?" vraag ik. "10 uur," zegt Robin en ik kijk hem nog steeds vreemd aan. "Robin mag ik je even spreken?" vraag ik. "Nee, hoezo?" "Dat weet je best sukkel," zeg ik nu boos. "Nee, je zout maar op." "Hallo, dit is wel het vakantiehuis wat ik heb betaalt hoor en als er iemand weg moet ben jij het," zeg ik nu fel. "Tuurlijk, dan ga ik wel weg." "Nee, je gaat eerst met mij praten," zeg ik en ik loop naar hem en ik pak zijn oor en ik trek hem mee naar mijn kamer en hij gaat op mijn bed zitten. "Zo, waarom ging jij gisteren naar het bos?" vraag ik. "Ik mis mijn vrienden en ik wist niet dat jij het was, want anders had ik het niet gedaan," zegt Robin en ik krijg medelijden met hem. "Oké, maar je kon het ook gewoon tegen me zeggen," zeg ik aardig. "Oké." Ik staat op en hij geeft mijn een knuffel en ik zet zijn hoedje goed. "Het is maar goed dat ik je ken anders was je hand er nu afgeweest," zegt Robin en ik lach en we lopen weer naar de eetzaal. "Wat was er Ash?" vraagt Sam. "O, niks hoor," zeg ik snel. Ik ga op de stoel zitten naast Niall en ik pak een pannenkoek banaan en die eet ik op met een karamel cappuccino. "Wie heeft deze koffie gehaald?" vraag ik. "Niall heeft ze net gehaald bij de Starbucks," zegt Harry. "Lekker," zeg ik en ik drink het op en ik loop weer naar mijn slaapkamer en ik trek mijn jurkje uit en ik net op dat moment komt Niall binnen, maar ik ga gewoon verder met mijn kleren uitzoeken. Ik pak een skater skirt en een witte blouse met een kraag en ik trek in aan (foto). Ik pak zwarte laarsjes en die trek ik aan en ik pak mijn mobiel en ik kijk wat op Facebook. "Niall?!" "Wat?" "Jij hebt mij genomineerd voor de IceBucketChallens." "Ja, dat is toch leuk?" "Misschien." Ik loop met mijn ogen gericht op mijn telefoon naar de woonkamer en ik bots tegen iemand op. "Sukkel kijk uit je doppen," zeg ik. "Nou, sorry hoor, maar jij lette ook niet op," zeg Sam. "O, sorry," zeg ik en ik pak mijn telefoon van de grond en gelukkig is er niks mee, want anders moest ik een nieuwe kopen van mijn vader, want mijn telefoon is al 3 stuk gegaan en toen moest ik een nieuwe. Nu heb ik een zwarte IPhone 5s gold en Sam een iPhone 4s zwart met een hoesje met mijn naam erop. Ik ga op de bank zitten en Ziggo Xite is op tv en ik zing mee met een liedjes van John legend. Als ik mijn telefoon weg leg kijkt iedereen me met open mond aan. "Ik wist wel dat je goed kon zingen, maar zo goed," zegt Niall. "Dankje, ik heb dit liedje wel vaker gezongen hoor," zeg ik en ik loop naar buiten en ik word met koud water naar mij gegooid en ik gil. "Ashley, nu moet je nog even zeggen wie je nomineerd," zegt Zayn. Ik kijk in de camera. "Ik nomineer Zayn Malik, Sam Hudson en Harry Styles en ik ren gillend naar binnen naar mij douche.

Niall POV

Ik geef Sam een high five. "Ja, anders deed ze het nooit," zegt ze. "Klopt, maar je bent wel genomineerd," zegt Zayn. "Jij ook hoor," zegt Sam. Ashley loopt haar kamer uit met een wit shortje met een zwart topje. "Zullen we een spelletje doen?" vraagt Sam. "Flesje draaien," zeg ik en we gaan met zijn allen in een kring zitten en Ashley pakt de fles en ik begin met draaien. Ik draai aan de fles en hij komt bij........

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu