40: Vermoeide dag

42 4 0
                                    

*VOLGENDE OCHTEND*

Ik sla mijn wekker uit. Ik stap uit mijn bed en ik pak een joggingbroek en een wit topje en die trek ik aan. Ik loop naar beneden en ik pak snel een krentenbol en ik doe mijn roze Allstars aan en pak mijn koffer en loop naar buiten toe. Ik ga langs de straat staan en ik roep een bel een taxi en die komt er meteen aan. Ik stap ik en ik geef het adres door.

"U bent er," zegt hij en ik betaal hem en ik uit.

Ik zoek mijn stoel op en ik ga er zitten. "Dames en heren, we gaan opstijgen," zegt de stewardess. Ik doe mijn riem om en we stijgen op.

Eindelijk ik sta met mijn voeten op de grond. Ik loop het kasteel in en ik loop naar mijn kamer. Ik pak alles uit en ik trek snel mijn UGG aan en ik kijk op de klok. Shit, ik moet snel naar de set. Ik ren de deur uit en ik ren naar mijn auto en ik stap in en ik doe de poort open en ik rijd snel weg.

Op de set:

"Hé Ashley, hier is het script," zegt de regisseur en geeft het aan mij. Ik loop naar de bank en ik ga erop zitten en begin te lezen.

Na de hele film gelezen te hebben, kom ik op de allerlaatste bladzijde. En net op de laatste bladzijde moet ik zoenen met Leonardo. Wacht ik vertel eerst wel waar de serie overgaat (A/N het wordt toch een serie.)

De serie heet Violetta. (A/N de echte Violetta serie in het echt, maar dan in het Amerikaans en met andere spelers, zij spelen het vanaf Violetta en ze hebben andere scènes.

"We gaan zometeen draaien," zegt de regisseur. "Oké," roep ik en ik loop naar mijn kleedkamer en ik krijg kleren (foto bovenkant) in mijn handen gedrukt. "Thanks Anna," zeg ik en ik kleed me om. "Ash, ik ga nu je haar bruin verven met lichter bruin aan de onderkant vind je dat goed?" vraagt Anna. "Ja, tuurlijk," zeg ik en ik ga op de stoel zitten voor de spiegel en ik pak een tijdschrift. Na een uur ben ik klaar met mijn haar en dan wordt mijn make-up gedaan. Mijn haar is een beetje gekruld en nu heb ik golfjes in mijn haar (het haar staat ook aan de bovenkant).

We rijden met zijn allen naar een vliegveld, want daar gaan we opnemen (het stukje op het begin van Violetta doe ik bij het volgende hoofdstuk, en dat spelen ze dan ook, maar dan niet in het Spaans.)

Eindelijk we zijn klaar!!! We rijden weer terug naar de set en ik ga meteen naar mijn kleedkamer en ik kleed en uit en ik doe meteen mijn andere kleren aan en ik doe mijn UGG weer aan en ik ga uit mijn kleedkamer en ik zeg iedereen gedag. "Ash, je bent 3 dagen vrij, want we moeten nog wat regelen met wat mensen," zegt Joris, de regisseur. "Oké, zouden mijn vrienden leuk vinden," zeg ik.

Ik zit weer in het vliegtuig op weg naar Nederland, wat is dit leven zwaar! Mijn ogen worden zwaar en mijn ogen vallen langzaam dicht.

Ik pak mijn tas en ik loop het vliegtuig uit. "OMFG DAT IS ASHLEY TISDALE," schreeuwen veel meiden. Ik lach naar ze en ik ga met ze op de foto en deel handtekeningen uit.

Ik trek de deur open en ik leg mijn tas neer en ik loop naar de bank en ik laat me vallen op de bank, want het is 1 uur s' nachts. Na een seconde val ik in slaap.

"Hé Ash," zegt Sam die boven me hangt. "Hey," zeg ik met een slaperige stem. Ik rek me uit en ik loop naar mijn tas en ik pak mijn script. "Ash, moet je niet wat rust nemen?" vraagt Liam. "Ja, en ga jij dan even opzouten?" vraag ik. Hij zucht en gaat naar zijn kamer.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu