46: Goeie dagen!!!

22 2 0
                                    

Ik stap uit en ik ga voor Niall en zijn vriendin naar binnen en ik smijt de deur voor zijn neus dicht. Ik trek een fake bezorgde blik en Harry loopt naar de deur en ik loop met mijn koffer naar mijn kamer.

Ik pak al mijn spullen uit en leg ze in mijn inloopkast en dan gaat mijn telefoon.

[An=Anna As= Ashley]

An: Hé Ashley.

As: Hé Anna.

Ik loop naar de woonkamer en ik ga op de bank zitten.

An: Je gaat vanavond bij de Teen Choice Awards de rode loper op en je moet ook een stukje lopen met Nathan.

As: O, leuk.

O leuk zeg ik met een zucht in de zin.

An: Dan zie ik je vanavond om 8 uur.

As: Tot vanavond.

Ik hang op en ik ga met mijn ellebogen op mijn bovenbenen en ik steun met mijn handen mijn hoofd. Waarom is het leven zo zwaar. "Ash gaat het?" vraagt Sam. "Umh, ik moet vanavond de rode loper met Nathan en dan zie ik weer Niall en zijn vriendin," zeg ik. "Ik moet vanavond ook over de rode loper," zegt Sam. Ik lach. "Gelukkig wel." "Waar zijn de jongens?" vraag ik. "O die zijn naar de Starbucks, ze nemen ook wat voor jou mee," zegt Sam. "Ik kleed me even om," zegt Sam. Ik knik en mijn telefoon gaat.

[A=Ashley N= Nathan]

A: Met Ashley.

N: Met Nathan, waarom reageer je niet meer op mijn berichtjes.

A: Waarom zou ik, jij hebt gezoend met Ariana.

N: Hoe kom je daar nou bij, ben je wel helemaal lekker.

A: Een vraag waarom ben je dan met me gegaan.

N: Voor populariteit.

A: Dus....je hebt nooit van me gehouden?

N: Klopt als een bus.

Ik begin te huilen.

A: Wat wil je hiermee bereiken.

N: Jou zwart maken.

Ik kijk naar de deur en daar staan de jongens, ze hebben blijkbaar alles gehoord.

N: Hallo?

A: Ja, ik ben er nog hoor.

N: Veel plezier met je leven.

Ik smijt mijn telefoon tegen de muur en ik ren naar mijn kamer en daar barst ik in tranen uit.

"Mag ik binnen komen?" vraagt Louis. "Ja, is goed," zeg ik en Louis loopt naar binnen en gaat naast me op het bed zitten. "Ash, we hebben alles gehoord," zegt Louis. "o:" "Ik weet dat dit jaar moeilijk is, maar je moet er weer tegen aan gaan en je van niemand of iets aantrekken," zegt Louis en ik knik. "Hoe is de vriendin van Niall?" vraag ik. "Ze lijkt veel op jou als je blond bent, ze heet Olivia, Olivia Holt," zegt Louis en ik knik. "Is hij gelukkig?" "Waarom wil jij dit weten?" vraagt Louis. "Omdat ik om hem geef en ik wil dat hij geluk heeft." Louis knikt en geeft me een knuffel. "O, ja Ash, Niall geeft ook om jou, hij keek totaal niet blij toen jij huilde en hij wilt je graag steunen in moeilijke tijden," zegt Louis en ik knik en ik spring op rug en hij rent naar de woonkamer en laat met vallen op de bank. Niall' telefoon gaat. "Ashley, je moet even met me mee," zegt Niall. "Waarom?" "Gewoon." "O oké." Ik trek mijn schoenen aan en ik pak mijn zonnebril. Ik zet mijn zonnebril op. Niall loopt naar de voordeur en gaat naar buiten en ik loop achter hem aan en ik doe de deur dicht. "Waar gaan we heen?" vraag ik. "We moeten naar mijn winkels," zegt Niall. "En waarom moet ik mee?" "Omdat we een een pak moeten kopen en een jurk, want Liam gaat trouwen met Vanessa," zegt Niall en ik geef hem plotseling een knuffel en hij verstijft, maar knuffelt me toch terug. Ik trek me uit de knuffel. "Kom laten we dan maar gaan," zegt Niall en hij trekt me mee en ik lach.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu