7: Zwembad deel 2

116 5 0
                                    

"Sam zullen we in het water?" vraagt Jett. "Tuurlijk," zegt Sam. Harry komt op ze af.

Jett POV

"Weten jullie wie we zijn?" vraagt Harry. "Ja, One Direction." zegt Sam koel. "Zijn jullie fan?" vraagt Liam . "Eerst wel, maar nu niet meer," zeg ik. "Waarom niet?" vraagt Zayn. "Um ik vindt nu R5 leuk en Ariana Grande," zeg ik. "O, maar vind je ons wel knap?" vraagt Louis. "Sommige," zeg ik. Sam en ik zitten in het water. "Wie?" vraagt Harry. "Louis en Niall," zeg ik snel en ik ga uit het zwembad met Sam op weg naar de glijbaan. "Goed gedaan Jett," zegt Sam. Ik kijk om en ik zie dat Niall naar me kijk en meteen kijkt hij weg. "Ik heb beet." zeg ik

Niall POV

"Wie?" vraagt Harry. "Louis en Niall," zegt Jett. En meteen bij het horen van mijn naam moet ik glimlachen. Ze stapt snel met Sam uit het zwembad op weg naar de glijbaan en ik blijf haar volgen met mijn ogen en ze praat wat met Sam en dan kijkt ze opeens naar me en ik word rood en draai me snel om naar de boys. "Hard voor je Harry ze vind je niet leuk," zegt Liam. "Inderdaad falend," zeg ik. "Dit is de eerste keer dat een meisje niet leuk vind en trouwens Niall ga naar d'r toe," zegt Harry. "Nee, ik durf niet en trouwens Harry bemoei je er niet mee," zeg ik boos. Ik ga uit het zwembad en ga op mijn ligbedje liggen.

Jett POV

"Die glijbanen zijn echt leuk...," zeg ik en ik sta meteen stil. "Wat is er Jet?" vraag Sam "Niall ligt naast mij." zeg ik. "Dussss, ga er gewoon liggen." zegt Sam.

Niall POV

Ik schrik, want er tikt iemand op mijn schouder. "Je zit met je benen op mijn bedje," zegt Jett. "O sorry," zeg ik en meteen haal ik mijn benen van haar ligbedje af "Dankje," zegt ze. "Geen probleem, want ik ga net weg," zeg ik. "O jammer," zegt Jett en ze loopt weg naar een paar jongens. O nee een jaloerse steek.

Jet POV

"Hé ik ben Jet," zeg ik en ik geef alle jongens een hand

V.L.N.R.

Jake, Ross, Austin Butler, Austin Mahone en Colum.

"Zo Jet zullen we even met zijn allen een stukje gaan lopen?" vraagt Jake. "Tuurlijk knapperd," zeg ik flirterig. Hij slaat zijn arm om mijn schouder en ik geef hem een kusje op zijn neus.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu