41: Het onverwachte

34 5 2
                                    

Sam POV

Vandaag gaan we weer een dagje #hardgaan in Walibi! Echt super leuk! Er is alleen 1 probleem; We hadden gezegd dat we vandaag in de Xpress zouden gaan, en dat wil ik dus nog steeds NIET. Er zijn maar een paar enkele dingen waar ik bang voor ben, en laat dat nou net 1 van die dingen zijn.

We lopen voor de 3de keer deze week het park. "Oké nu gaan we wel in de Xpress." zegt Niall vastbesloten.

Oké Sam, gewoon rustig blijven... Denk ik bij me zelf. Ik pak snel Robins hand vast terwijl we de trap naar de Xpress oplopen.

We zijn door de hekken gelopen en komen bij een medewerker gekleedt in een conducteurs outfit. Hij kijkt ons eng aan en laat ons vieren door lopen.(AN: ik ben zelf niet in de Xpress geweest, dus ik weet niet precies hoe die gaat.)

Ik zie dat Ashley nu ook Nialls hand vastpakt. Ik hoop dat Robin niet merkt dat ik tril van angst. "Sam, waarom tril je zo?" vraagt hij zacht. "Wie ik? Ik tril toch niet?" zeg ik terwijl ik schaapachtig lach. Ashley draait zich om en vraagt: "Sam? Wat is er met je?" "Hoezo vragen jullie allemaal wat er met me is? Het gaat goed. Echt waar!" maar ik zie dat Ashley ziet dat ik lieg.

We gaan stil staan en Ashley zegt tegen me; "Sam, je weet dat je ons alles kan vertellen." zegt ze. Oké, besluit ik. Ik ga het ze vertellen. "Oké dan. Jullie hebben gelijk. Ik ben bang. Bang voor spookhuizen en horror dingen." zeg ik zacht. "Sam! Zeg dat dan meteen, das niets om je voor te schamen." zegt Ashley. "Kom op, je komt er echt wel veilig uit, wij zijn bij je." zegt Robin terwijl hij met zijn hand zacht over mijn rug strijkt. "Kunnen we hier alsjeblieft uit? Ik krijg hier echt nachtmerries van." vraag ik smekend. "Kom, als je echt niet wilt... Bovendien heb ik gehoord dat de achtbaan zelf toch niet zo spannend is." zegt Ashley met een knipoog.

*~*

Niall POV

Dat had ik nou echt nooit van Sam verwacht. Sam, Sam die nooit ergens bang voor is en nergens voor terugdeinst.

We staan nu bij vrijeval toren 'Space Shot'. Dan gaat mijn telefoon. Ik kijk op het schermpje en zie dat het het management is van One Direction. "Gaan jullie maar vast in Space Shot. Ik kom zo!" zeg ik tegen Sam, Ashley en Robin.

Ik neem de telefoon op:

N: Niall

M: management

N: hallo, met Niall Horan

M: Hallo Niall. We hebben een mededeling voor je.

N: ik luister

M: One Direction's populariteit begint te dalen, dus we hebben bedacht dat jij het met Ashley uit moet maken en verkering moet hebben met Selena Gomez'.

N: ik doe het als we terug zijn in Engeland

En ik hang op.

WAT, heb ik gedaan?

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu