13: Slaapfeestje (deel 1)

92 4 3
                                    

Na de knuffel ga ik weer naar beneden. "Oké, jullie weten dat jullie met een van ons moeten slapen," zegt Harry. "Ja," zegt Jade. "Nou wij hebben besloten wie met wie," zegt Liam. "Nou?" vraag ik. "Ik met Perrie," zegt Zayn. "En ik met Jade," zegt Louis. "En ik met Jet," zegt Niall die ook beneden is. "En ik met Sam," zegt Liam. "En tot slot ik met Selena," zegt Harry. "Geen commentaar," zegt Zayn. "We gaan een horror film kijken," zegt Louis. "Oké welke?" vraag ik. "We zien wel," zegt Harry. Ik ga op de bank zitten en Niall komt naast me zitten in de hoek en nu kan ik tegen hem leunen en dat doe ik ook. Ik zie dat Niall lacht en ik lach terug. En verder zit iedereen naast elkaar behalve Sam en Liam. "Moeilijk," zeg ik tegen Niall en hij lacht.

~*~

De film is afgelopen en iedereen gaat naar boven toe. Ik loop de kamer in van Niall en ik pak mijn pyjama en nu zie ik Niall binnen komen. "Niall kun je je omdraaien?" "Maar je bent zo interessant." "Draai je nou om." Niall draait zich om en ik ook maar uit mijn ooghoek zie ik dat Niall naar me kijkt. "Niall, niet spieken." Hij wordt rood en draait zich snel om. Nu ben ik eindelijk klaar en ik draai me om en zie dat Niall al was omgedraaid en nog in zijn ondergoed zit. "Moet je geen broekje aan?" "Nee, ik slaap altijd in mijn ondergoed. "Umh wat interessant," zeg ik wenkbrauw wiebelend. "Hou op." Niall stapt in bed en ik ga naast hem liggen. "Zo wie had dit ooit gedacht?" vraag ik. "Ik," zegt Niall. "Hoezo?" "Dat voel ik hier," zegt Niall terwijl hij mijn hand op zijn borst legt. Ik knik en ik ga liggen op mijn rug en Niall komt tegen me aanliggen en slaat zijn arm beschermend om mij heen. Niall fluistert nog lieve woordjes en daarna val ik in slaap.

Liam POV

Ik snap Sam niet. Bij Niall en Jet gaat het veel sneller. Ik loop naar de logeerkamer en ik ga daar liggen en meteen val ik in slaap.

Selena POV

Ik lig hier naast Harry in bed en iedereen ligt verder prima behalve Sam en Liam, daar ging Liam ergens anders slapen. Jet en Niall hebben het ook goed gemaakt.

Louis POV

Ik loop nog snel even naar de kamer van Niall en ik maak snel een foto van de tortelduifjes. En daarna ga ik weer in bed liggen en ik lig op mijn rug en Jade gaat met haar hoofd op mijn borst liggen en zo vallen we in slaap.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu