34: Foto's en vriendjes

44 3 0
                                    

Sam POV

"Het wordt Dreamer mijn droompaard." zeg ik. "Okey. Leuk! Ik haal hem wel even." zegt Ashley. "En ik pak de popcorn, chips en drinken wel even." zeg ik tegen haar. Ik loop naar de keuken en pak cola, sinas, chips in allerlei verschillende smaken, en zoete en zoute popcorn.

*TIME SKIP*

De filmavond was erg gezellig. "Hey Ash, ik heb een idee." Fluister ik in Ashley's oor. "Wat als we nou die 5 friezen pakken, en de jongens leren paardrijden?" stel ik voor. "Okey, is goed. Alleen 1 van die friezen is kreupel." "Dan pakken we toch Sunday voor Niall?" "Is goed."

We lopen naar de jongens toe en Ashley zegt: "We gaan jullie leren paardrijden. Kom van jullie luie kont af en mee naar de stal! Sam zadelt even wat paarden en ik zal jullie caps en rijlaarzen geven."

De jongens lopen zuchtend mee naar de stal. Ashley loopt met ze naar de zadelkamer om laarzen en caps te passen, en ik zadel de paarden. Ik haal eerst alle zadels en hoofdstellen en leg ze voor elk paard op de staldeur. Ik begin met Sunday. Ik pak haar zadel en zadel haar op. Daarna het hoofdstel. Ze krijgt wel een bit in, maar ik doe de teugels vast aan de neusriem. Zo trekken ze niet in Sundays mond.

Als ik alle paarden heb opgezadeld komen Ashley en de jongens naar de stal. Ik geef ze ieder hun paard en Ashley en ik helpen met opstijgen. Liam, Louis en Zayn hebben al een keer eerder paardgereden dus die hoeven we niet vast te houden. Ashley pakt Sunday, waar Niall op zit en ik pak Blacky, mijn eigen fries, waar nu Harry oprijdt.

*TIME SKIP*

Het was echt zo'n grappige paardrijles gisteren! Harry en Niall zijn er allebei vanaf gedonderd en Louis' paard ging er 2x vandoor. Vandaag komt Robin thuis!! Woohoo!! Ik vond het echt vreselijk om Ashley en Niall zo klef te zien doen, terwijl Robin er niet was. Nog maar een uur wachten...

Ik zit op mijn kamer en luister naar muziek. Op dit moment luister ik naar Xpress van Erik Arbores. Mijn favo track ever! Het is de song voor 1 van de achtbanen in Walibi Holland; Xpress Platform 13.

Als ik het liedje zo'n 5 x heb geluisterd word ik het zat en zet mijn tv aan. iCarly is bezig. Ze houden zeker weer eens re-runs(Als een show geeindigd is en de zender het nog een keer laat zien). Het is de aflevering waarin Sam Freddie 2x op zijn hoofd sloeg met een knuffel terwijl hij als beer verkleed was.

Nadat iCarly afgelopen was hoefde ik nog maar 20 minuten te wachten. Ik ging naar Dark Star en pakte een halster en een touw. Ik maakte het touw aan 2 kanten vast en doe het halster om zijn hoofd. Ik klim op zijn rug en rij rustig een rondje in stap over het erf.

Dan hoort Dark Star een auto aankomen en hij begint te steigeren. Gelukkig doet hij zijn voorbenen bijna meteen weer naarbeneden. "SAM!" roept een bekende jongensstem. Ik kijk om en zie Robin uit de taxi stappen. "ROBIN!!!" roep ik en ik weet niet hoe snel ik van Dark Star af moet komen. Ik ren naar hem toe en spring in zijn armen. Hij zoent me en geeft me een knuffel. "Ik ben zo blij dat je weer terug bent!" "Ik jou ook sunshine."

Ik zadel Star af en loop met Robin naar binnen. "Hey dude," zegt Niall en ze geven elkaar een mannelijke knuffel. Niall en Robin kletsen en ze lopen Ashley straal voorbij en zij haakt een pootje bij Niall en hij valt op de grond. "Au?!" Ashley en ik gieren het uit van het lachen. "Je moest je gezicht eens zien," zegt Ashley lachend. "Haha wat grappig," zegt Niall op een sarcastische toon. Ashley en ik lopen naar het land en gaan op een hooibaal liggen.

"Dankje Sam dat je zo voor me opkwam bij het winkelcentrum." "Dat doen beste vriendinnen nou eenmaal bij elkaar, maar je leek wel bevroren toen."

Ashley POV

Fuck waarom vraagt ze dat? Ash antwoordt eerlijk tegen je bestie. "Ik vind die fans van de jongens maar niks," zeg ik. "Er bestaan ook lieve. Kijk maar eens op je Twitter," zegt Sam. Ik pak mijn telefoon.

--

Jij en Niall passen super goed bij elkaaaaar.

--

Je bent ontzettend mooi, vind je het gek dat er zoveel meisjes jaloers op je zijn.

--

Niall heeft geluk met jou.

--

Jullie zijn zooooo cute.

--

Niall moet gelukkig zijn en dat is hij bij jou.

"Ah dat is zo lief," zeg ik. "Stuur ze wat terug." "Oké, ik zet hun Twitter naam erbij en dan zet ik een foto van mij en Niall erbij," zeg ik. "Goed plan, dan gaan we nu naar Niall om een foto te maken."

Ik loop naar mijn kamer en ik trek een wit jurkje aan met witte Allstars.

"Niall, jij MOET met Ashley op de foto," zegt Sam. " "Tuurlijk ga ik met mijn vriendinnetje op de foto," zegt Niall en ik lach. "Oké Niall, jij gaat hier staan en Ash jij daar. Niall sla een arm om Ashley heen en Ash jij blijft gewoon staan," zegt Sam. Net voordat Sam de foto maakt drukt Niall een kus op mijn wang. Sam bekijkt de foto. "Ah cute." "Laat eens zien," zegt Niall en hij loopt naar Sam en hij vindt de foto prachtig. Ik neem mijn telefoon over van Sam.

Twitter:

@LisaHop @Lotte157 @EmmaCookie7 @NiallHoranFan @BenteChips88. My Love (De foto erachter)

Ik loop naar beneden en ik ga voor Snowie zitten en ik ga met hem stoeien. "Hé Ash zullen we Snow en Sweet uitlaten?" vraagt Sam. "Ik wil het wel doen," zegt Niall. "Oké, oppassen voor fans," zegt Harry. "Hoezo?" vraagt Zayn. "Sommige fans haten Ashley," zegt Harry. "Maar ik heb 2 waakhonden en een super vriendje, dus het gaat wel lukken," zeg ik lachend. "Kom Snow we gaan wandelen," zeg ik en ik pak de zwarte riem van Snowie en doe die op de roze halsband. "Oké, ik ben er klaar voor," zeg ik en Niall is ook klaar.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu