45: Ugh goor!!!

22 3 0
                                    

Ik pak snel mijn koffer in en pak mijn tas en zonnebril en zet die op en ik ren zowat mijn hotel uit en ik schreeuw taxi en ik ben er in 10 minuten bij het vliegveld.

Ik ga snel naar mijn stoel en ik ga zitten en even later stijgt het vliegtuig op. Ik pak een roddelblad en ik begin hem te lezen en dan sla ik een bladzijde om en daar zie ik Niall zoenend met iemand. Zal vast zijn nieuwe vriendin zijn. Ik voel wel vanbinnen een luchtige steek. Sam belt.

A: Hé Sammie.

S: Hey, je weet het zeker al hè dat Niall heeft met iemand.

A: 10 minuten gelden niet, want toen had ik nog geen roddelblad gelezen.

S: Ash houdt op met dat lezen!

A: Nee!

S: Ook goed, maar het vriendinnetje van Niall komt je ook ophalen.

A: O, maar komt Nathan ook?

S: Nee, hij heeft een hartig woordje met mij besproken en ik wist dat je niet met hem wilden daarna.

A: Oké, maar wie komt er dan wel voor mij?

S: Leonardo komt.

A: Leuuuukk.

S: Ash!

A: Wat?

S: Laat maar.

A: Oké.

S: Ik moet gaan, Harry zit te zeuren.

A: Haha succes.

S: Thanks. Tot zo.

A: Bye.

Ik hang op en ik ga wat liggen en probeer te slapen.

"Dames en heren we gaan landen," zegt ze. Ik doe mijn riem om en ik voel dat we landen en we staan op de grond en iedereen begint te klappen.

Ik pak mijn koffer en sleep hem achter me aan en als ik net na de deuren ben zie ik Niall en zijn vriendin zoenen. Ik voel een tikje op mijn schouder en ik draai me om en daar staat Sam. "Sam!" Ik geef haar een knuffel en de andere ook. "Laten we maar gaan," zegt Niall die me niet eens heeft begroet. We lopen met zijn allen naar de auto en dan stap ik in en ga ik naast Sam en Louis zitten en Liam zit naast Harry voorin en Zayn zit bij de tortelduifjes. "En hoe was Amerika?" vraagt Harry. "Leuk, er zijn aardige mensen, ik heb beroemde Amerikaanse sterren ontmoet enzovoort," zeg ik en zo praten we nog een tijdje door.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu