50: Hawii

42 2 15
                                    

Ashley POV

Ik roep een taxi en ik rijd naar huis. Ik betaal hem en doe de poort open en daarna weer dicht. Ik loop naar het kasteel en open de deur en loop naar binnen en daarna doe ik de deur weer dicht. Ik loop naar mijn slaapkamer en doe mijn schoenen uit en ga ik bed liggen en val direct in slaap.

Louis POV

Ross komt weer terug. "Waar is Ashley?" vraag ik. "Die ging volgens mij naar huis," zegt Ross. "Oké, zullen wij dan ook maar gaan?" vraag ik. "Ja laten we maar gaan," zegt Amber en ik kijk haar vuil aan. Dat Ashley zo down is komt door haar. We betalen en gaan naar de auto. We stappen in en gaan naar huis. Harry opent de poort en als iedereen op het terrein is sluit hij de poort weer en stappen we uit. Ik doe de deur open en ga liggen op de bank.

Niall POV

Ik loop naar de slaapkamer van Ashley en doe de deur open en daarna weer dicht. Ik ga op de rand van het bed zitten en ik aai haar haar. Ze wordt langzaam wakker en ik kijk in haar prachtige ogen. "Hey," zegt ze met een schorre stem. "Heb je gehuild?" vraag ik. "Domme vraag, ja natuurlijk, jij doet net alsof ik er niet ben en je laat me vallen," zegt Ashley. "O sorry dat wist ik niet." "Geeft niet." Ik geef haar een knuffel en een kus op haar neus. Ze grinnikt. "Maar volgens mij werd je boos toen Amber je op gesprek nam." "Inderdaad, dat kind kan soms zo irritant zijn." "Ik weet het."

~*~

Ik kleed me om (foto boven) en pak mijn koffer en rol hem achter me aan naar beneden. "Wil je een nieuw vriendje ofzo, want dan ben ik nog vrij," zegt Louis en ik geef hem een stomp tegen zijn schouder. "Nee, wees jij maar gelukkig met Jaartje." Dan komt Amber naar beneden. Ze kijkt me van top tot teen. "Dit is een beetje te sexy als je een vriend hebt," zegt Amber afkeurend. "Houd jij maar je grote bek dicht, dan was het leven veel makkelijker geweest, ik heb medelijden met Niall dat hij jouw broer is. Wie kan nou 1 dag met jouw opschieten, die alleen maar haar mening kwijt moet over iemand, een gunst houd het voor je," zeg ik bitchie. Ik pak wat te eten en eet het op. Dan komt Niall naar beneden en geeft mij een kus en gaat dan wat tv kijken.

Niall POV

We worden gebracht naar het vliegveld. "Niall?" vraagt Femke. "Ja," zeg ik. "Wat Ashley ook doet, ze blijft altijd van je houden," zegt Femke. "Dat ze van me hield wist ik al, maar niet zo veel. "En ze vertelde ons als je haar ten huwelijk zou vragen ze ja zou zeggen," zegt Luckas en mij ogen worden groot. "Wilt ze voor altijd bij mij blijven?" "Ja, voor altijd, ze houdt van je," zegt Femke. Ik loop naar binnen en kijk nog steeds heel verbaast. "Hey Ni, wat is er?" vraagt Ross. "Ik heb net gehoord van Femke en Luckas als ik haar ten huwelijk zou vragen ze ja zou zeggen," zeg ik en ik zet mijn koffer op de band. "Wil je haar wel vragen?" vraagt Ross. "Ik vind dat we te jong zijn, ik wil jong blijven en nog lol kunnen trappen." "Dus, je wilt haar over een tijdje niet meer?" vraagt Ross geschrokken. "Ja echt wel, maar ik ga er nog over nadenken," zeg ik. "Doe dat maar snel, kijk maar," zegt Ross en die wijst naar Ashley waarnaar wordt gefloten door andere jongens. "Je weet het Niall als je haar laat vallen ben je haar kwijt, dus denk er goed over na," zegt Ross en ik knik. We lopen het vliegtuig in en Ashley gaat zitten, maar ik loop verder en ga naast Louis zitten. Ashley kijkt me verbaasd aan en zucht en loopt weg naar ergens voorin. De jongens zitten enthousiast te praten, maar ik ben afgeleid, want ik zie steeds een beeld voor me van Ashley met iemand anders. Ik zucht en sluit mijn ogen en val meteen in slaap.

Ik word door elkaar geschud. "We zijn er bijna," zegt Louis hyper en ik kijk naar Ashley die de stoel voor me ook wakker word gemaakt. Ik glimlach als ik haar duffe gezicht zie. "Hey, jij hebt ook net zo'n gezicht waar je om moet lachen," zegt Ashley lachend. Ik grinnik en we lopen het vliegtuig uit. We pakken onze koffers en lopen het vliegveld uit. Ik voel de warmte op mijn huid. Buiten staan er 6 bordjes met WIL JE MET ME TROUWEN AMBER? Staat er op de bordjes en Amber leest net de bordjes. Als ik naar Ross kijk zie ik hem op een knie zitten met een doosje met een ring erin. Amber zegt ja en Ross schuift de ring om haar vinger en dan kussen elkaar. We feliciteren hun en een taxi brengt ons naar het huisje. Als we er zijn pak ik mijn koffer en lopen we een grote villa in, eigenlijk lijkt het op een hotel. We lopen naar binnen en komen inderdaad bij een receptie aan. "Hallo, jullie mogen nu eerst een kamer uitzoeken," zegt ze. "Oja voordat ik het vergeet te vertellen per kamer zijn 3 bedden." Ze loopt weg en ik zet mijn koffer neer en trek mijn hakken uit en ren vliegensvlug naar een kamer. Ik open de deur en zie een mooie kamer (foto boven). Harry komt even later ook binnen. "Jammer deze kamer is al geclaimd," zeg ik. "Wist je al dat je de meest mooiste kamer hebt," zegt Harry. "Weet ik." "Maar je kunt hier met zijn drieën slapen, met wie dan?" vraagt Harry. Met Selena en Vanessa die de laatste week hier komt slapen," zeg ik. Ik loop de gang op en zie Selena lopen. "Seleen, kom bij mij op de kamer," zeg ik en ze loopt de kamer in. "Ik heb in alle kamers gekeken en deze kamer is de meest prachtigste," zegt Selena. "Wie heeft nog meer een mooie?" vraag ik. "Niall, Louis en later komt Liam erbij." "Leuk, ik ga even mijn koffer halen, Seleen kun jij ff op de kamer letten?" "Tuurlijk." Ik loop naar de receptie en pak mijn koffer ik loop langs een heleboel deuren en er staat eentje open. Ik kijk naar binnen en zie dat Niall daar ligt. Hij slaapt dus de kamer naast ons. Ik zet mijn koffer in mijn kamer. "Ik ga even naar Ni," zeg ik en Sel knikt. Ik loop naar Niall' kamer en klop op de deur. Niall kijkt naar de deur en meteen verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Ik loop wat rond door zijn kamer. "Mooie kamer." "Thanks, maar die van jullie is het mooist." "Ah wat lief," zeg ik en ga naast hem zitten en hij legt een arm om mijn schouder. "Het is hier echt geweldig," zeg ik. "Door wat?" "Door de warmte, de zee, de kamers en......jij," zeg ik en hij geeft me een kus.

Ik pak mijn koffer uit. "Seleen zullen we het hotel bestuderen?" vraag ik. "Lijkt me leuk," zegt Selena. Ik trek mijn roze Allstars aan. "Kom!" Ik doe de de deur dicht en we lopen naar beneden. We zien een grote eetkamer. Ik doe een grote deur open en kijk naar binnen. "Hey Harry, lekker aan het zwemmen?" vraag ik. "Ja, de andere komen straks ook," zegt Harry. "Leuk." Ik sluit de deur en draai me om en kijk recht in de ogen van Austin Butler. "Hoi," zegt hij. "Hoi, vandaag in het hotel gearriveerd?" vraag ik. "Jup, jij ook?" "Ja, maar leuk je te ontmoeten," zeg ik. "Doei," zegt ik en ik loop weg. "Wat was dan?" vraagt Selena. "I don't know," zeg ik. We zien dan nog een sportzaal met een basketbalveld. Dan nog een bioscoopzaal, een grote hal, een bibliotheek en wat je nog meer kan opnoemen. We lopen weer terug en zien onderweg de andere jongens naar het zwembad lopen. "Veel plezier," zeggen we. "Komen jullie ook?" vraagt Zayn. "Nee, wij gaan een filmpie kijken," zegt Selena en ik kijk haar vreemd aan en ze maakt een beweging en ik zie daar Austin zitten. "Oh ja......wij gaan een film kijken." Austin komt naar buiten gelopen, maar hij ziet mij niet en bots tegen me op en we vallen met zijn drieën om, omdat ik Selena net vast greep. Austin staat op en steekt zijn hand op en ik pak hem. "Dankje," zegt Selena sarcastisch. "Mag ik je nummer?" vraagt Austin. "Dat lijkt me geen goed idee," zeg ik. "Waarom niet?" vraagt hij. Niall knikt dat het goed is, maar ik schud mijn hoofd. "Ik heb een vriendje," zeg ik en hij kijkt teleurgesteld naar mij. "Met wie dan?" Ik draai hem om naar Niall. "Hij," zeg ik wijzend naar Niall. "Niall mag ik je een ding zeggen?" "Ja tuurlijk." "Je boft maar met zo'n meid. Kon ik maar wat krijgen met zo'n prachtige meid." "Dit is awkward," zeg ik met een hoog stemmetje. "Dan ga ik maar," zeg ik. Hij loopt weg en ik begin keihard te lachen met Niall. "Had je zijn gezicht gezien," zeg ik en ik doe zijn gezicht na. Meteen lacht iedereen.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu