65: Mijn moeilijke vriendin

14 4 3
                                    

Ik loop het stadium binnen en loop naar de kleedkamer van de jongens. "Ashley, kun jij Niall's haar en kleding doen?" vraagt Lou. "Oké, maar waarom?" "Ze lopen achter op schema." Ik knik en Niall gaat in de stoel zitten. Ik doe zijn haar, terwijl hij gekke bekken trekt. "Doe niet zo stom," zeg ik lachend tegen hem. "Ik ben gewoon blij." "Waarom?" "Mijn princess doet mijn haar." Ik geef hem een kus op zijn wang.

"Je bent klaar," zeg ik en hij springt uit de stoel. "Nu je kleding," zeg ik en hij loopt achter me aan. Ik kijk wat in de rekken en zie dan wat leuks. Ik geef het hem en hij kleed zich om. "Perfect," zeg ik en geef hem een kus op zijn wang.

De jongens rennen het podium op en wij horen een toeter. "Daar is onze taxi," zegt Sam en we pakken onze koffers. Ik kijk naar Niall en wuif naar hem. Hij rent naar me toe en geeft me een kus. "Veel plezier op tour," zegt hij en rent weer terug. We lopen naar buiten en de chauffeur doet onze koffers in de taxi. We moeten ook wel een grote nodig, want in een normale past het niet. Ik stap in de taxi en ga op de achterbank zitten. "Ik ga helemaal achterin," zegt Sam die Jara aan de kant beukt en gaat zitten op de achter-achterbank. Ik zucht en iedereen is ingestapt. Ik kijk naar buiten en dan komt het vliegveld inzicht. De chauffeur stopt en we stappen uit. Ik pak mijn koffer en we lopen het vliegveld in. We lopen naar David onze bodyguard en geven onze koffers aan hem. "Jullie kunnen over een half uur het vliegtuig in," zegt hij en we knikken. We lopen een shop binnen en ik zie al meteen een leuke snapback die Niall ook heeft. Ik pak hem en reken hem af. Ik loop naar de andere en zet mijn snapback op Jara's hoofd. "Hij past nu niet bij mijn kleding," zeg ik en ze knikt.

Ik begroet de piloot en ga in de stoel zitten. Jara gaat naast mij zitten en doet haar riem om. Als iedereen zit stijgt het vliegtuig op. Ik doe mijn riem weer los en dan doe ik mijn stoel naar beneden. Ik doe mijn ogen dicht en ik val langzaam in slaap.

Ik word wakker in een bed en kijk op mijn telefoon. 9:30. Ik rek me uit en zie nog 1 gordijntje open. Ik loop naar boven en ga op de bank zitten. Mijn telefoon gaat.

N: Hey lieverd.
A: Sorry dat ik je niet heb gebeld.
N: Geen probleem, ik heb je gezien op het nieuws.
A: Hè?
N: Haha. Jij kwam op het nieuws. Je bent uit het vliegtuig gedragen door David. Lieverd ik moet gaan.
A: Doeg.
N: Love you.
A: Love you to.

Niall hing op en ik liep naar beneden. We zijn gestopt en ik kleed me aan. Ik loop naar buiten en meteen komen er allemaal papz. Ik wring me ertussen en loop naar de dichtstbijzijnde bakker. Ik betaal de broodjes en loop weer terug naar de bus. Ik wring me er weer tussen en loop naar binnen. "Wakker worden," schreeuw ik en leg alle broodjes op tafel. Na 10 minuten hoor ik een bonk. Ik schrik en loop naar de slaapplaats. Jara is op de grond gevallen. Ik lig in een deuk en help haar overeind.

Niall POV

We lopen het podium op en de fans beginnen meteen keihard te gillen. "Hé everybody," schreeuw ik en ze beginnen nog harder te gillen. "Here is steal my girl," zegt Harry.

We rennen het podium af en we kleden ons om. "Je telefoon gaat," zegt Liam. Ik ren ernaar toe en neem hem op. "Ni, hoe gaat het?" vraagt Ashley. "Goed, maar ik gaan," zeg ik en wacht haar antwoord af en hang dan op. Ik heb Ashley al 3,5 maand niet gezien. Ze zijn nu in Zuid-Duitsland en waar wij naar toe gaan zou ik echt niet weten. We lopen de bus in en ik ga naar boven naar de tv. "Er gaan geruchten dat The Birdies uit elkaar gaan," zegt de presentator. "Zo leek het dat Ashley en Selena een grote ruzie hadden." Ik kijk vol ongeloof naar de tv. Ik bel Ashley. "Heb jij ruzie met Sel?" vraag ik. "Jep." "Why?" "Ze wilweer opnieuw beginnen met Harry." "Dat is toch niet erg?" Ashley zucht en hangt op. Ik smijt mijn telefoon tegen de bank en ga gefrustreerd met mijn hand door mijn haar.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu