57: Leuke en minder leuke dagen

34 3 0
                                    

De eerste goed, twee ook, derde ook, vierde ook, vijfde ook en nu de laatste die is mega hoog. Lara springt en......... ze springt er ruim over heen. "De winnaar is Ashley Tisdale, daarna komt Luckas Tisdale en als laatste is Jara Tisdale geëindigd." Ik rijd de bak uit en stap af. Ik doe een deken over haar heen en dan moeten we weer komen voor de prijsuitreiking. Eerst moeten we een ererondje doen en daarna krijgen we onze prijzen. Daarna stap ik weer af en zadel ik Lara af. "Ash, gefeliciteerd," zegt Niall en geeft me een kus. "Dankje," zeg ik en doe het halster met halstertouw bij Lara om. "Ik wil een foto, voor aandenken," zegt Ni en ik knik. Ik ga naast Lara staan en glimlach naar de camera. De rozet staat er ook op. Ik pak mijn telefoon en zie al snel een foto die hij net had gemaakt. Er staat: 'Mijn twee toppers!!! Ze hebben het verdiend.' "Laten we maar gaan," zeg ik en hij knikt. Ik zet Lara in de trailer en zie dan Jara aanlopen. "Jaar, ik zei het toch, Londen kan het," zeg ik en omhels haar. "Ik kan nooit tegen jou en Lara op," zegt ze met een sip gezicht. "Wij gaan," zeg ik en we rijden weg. Op naar Londen.

Ik laat de trailer uit en Niall de auto. Ik heb alles eruit gehaald en dan loop ik naar binnen. Er ligt post. Ik maak hem open.

Hallo Niall,

U bent samen met Ashley Tisdale genomineerd voor het beste couple bij Radio Disney. U gaat ook een liedje zingen met de andere jongens van One Direction.

Vriendelijke groet,
Medewerkers van Radio Disney.

"Ni, er is post voor je," zeg ik en hij komt naar beneden gelopen. Hij trekt de post uit mijn handen. "Zo kan het dus blijkbaar ook," zeg ik en loop langs hem naar boven. Ik open mijn inloopkast en doe een zwarte skinny jeans aan met een rood vest. Als laatste doe ik mijn witte Allstars aan en kam ik mijn haar. Ik loop weer naar beneden en zie Niall niet meer. Nu loop ik naar buiten en zie ik zijn auto ook niet meer. Geen briefje ofzo, niks. Mijn telefoon gaat af. "Met Ashley...... O Hey Sel.... Ja, ik kan nu wel, oké tot zo," zeg ik en schrijf een briefje voor als Niall thuis is. Ik stap in de auto en rijd weg naar Selena.

Daar aangekomen stap ik uit en bel ik aan. Louis doet open. "Hey Lou, hoe gaat het?" vraag ik en hij stapt naar achteren. "Met mij niet goed, maar bij jou denk ik ook niet," zeg hij en ik loop naar binnen. Mijn auto sleutels leg ik op de tafel. Iedereen zit voor de tv. "Waar is Jara?" vraag ik. Ze zeggen niks maar blijven maar naar de tv staren. We zien Jara en Niall in een kroeg. "Nee, dit is niet wat ik denk hè?" vraag ik, maar ze zeggen weer niks. Inderdaad wat ik dacht Jara en Niall zijn aan het zoenen. Ook niet zo'n beetje ook. Louis begint keihard te huilen. Ik sla een arm om hem heen. "Sssst, het kom goed," zeg ik en wrijf hem over zijn rug. "Waarom huil jij niet?" vraagt hij. "Omdat ik dit al vaker heb meegemaakt." "Uiteindelijk komt het weer goed, maar ik weet het niet meer zo goed," zeg ik en leg mijn hoofd in mijn handen. "Ash, je moet er even uit," zegt Selena en ik knik. Harry neemt Louis mee en we stappen in de auto. Ik zet mijn zonnebril op en het liedje Lollipop van MIKA komt op de radio. Ik zing mee samen met Selena.

Als we er zijn stappen we uit en lopen we wat in de stad. De kroeg waar ze nu in zitten. Je kunt die twee hier al zien, niet goed gekeken blijkbaar. Ik ga met mijn rug tegen het glas aanstaan en kijk voor me uit naar het mooie uitzicht.

Niall POV

Ik loop weg van Jara en loop naar buiten voor wat frisse lucht. Als ik buiten ben zie ik Ashley, Louis, Harry en Selena. Het is niet normaal hoe dronken ik ben. Ik kan bijna niet eens op mijn benen blijven staan. "Zo zo, wie hebben we hier," zegt Ashley op een bitch toon. Ik hurk me naar beneden en ik kots alles uit. "Jij moet blijkbaar naar huis," zegt Ashley en helpt mij overeind. Slaat een arm om mij heen en we lopen naar mijn auto. "Waar zijn jouw sleutels? vraagt ze en ik geef ze. Ze helpt me in de auto en doet de deur dicht. Ze stapt zelf in en start de auto. "Dankje Ashley, dat je me help. Ik had mezelf echt niet geholpen," zeg ik en ze schud haar hoofd. "Als je morgen weer fit bent, dan praten we," zegt ze en ik knik.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu