54: Het loopt eindelijk normaal

16 2 0
                                    

De meiden gaan dansen en het is erg goed. Na de dans begint iedereen keihard te klappen. "Dank jullie wel, deze dans is door Ashley bedacht," zegt Sam en ze rennen het podium af. "Ik hoop dat je het zo wilde," fluistert Amber naar Niall. Hij pakt zijn telefoon en kijkt wat op twitter. Ik ga naast hem staan en lees mee. Ashley Tisdale en Selena Gomez zijn gespot in een club. Ze hadden het erg leuk en Ashley leek niet na te denken over Niall. Hij klikt op een filmpje en ik zie Ashley zingen. Ze lijkt niet dronken te zijn. "Het is maar beter zo, ik krijg minder haat en ik ben weer vrij," zegt Niall. Ik kijk hem met grote ogen aan. "Dus, jij laat haar gewoon gaan?" vraag ik met ongeloof. "Ja, eigenlijk wel." "Is er wat mis met jou?" "Nee, met jou wel," zegt hij.

We zijn nu een jaar verder en Niall is zichzelf niet meer. Ashley is verhuist naar de andere kant van Londen en heeft een nieuwe vriend Chris Pine. De meiden hebben nog veel contact met die twee, maar ze sluit het contact met ons af. De meiden wonen nu ook ergens anders. "Waar is mij eten?" schreeuwt Niall boos. "Weet ik veel," schreeuwt Harry terug.

Ashley POV

Ik geef Chris een kus en loop naar buiten. Ik stap in mijn auto en rijd naar de stad. Bij de stad stap ik uit en loop ik. Ik zie de jongens voor een winkel. Ik loop langs ze. Yes, ik ben voorbij ze. Er zit iemand te fluiten. "Mag ik je nummer?" vraagt Harry. "Dat lijkt me geen goed idee," zeg ik en draai me om. "Wauw, jij bent in een jaar veel veranderd," zegt Louis. "Positief hoop ik." "Zeker wel," zegt Louis. "Ik moet weer gaan," zeg ik en geef ze allemaal een knuffel, maar bij Niall is het ongemakkelijk. "Bye," zeg ik en draai me om. Een zucht verlaat mijn mond. "Wacht, hebben jullie misschien zin om bij ons te blijven eten?" vraagt Liam. "De meiden nodigen we ook uit," vult Zayn Liam bij. "Lijkt mij leukd. Hoe laat?" "7 uur," zegt Harry en ik knik. "Tot vanavond dan," zeg ik. "Oja, we gaan naar een chique restaurant, dus trek wat chique aan," zegt Zayn. "Oké, tot dan," zeg ik en loop weg.

Ik doe de stropdas van Chris goed. Ik doe mijn witte jurkje aan met hakken. "Ik ben klaar," zegt Chris. "Ik ook." Ik loop naar beneden en loop naar buiten. Chris doet de deur dicht en op slot. We lopen nu naar het restaurant. Ik doe de open en zie al meteen Selena. "Hé Sel," zeg ik en geef haar een knuffel. "Hoi." Dan ga ik naar de andere en als laatste naar een onbekend meisje. "En jij bent?" vraag ik. "Pip, ik ben de vrouw van Niall," zegt ze. "Welkom bij de familie," zeg ik en geef haar een knuffel. Ik ga naast Jara en Chris zitten. Selena zit voor mij. Iedereen hier aan tafel heeft een vriend of vriendin. Na het voorgerecht schraapt Louis zijn keel. We kijken allemaal naar hem. "Ik ken je nu al lang. Je bent geweldig, grappig, schattig, behulpzaam, lief en aardig," zegt hij en na dat gaat hij op zijn knieën. "Ik ga ff op twee knieën, want ik ben best zenuwachtig," zegt Louis. "Wil je met me trouwen Jara?" vraagt Louis en ik kijk naar Jara die knikt. Ze geven elkaar een kus en wij feliciteren elkaar. Even voor de duidelijkheid. Vanessa en Liam, Sam en Xabi, Perrie en Zayn zijn getrouwd. Jara en Louis, Selena en Harry zijn verloofd, blijkbaar zijn Pip en Niall getrouwd, maar ik was niet uitgenodigd. "Gaan jullie ook trouwen?" vraagt Harry aan ons. "Nee, wij willen zeker weten of we later oud worden samen," zegt Chris. "Misschien over een paar jaar," zeg ik. Ze knikken en Niall ook. "Wij zijn al lekker getrouwd," zegt Niall. "Ja, maar voordat je het weet ga je er weer met iemand anders vandoor," zeg ik en kijk naar mijn glas. Pip kijkt me vreemd aan. "Wat?!" vraagt ze. "Nee, niks aan de hand," zeg ik geruststellend. Ze zucht opgelucht. Ik krijg een berichtje van Louis. Je weet dat Niall nog steeds een foto van jou op zijn achtergrond heeft staan en als Pip het vraagt zegt hij: 'Dat is mijn nichtje.' "Niall mag ik even je telefoon?" vraagt Jara. Die het berichtje heeft meegelezen. "Tuurlijk," zegt Niall en geeft de telefoon. Ze ontgrendelt hem en ja hoor, daar zie ik de foto. Een foto waarop ik aan het lachen ben als Harry wordt afgewezen door een meisje. "Leuke achtergrond," zegt Chris. "Ze is wel knap," zeg ik lachend. "Het zou best mijn tweelingzus kunnen zijn," zegt Jara. Niall pakt snel zijn telefoon weer en ik lach.

Na het eten lopen we het restaurant uit. "Oké meiden, over 2 uur bij mij een girls night," zeg ik en de meiden knikken. "Jij mag ook komen Pip," zeg ik. "Geen zorgen, ik breng je wel," zegt Niall. "En ik dan?" vraagt Chris. "Jij gaat met ons mee," zegt Harry en trekt hem mee. "Bye," zeg ik en zwaai. Ik stap in mijn auto en rijd weg.

Niall POV

Ashley rijdt weg ik in haar BMW. Waarom heb ik eigenlijk nog die foto van haar? "Niall, je weet dat Pip en Ashley vanavond gaan praten," zegt Liam. "Dus," zeg ik en haal mijn schouders op. Toen ik zag dat Ashley met Chris had dacht ik van geluksvogel, maar nu helemaal niet.

"Heb je nog wat nieuwtjes van Ashley?" vraagt Zayn. "Ja, ze gaat met mij in een film spelen, ze gaat iets met modellen opleiden ofzo, ik heb dan mooi uitzicht op ze," zegt Chris. "En jij?" vraag ik. "Ik ga ergens met Ashley een fotoshoot doen voor die film, maar daarbuiten doe ik een klein beetje modellen werk bij Calvin Klein. Bij een fotoshoot ligt zij naast mij," zegt hij. "Oja, Niall, jij moet morgen met Ashley een fotoshoot doen als verliefd stel," zegt Xabi. "Waarom?" "Omdat Pip niet mag op de foto, omdat ze nog niet beroemd is en volgens hun zijn jullie een goed stel," zegt hij. "Wat moeten we aan?" vraag ik. "Een pak en een jurk en daarna volgens mij een party outfit. "Ik zal je zeggen, ze is veel veranderd," zegt Chris. "Schrik er maar niet van als ze opeens dicht tegen je aan gaat staan," zegt Harry. "Waarom?" "Gewoon, want ik heb het ook al gehad," zegt hij.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu