12: Niall?!

97 5 0
                                    

Jet POV

Ik pak mijn roze bikini met witte stippen uit mijn kast en die trek ik aan met een zwart Puma short eronder en daar boven een crazy mofo topje. Ik pak nog snel mijn blauwe piloten zonnebril en die zet ik op.

Niall POV

Ik pak mijn Engelse vlag short en daar boven niks en ik doe een zwarte snapback op en een zwarte zonnebril.

Jade T POV

Ik trek mijn blauwe bikini aan en ik trek een blauw spijkerbroekje eroverheen en een roze topje. Ik pak mijn zilveren piloten zonnebril op.

Louis POV

Ik trek mijn oceaan blauwe short aan en daar boven niks. Ik pak snel nog een snapback.

Selena POV

Ik trek mijn donkerblauwe blauwe bikini met witte stippen aan en geen short, want dan kan ik mijn mooie benen niet showen.

Harry POV

Ik trek mijn Amerikaanse vlag short aan en een zwart Polo t-shirt er boven. Ik pak mijn zwarte zonnebril

Sam POV

Ik trek mijn zwarte bikini aan en mijn Adidas short en een geel topje. Ik pak mijn zonnebrand.

Liam POV

Ik trek mijn roze short aan en daar boven een een donkerblauwe Polo.

Perrie POV

Ik trek mijn zwarte bikini aan met een roze topje erboven. Ik pak nog snel mijn handdoek.

Zayn POV

Ik trek mijn groene short aan met daarboven niks. Ik pak nog snel wat haarlak voor mijn haar.

Jet POV

Ik loop naar het zwembad waar we afgesproken hebben. Ik ga op een ligbedje liggen en ik doe mijn zonnebril op en ik ga lekker bruin worden. "Hey," zegt Niall en hij gaat naast mij liggen. Op een bedje. "Zullen we zwemmen?" vraag ik. "Tuurlijk." Ik neem een duik in het water en Niall springt er met een bommetje in. "Niall?!" "Sorry hoor prinses," zegt hij. Ik spring op zijn rug en hij gaat kopje onder. Nu haalt hij mij onder water en we kussen nu onder water en dan voel ik allemaal spetters als ik boven kom. Ik spetter ze allemaal onder en ze duiken onder water en zwemmen weg. Mooi zo dat ze weg zwemmen en ik spring op Niall's rug en hij haalt me naar voren en nu maak ik een achteruit salto. De jongens komen weer naar me toe en ik zwem weg en ik ren uit het zwembad, maar dan voel ik 2 gespierde armen om me heen en die peroon gooit mij in het water. "Niall?!" zeg ik. Ik hoor dat ze lachen en ik ga uit het zwembad en pak mijn handdoek en ik ga op het achterste bedje liggen in de hoek en ik doe de handdoek over me heen. Iemand haalt de handdoek van me af en gaat op me liggen en die persoon was super nat. "Niall!?" zeg ik.

~*~

Ik pak al mijn slaapspullen bij elkaar, want ik ga bij de jongens slapen en met de meiden van het zwembad. Ik pak mijn kussen, mobiel, pyjama enzovoort.

Ik loop naar het huis van de jongens en de deur wordt meteen opengezwaaid. "Hey Jet, kom binnen," zegt Louis. "Dankje," zeg ik en ik ga naar binnen en ik leg mijn tas op de grond. "De meiden komen er zo aan," zeg ik. "Oké," zegt Louis. "Maar hoeveel kamer hebben jullie?" vraag ik. "5 slaapkamers," zegt Harry wenkbrauw wiebelend. "Stop Harry," zeg ik en de bel gaat. "Hey liefjes," zeg ik en ik knuffel ze. "Raat eens we moeten bij de jongens gaan slapen," zeg ik. "Dat is toch niet erg?" vraagt Zayn. "Hardstikke," zeg ik. "Dankje," zegt Niall sarcastisch. "Asjeblieft," zeg ik enthousiast. Niall loop naar boven en daar moet ik waarschijnlijk vandaag met hem slapen. "Waar is het andere bed?" vraag ik. "Die is er niet en ik heb een 2 persoons bed dus het gaat wel lukken," zegt Niall. Ik zie een mooie inloopkast. Ik twijfel geen moment en ik ga erin. "Zo veel kleren heb jij Niall," zeg ik. "Die zijn niet allemaal van mij, maar van mijn vriendin," zegt Niall, hij heeft dus een vriendin. Ik loop de inloopkast uit en ik slik mijn tranen in. "Jet het is niet wat het lijkt," zegt Niall. Ik verlaat de kamer en ik gooi de deur dicht en ik ga naar een kamer met een bank en ik ga daar zitten uithuilen. "Hij heeft dus een vriendinnetje," zeg ik. "Niet waar," zegt Niall. "Rot op gast," zeg ik. Ik kijk in de spiegel en ik heb geen waterige ogen. "Ik ga naar beneden en het kan me niks schelen wat jij gaat doen," zeg ik. "Jet blijf hier!" commandeert Niall. "Waarom?" vraag ik. "Ik wil het je uitleggen," zegt hij. "Vooruit dan maar." Ik ga naast Niall op de bank zitten. "2 jaar geleden had ik met Joyce. We gingen vaak leuke dingen doen, maar na een jaar minder en ging ze vreemd. Ik durfde het nooit met haar uit te maken, omdat ze dan de hele wereld gaat vertellen dat ik bang ben," zegt Niall droevig. "Hé Niall je kunt het best en niemand gelooft haar." "Waarom ben jij er altijd voor mij?" vraagt Niall. "Omdat ik je mag." "Niet meer?" vraagt Niall nieuwsgierig. "Heel veel," zeg ik. "Maar ben jij op iemand uit deze kamer?" vraagt Niall. "Ja, jij?" vraag ik. "Ze is lief, knap, sociaal en het meisje wat iedereen wilt," zegt Niall en ik knuffel hem.

✔️Love is complicatedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu