•4•

12.5K 609 55
                                    

Herkese merhaba!

Nasılsınız?

Bölüm şarkısı: hande ünsal, sözüm söz
*
Televizyonun başında Sevda Çiçeği dizisini izliyordum. Hani Asil'in başrol oynadığı. Senaryo olarak da güzel bir diziydi açıkçası, yani Türkiye'deki nadir güzel dizilerden biriydi. Gençlik dizisiydi. Asil'in oynadığı karakter üniversitede bir akademisyendi. Klasik olarak öğrencisini aşık olmuyordu en azından. Asil'in dizideki adı Mert'ti, Mert başarılı bir akademisyen iken okula yeni gelen bir akademisyen ile odak noktası tamamen değişiyor. Kızımızın adı ise Leyla. Kendimi dizinin stilisti olmak için öne çıkarmalıydım.

"Çok şaşırdık şu an." dedim kendi kendime. "Asil gel oğlum buraya!" diye seslendiğimde Asil koşturarak yanıma geldi ve koltuktaki yerine kuruldu.

"Sencede yanına ben daha çok yakışmaz mıyım yahu?" dedim hafif burun bükerek. Asil bir ekrana bir bana bakıp bir kere havladı. Sanki içinden 'Ne diyor bu ya' moduna bağlamıştı.

"Sende bu Asil Bey!" deyip kollarımı göğsümde toplayıp ona trip atmaya başladığımda bana sırnaşmaya başladı. Gözlerini kocaman açarak bana baktı ve patisini uzattı.

"Şımarık." deyip patisini tuttuğumda iki kere sevinçle havladı. Başını sevdim. "Şapşal ya!" dedikten sonra reklamın bittiğini fark edip diziyi izlemeye devam ettim.

"Yakın çekim yapmasanız aşık olmayacağız aslında..." dedim suyumdan bir yudum alarak. Asil'in kıpırdanmasıyla ona döndüm: "Yürüyüşe mi çıkmak istiyorsun aşkım?" dedim gülerek kafasını salladığını hissediyordum, ya da tamamen ben kafamda kuruyorum.

"Hadi gel yürüyelim aşkım." dedikten sonra Asil'le bahçeye çıktık, "Hava ne ara bu kadar soğudu ya.."diye mızmızlandığımda Asil havladı, "Abartma demeye çalışıyorsun sanırım." dedim ona bakarak.

"Asil bugün sana çok kırılıyorum." dediğimde miyavlar gibi bir ses çıkardı. "Özür diliyorsun değil mi minik?" dediğimde iki kere havladı bu onun dilinde evet demekti.

  Sonra duyduğumuz havlama sesiyle ki bu Kahve'ye aitti, Asil koşmaya başlamıştı. "Asil hayır kızım!" diye bağırsamda hayvan çağrıyı duyunca durur muydu? Asla...

Koşturarak peşinden gittiğimde neyse ki sadece Kahve vardı. Kahve'yi eğilip sevdim.

"Kahve'yle iyi anlaşıyorsunuz sanırım?" diyen Asil Merih'le şokla ona baktığımda gülümseyerek Asil'i sevdiğini gördüm.

"Sizde Asil'i sevdiniz sanırım?" dediğimde kaşları çatıldı lakin sonra anladı sanırım. Allah'ım n'olur rezil olmayayım amin.

"Adı Asil mi?" diye sordu.

"Evet." dedim sevinçle. Nedense bu halimiz çok tatlı gelmişti. Ben onun yol arkadaşını seviyordum o da benim.

"Biz adaş mıyız seninle şimdi?" dedi Asil'i daha çok severek. Bende o sırada Kahve'yi seviyordum. Başımı kaldırdığımda Asil Merih bana bakıyordu.

"Şaşırmadın?" diye sorar gözlerle baktığında güldüm.

"Neye şaşırmadım?"

"Adaş olmamıza."
**
Bölüm sonu.

Şaşırmaz tabi kız biliyor seni çocuğum.

ÜNLÜ||YARI TEXTİNGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin