aile

6K 659 425
                                    

Akşama doğru kapı çaldığında Jeongin koşarak kapıyı açmıştı. Karşısında gördüğü bedene sıkıca sarılıp dudağını öptü.

"Nasıl geçti sınavın?"

"Galiba büte kaldım." Hyunjin üzerinden montunu çıkarıp askılığa astıktan sonra sevgilisini belinden tutup kendine çekerek yavaşça tekrar dudağını öptü. "Senin nasıldı?"

"Fen'e vaktim kalmadı ama eve gelip çözdüm, matematikte uğraşmasam 25 dakikada bitirirmişim feni." Hyunjin büzüşen dudakları son kez öpüp geri çekildi.

"Chan ve Seungmin-"

"Seungmin ağabey, ağabeyimin üzerinde uyuyakalmış. Ağabeyim de onunla beraber uzanıyor öyle. Bu gece bizde kalıp kalamayacağını sorduğumda çok ilgisizce nasıl istersen öyle olsun dedi, Seungmin ağabey yine aklını almış anlaşılan." İkisi gülerken Hyunjin ellerini yıkayıp sevgilisinin odasına girdi peşinden. Dağınık yatağı görünce kaşlarını kaldırdı.

"Uyuyor muydun?"

"Hm, denemeden sonra beynim yetmiyor soru çözmeye." Jeongin tekrar yatağına girerken Hyunjin dolaptan kıyafet alıp giyinerek sevgilisinin yanına uzandı.

"Seungmin ağabey senin kısa şortunu giyip ağabeyimi çıldırttı. En son adını seslendiğini duymuştum ama ondan başka ses gelmedi odalarından." Hyunjin gülerek sevgilisine sarıldı.

"Arsız şey, bize melek halini gösteriyordu."

"Arsız mı seversin masum mu?"

"Seni severim ben, seni! Girme şu konuya, baskı hissediyorsun üstünde." Jeongin kıkırdayarak sevgilisine baktı.

"Yok, onun için değil. İlerisi için diyorum."

"Jeongin, sus lütfen."

"Tamam, o sorularımı kontrol et. Matematik çok zordu." Jeongin sevgilisinin kollarının arasından çıkıp denemesini alırken Hyunjin sırtını başlığa yaslamış, göğsüne yaslanarak oturan çocuğun elinden kitapçığı ve kalemi alarak dizine yasladığı kitabın üzerinde sorulara bakmaya başlamıştı.

"Bu doğru, bu da." Yavaş yavaş çözerken yanağındaki ince dudaklarla gülümsüyor, her doğruda dönüp sevgilisini öpüyordu.

"Oh, ne çok öpüştük?"

"Hm, 30 tane öpücük aldın. Aferin benim güzel sevgilime." Jeongin gözlerini kocaman açarak Denemesine baktı, bir sürü tik işareti vardı.

"Yuh! Hyunjin, 30 doğrum var ve 5 yanlışım var, cidden, harika!" Üzerindeki kitabı ve denemeyi umursamadan sevgilisine sarıldığında ikisi yatağa çapraz uzanacak şekilde düşmüşlerdi. Hyunjin gülerken Jeongin onu öpücüklere boğuyordu.

"Şşh, sakin ol bebeğim."

"Hyunjin, harika bir sonuç bu!" Jeongin kalkıp yatakta dans etmeye başladığında Hyunjin yattığı yerden küçüğünü izliyordu.

"Diğerlerini de kontrol edelim." İkisi kontrol etmeye başlarken oldukça heyecanlıydılar.

Bu sırada Chan kardeşinin bağırışlarıyla uyanmış, telefonuna gelen mesajları kontrol etmek için hala üzerinde uyuyan sevgilisini yavaşça yatağa yatırmış ve hissettiği boşlukla derin bir nefes alıp sevgilisini öpmüştü. Üzerindeki ağırlığı iyi hissettiriyordu.

Mesajlardan birinde deneme sınavının cevaplarını görmüş, Seungmin'in deneme kâğıdını alıp kontrol etmeye başlamıştı. Seungmin uyansa da gözlerini açamadığından sadece kendine gelmeyi bekliyordu.

Chan, sevgilisinin başarısına gülümseyerek puan robotuna netlerini yazıp tahmini puan hesaplatmıştı.

"İşte benim sevgilim." Chan gülümseyerek deneme kâğıdının en köşesine tahmin ettiği puanı yazarken yatağa tekrar dönüp uyanmaya çalışırken kedi gibi mırlayan sevgilisine baktı.

kaçak damatlarWhere stories live. Discover now