keyif meselesi

6.9K 703 265
                                    

Jisung evin kapısını açtıktan sonra içeri girmiş, odasına yönelirken Minho'nun kapıyı kapatma sesini duymuştu. Sürekli kapalı olan perdelerin rahatlığıyla üzerindekileri tek tek çıkarıp banyonun önüne atmış, kendini yatağına bırakmıştı ki cam duvarın arkasından gülerek odasına yaklaşan Minho'yla göz göze geldi.

"Yanık kokuyoruzdur Jisung. Kalk duş al."

"Beraber-"

"Olur, beraber." Jisung gözlerini fal taşı gibi açarken Minho gülme istediğini bastıramamış, yatakta yıldız gibi yatan sevgilisinin üzerine çıkmıştı. Ellerini gencin başının iki yanına yaslayıp yavaşça eğildiğinde Jisung yutkunarak büyüğünün bileklerini kavradı.

"Ciddi misin?"

"Olayım mı?" Minho hafifçe eğilmiş, dudaklarını küçüğünün kulağının altına sürterek konulurken yavaşça Jisung'ın kulak memesini dişlerinin arasına alıp ezdi.

"Ya-yani..." Jisung dişlerini sıkarak kendisine kızdı, neye utanıp kekeliyordu ki? "Bilmiyorum. İstersen. Fark etmez."

Minho sırıtarak geri çekilip sevgilisine baktı, titrediğini hissetmişti.

"Jisung, nerede mutfaktaki cesurluğun?" Gözlerini kısarak konuştuğunda Jisung gözlerini kaçırdı.

"Tek kelime daha edersen boşalacağım, çok dominantsın şu an."

"Daha bir şey yapmadım."

"Genel olarak dominantsın." Minho gülerek sevgilisinin yanına bıraktı kendini.

"Kalk duş al."

"Sonra yine almam gerekecek, kötü mü kokuyorum yoksa?" Jisung sevgilisine dönerken Minho omuz silkti.

"Duş aldıktan sonra tenin daha yumuşak oluyor. Keyif meselesi." Jisung dudağını dişleyerek doğruldu.

"Çok ikna ediciydi. Geliyor musun?"

"Yorgunum, duşa kabinde değil yatakta sevişmek istediğim için senden sonra gireceğim." Jisung sadece onaylamış, kendini banyoya atıp derin bir nefes almıştı.

Daha hiçbir şey yapmadan bu kadar etkilendiyse, bir yarım saat sonrasını hayal etmek damarlarındaki kanın hızlanmasına sebep oluyordu.

Dakikalar içinde duş alma işini halledip belinde havluyla odaya girerken, Minho camdan onu görse dahi yataktan kalkmamıştı. Jisung yatağa çıkıp, Minho'nun yanına ilerlerken Minho tek bir hamleyle onu altına almış, üzerine çıkmıştı.

"Duşa... Girmeyecek miydin?"

"Üşümeni istemiyorum."

"Islak vücudum ilgi çekici, değil mi?" Minho sırıtarak burnunu sevgilisinin burnuna sürttü. "Tüh, yakalandık."

Jisung elleriyle sevgilisinin yakalarını kavrarken Minho gülümseyerek onu öpmeye başlamıştı.

Jisung, inatla ağzına girmeye çalışan dil için dudaklarını araladığında Minho keyifli bir ses çıkarmış, dilini kattığı öpüşmeyle ellerini hızlandırmıştı. Sevgilisinin belindeki havludan kurtulduğunda, Jisung nefesinin kesildiğini hissetti.

Dakikalar süren öpüşmelerinden Minho seslice ayrılıp üzerindeki kazağı bir çırpıda çıkardığında Jisung parmağını Minho'nun göğüs çizgisinden baksırına kadar indirirken Minho sırıtmıştı. "Jisung, çok güzelsin."

"Sen... Sen hiç kendine aynadan bakmamışsın." Jisung üzerine gelen gençle yutkunarak az önce sırtını ayırdığı yatağa tekrar uzanırken Minho sevgilisinin ince bileklerini tutup başının yanlarına sabitledi.

kaçak damatlarWhere stories live. Discover now