deneme

6.2K 671 415
                                    

"Nasıldı?" Chan, elinde kalemi ve soru kitapçığıyla yanına gelen ikiliye bakarken ikisinin de morali bozuk duruyordu.

"Batırdım matematikte." Seungmin arabaya yaslanmış, onlara merakla bakan sevgilisinin elini kavradı, kötü hissediyordu.

"Benim fene vaktim kalmadı ki. Deneme sınavı çok zordu. Hoca beni haşlayacak sonuçlar çıkınca." Chan kardeşine gülümseyip yanağını öptü yavaşça.

"Alt tarafı bir deneme sınavıydı, neyiniz eksik neyiniz değil görün diye girdiniz, sonraki denemeye kadar konularınızı tamamlamaya çalışın." Jeongin başıyla onaylayarak arabaya binerken Seungmin sevgilisine sarıldı.

"Teşekkür ederim."

"Rica ederim güzelim. Bana kalsa dershaneye yazdırmayı tercih ederdim ama denemelere girmek senin için yeterliyse bir şey diyemeyeceğim." Seungmin gülerek sevgilisinin boynunu öptü.

"Chan, dershaneye yazdıracak kadar değil. Evli olsaydık bile buna izin vermezdim."

"Keşke olsaydık ve seni zorla yazdırsaydım." İkisi de gülüşürken Seungmin sevgilisinden ayrılıp arabaya binerek elindekileri çantasına koydu.

Can arabaya binerken telefonuna gelen mesajlarla güldü.

"Velisi olduğunuz Yang Jeongin dershanemizde yapılan denemeye katılım sağlamıştır. Birkaç gün içinde sonuçları sizinle paylaşacağız, iyi günler!"

"Bu ne be böyle, her şeyi mesaj mı atacaklar?" Jeongin somurturken Chan ikinci mesajı okudu.

"Velisi olduğunuz Kim Seungmin dershanemizde-" Jeongin kıkırdarken Seungmin başını eğmiş gülüyordu.

"Ya, gerçekten çok komik niye böyle bir şey var? 22 yaşımdayım, 22. Neden benim hakkımda sana mesaj atıyorlar?" Chan omuz silkip arabayı çalıştırırken Jeongin arkada hala kıkırdıyordu.

"Çok gülme küçük." Seungmin ona dönüp azarladığında Jeongin omuz silkip sosyal bilgiler kısmını açarak Seungmin'e yanaştı.

"Şu soruyu yapabildin mi?"

Coğrafyanın hepsini çözdüm ama o biraz kafa karıştırıcıydı." Seungmin kitapçığı eline alıp soruyu tekrar okuduktan sonra dehşetle kağıda baktı.

"Ne oldu?" Chan göz ucuyla ona bakmış, daha sonra yola dönmüştü.

"Hayır ya, yanlış çözmüşüm."

"Harika, şimdiden 0.25 netin gitti." Jeongin dudak büzerek büyüğüne bakarken Seungmin başını geriye atıp inledi.

"Bok vardı heyecanlandım sınavda, upuzun paragrafları görünce..." Dudak büzerek denemeyi Jeongin'e uzattı. "Yarın kafede bakalım tamam mı?"

"Tamamdır ağabey, üzülme sen de, hayatında girdiğin ilk denemeydi sonuçta." Seungmin başıyla onaylasa da üzülmüştü.

Chan, onun için bir şeyler yapıp dururken o en iyi bildiğini düşündüğü konulardan ve derslerden bile yanlışlar yapıyordu.

Seungmin, bacağına hissettiği elle buğulu görüşünü oraya çevirip burukça gülümsedi. Chan, bacağını sıkarak dikkatini üzerine çekmiş, ardından avucu yukarı bakacak şekilde elini bacağında bırakmıştı ve elini vermesi için parmaklarını oynatıyordu. Seungmin sevgilisini daha fazla bekletmeden elini yerine yerleştirdiğinde Chan parmaklarını kenetlemişti.

"Ağlama sakın, çok normal güzelim."

"Üzgünüm." Seungmin hafif pürüzlü sesiyle konuştuğunda Chan dikiz aynasından kardeşine bakmış, kulaklığını taktığını görünce sevgilisinin elini öpüp ellerini vitesin oraya yaslamıştı.

kaçak damatlarWhere stories live. Discover now