The Beginning

10.9K 815 248
                                    

"Hadi ama anne! Ölüme gitmiyorum! Sadece hastanede karantinada kalacağım, bu kadar."

"Delinin yanında kalacaksın ama! Hem de katil bir delinin!"

Gözlerimi devirdim. "O ne katil, ne de deli anne. Hasta o, benim hastam. Ayrıca kadın ölmemiş yaşıyor."

"Bu onu bıçakladığı gerçeğini değiştirmez. Oğlumu göz göre göre ölüme yolluyorum."

Derin bir nefes aldım ve anneme sarıldım. "Kimse beni öldürmeyecek anne. Merak etme kendime çok iyi bakacağım. Hem seni her gün üç kere ararım, olur mu?"

Annem hızla kendini geri çekerek parmağını bana uzattı. "Söz ver."

Yüzümü buruşturarak "Siz kimsiniz hanımefendi?" Diye sordum. Sonra hızla arabama koşturdum. Arkamdan bana bağırdığını duyabiliyordum.

Babamın işi olduğu için önceden vedalaşmıştık. Annemle de şimdi vedalaşmıştım. Yani şimdi hastaneye gidiyordum. Normalde bir psikiyatri servisinde çalışıyordum ama yakın arkadaşım Seungmin beni apar topar hastaneye çağırmıştı. Bana verdiği tek bilgi ise bir doktorunu bıçaklayan hastanın doktoru olacağımdı. Korkmuştum ama bu aynı zamanda benim için yeni bir deneyimdi.

Arabamı hastanenin otoparkına park edip hastaneden içeri girdim. Bir kaç işlemden sonra odamın yerini ve anahtarını aldım. Yerleştikten sonra Seungmin'den hastamın dosyasını alacaktım.

Hızlıca yerleştikten sonra hemen önlüğümü giyip Seungmin'in odasını bulamaya çıktım. Odayı bulunca tıktıklayıp içeri girdim.

Seungmin güler yüzüyle "Hoşgeldin Jisung. Kabul etmezsin diye düşünmüştüm ama geldiğine sevindim." Dedikten sonra arkasındaki dosyalara ilerledi. İsimsiz dosyayı yerinden çıkartıp bana uzattı.

Kaşlarımı çattım. "Neden isim yok?"

"Buraya geldiğinde üstünde kimliğe dair hiçbir şey yoktu. Ayrıca ailesi var mı yok mu onu da bilmiyoruz. Kendine Lee Know dedirtiyor. Tek bildiğimiz şey ise ona çok yaklaşmamamız gerektiği." Dedi ve usulca yerine oturdu Seungmin.

Gülümseyerek "Teşekkür ederim. Ben gideyim artık." Dedim ve yerimden kalktım.

Odama geri döndüğümde ne kadar garip bir olaya denk geldiğimi yeni yeni fark ediyordum. Hiçbir şeyini bilmediğim bir hastayla ilgilenecektim. Burada uzun bir zaman kalacağım gibi görünüyordu.

~👨🏻‍⚕️~

~👨🏻‍⚕️~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Psycho °Minsung° ✓Where stories live. Discover now