...

2.6K 119 25
                                    

Putem do njegova ogromnog kreveta, zapeli smo za noćni ormarić i sa njega srušili lampu, taj mali nespretan potez nas je nasmijao, ali nije zaustavio. Lagano me spustio na krevet i jedva dodirujući usnama prelazio preko mog cijelog tijela, usputno skidajući svaki komadić odjeće što sam imala na sebi, jedan po jedan.

Kada je Ianova gola koža dotakla moju, svaka dlačica na mom tijelu se uzdignula dobro poznati trnci prošli su kroz mene. Skinula sam njegovu majicu preko glave i povukla hlače u namjeri da ih skinem što prije.

Dok mi ih je on pomogao skidati imala sam priliku odmjeriti ga od glave do pete. Tako stojeći ispred mene samo u boksericama, nabijenih mišića i raščupane kose izgledao je božanstveno i nisam mu se mogla prestati diviti.

"Nemoj me tako gledati dušo, neću moći izdržati."

Nagnuo se iznad mene, pokrivši me sa svojim velikim tijelom. Osjećala sam se sitnom prema njemu. Prstom mi je prešao preko usne nastavivši prema grudima, no odjednom je zastao.

"Reci mi ljepotice što želiš?"

Pokušala sam podignuti tijelo kako bi se spojila s njegovim i pokazala mu što želim i što mi treba, no bezuspješno, kada sam ga pokušala privući rukama, pričvrstio mi ih je iznad glave, ne dopuštajući mi da se pomaknem. Žudjela sam za njim u svakome smislu, htjela sam ga cijeloga.

"Pitao sam te nešto? Moraš mi odgovoriti, što želiš?"

Osmjeh mu je titrao na rubu usana, očekujući moj odgovor. Dovodio me je do ludila i to je znao. Uživao je u tome.

"Tebe Iane, želim tebe, želim sve, samo se više pomakni. Molim te... Molim!"

Zvučala sam očajno, no u ovome trenu stvarno me nije bilo briga. Oči su mu se naglo zamračile i sada me gledao gladnim pogledom, bilo je očito mu se svidio moj odgovor.

"Sve za tebe malena... pripremi se Sky jer mislim da ovog puta neću moći biti nježan, obećajem da ću ti se poslije iskupiti."

Posegnuo je rukom prema ormariću iz kojega je izvadio kondom, parajući ga zubima i pripremajući se.

"Nisam ni tražila da budeš nježan..." rekla sam zavodljivim glasom, pokušavajući ga prisloniti što više sebi. "..ali ne mogu reći da mi se ne sviđa pomisao na to kako mi se iskupljuješ..."

To su bile zadnje riječi koje smo izmjenili u sljedećih sat vremena, uz povremene Ianove proste rečenice i mog zazivanja njegova imena.

Kao što je rekao nije nimalo bio nježan, no upravo to nam je i trebalo. Cijela soba je prštala od strasti i emocija, i mislim da nikada neću, niti nikada nisam ništa slično doživjela s ikim drugim. Točno smo znali što trebamo jedno od drugoga u određenom trenutku, kao da smo to radili već milijun puta i kao da su nam naša tijela već vrlo dobro poznata .

....

Otvorila sam oči ugledavši zrake sunca kako prolaze kroz prozor i ulaze u Ianovu spavaću sobu. Njegova ruka je bila prebačena preko mog golog struka, dok mu je na licu vladao spokoj. Ne želeći ga probuditi, tiho i polako sam se izvukla, uzimajući jednu njegovu majicu iz ormara i oblačeći je, odlazeći prema kuhinji osjećajući dobre bolove u određenim dijelovima tijela.

Kako je i obećao iskupio mi se naknadno, ponavljajući sve još par puta, dok nismo zaspali. Imala sam čudan osjećaj u prsima prisjećajući se prošle noći, ne znajući kako ga opisati.

Jedan od razloga zašto sam se digla ranije nego Ian je bio da na miru promotrim njegov stan koji jučer zbog spleta okolnosti nisam stigla.

Kada bih morala zamisliti njegov stan, zamislila bih ga baš ovakvog kakav i je. Tamni zidovi bez slika, ogromna televizija, lijep pogled na New York, sivi pod i veliki crni kožni kauč bez jastuka.

Za razliku od ostatka stana kuhinja je bila bijela, prekrivena s mramornom pločom, prepuna biljka za kuhanje i voća. Otvorila sam frižider kako bih vidjela ima li nešto što bi mogla pripremiti za doručak i pronašla slaninu i jaja.

Stavila sam muziku na tiho i krenula s kuhanjem. Kada sam napokon završila i krenula probuditi Iana vidjela sam ga kako stoji na vratima gledajući me, samo u sivom doljnjem dijelu trenirke.

"Vidim da si se poslužila."

Nisam ni razmišljala da mu se možda neće dopast kako sam mu malo prekopala stan i potrošila mu namjernice.

"Ovaj... Da, oprosti, možda nisam trebala... Da..."

Nasmiješio se i krenuo prema meni hvatajući me za bokove.

"Šalim se Sky. Naravno da se možeš sama poslužiti, ipak ovo je sada i tvoj dom. Sada ćeš ti svakog jutra biti moj najljepši prizor."

Nešto se u meni zagrijalo na njegove riječi. Povukao me u poljubac kako bi mi dokazao da je ono što je rekao, stvarno i mislio.

Hvala Vam na podršci!
Xoxo🌌
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now