...

3.4K 163 28
                                    

Njegove ruke počele su se spuštati sve niže i niže, uhvatio me za struk i počeo voditi do kreveta. Njegov dah bio je topao, njegove usne slatke, a njegove ruke snažne no u isto vrijeme neizmjerno pažljive.

-"Ne izlaziš mi iz glave Sky, prisutna si tu stalno."

Zastao mi je dah, i ti mene izluđuješ pomislila sam, svuda si, uvijek si tu, tvoja prisutnost ne odlazi čak i kada te nema. No jedino što sam mogla u tom trenu je uhvatiti ga za obraze i prisloniti svoje usne na njegove. Oboje smo odrasli ljudi, znamo što radimo, ali negdje duboko u sebi pitala sam se znamo li zaista?

-"Od prvog trena kada sam te pogledao pomislio sam zašto osoba koju sam srušio s tog malog motora mora biti tako jebeno zgodna, ali ono što me privuklo više od svega kod tebe je tvoja tvrdoglava luda glava."

Odmakla sam se od njega tek toliko da ga mogu dignuti svoj pogled. I kroz šalu rekla.

-"Oprostite, šefe ali ja ne mogu reći isto, ipak umalo sam ostala bez glave zbog vas."

Nasmijao se te me poljubio još uvijek sa osmijehom na usnama.

- "Gospođice Addams, možda da ste nosili kacigu ne bi završilo tako kako je završilo."

Okrenula sam nas i Iana rukama srušila na krevet, sjela na njega, pa kosu prebacila na jednu stranu i šapunla mu.

-"Onda bi sada bila siromašnija za deset tisuća dolara."

Odmakla sam se i zavodnički mu namignula. On me tada jednim laganim pokretom prebacio na krevet tako da sam sada ja bila ispod njega i počeo spuštati ruke na mjesta koja nitko nije dodirivao već duže vrijeme. Pa hrapavim glasom rekao.

-"Ali svakako bila bi i bit ćeš bogatija za još jedno jako divno iskustvo, gospođice Sky. Jesi li spremna dotaknuti nebo?"

Strastveno me poljubio i počeo skidati tanke naramenice mog kombinezona dok sam ja njemu počela otkopčavati košulju.

Ljubio me po usnama, vratu, obrazima. Izgubljena zaboravila sam na sve oko sebe, u tom trenu jedino je bio bitan on, mi. Zabranjeno voće ipak ima bolji okus. No ipak jedna misao na tren me zaustavila.

-"Iane, čekaj!"

To njega nije previše diralo te je samo nastavio skidati moj kombinezon i ljubiti me kuda je stigao.

-"Nemoj misliti, sada nije vrijeme za to, prepusti se."

Odmakla sam se ne želeći napraviti pogrešku koja ne bi imala povrata i pitala:

-"Iane, kondomi.."

Stao je i promrmljao:

"Sranje, gdje mi je razum sa tobom Sky? gdje?"

prelazeći svojim palcem po mom obrazu, brzo se ustao i iz novčanika izvadio tri kondoma.

-"Misliš da će biti dovoljno za večeras?"

Samo sam ispružila ruke čekajući da mi dođe, on je to shvatio te se bacio na mene oslanjajući se na svoje ruke pazeći da me ne povrijedi svojom težinom.

-"Spremna?"

Poljubila sam ga, te upravo u tom trenu njegova ruka našla se na mjestu koje ga je najviše čekalo te glasno uzdahnula. Zbilja mislim da nije mogao dobiti bolji odgovor.

......

Strast, privlačnost, kemija između ljudi bila je najvažnija za intiman čin, ništa od navedenog nije nedostajalo Ianu i meni, cijeli vatromet prštao je oko nas. Kada je iscrpljen zaspao promatrala sam njegove crte lica, njegovo mirno disanje i dalje naslonjena na njegova prsa. Ostalo nam je još par sati do večere sa Liamom i dr. Kinsayem, pa sam dohvatila mobitel namještajući budilicu.

Ovako sami i u tišini pomislilila sam da mi cijela vječnost promatanja Iana ne bi bila dovoljna. Takve misli su me plašile, što ako je ovo bio samo moment ludila, privlačnosti? Što ako nakon ovoga postane hladan? Da li ću to moći podnijeti?

Sada nije bilo vrijeme za razmišljanje o tome, pa sam odlučila otići odrijemati tih par sati do večere, lagano izvukavši se iz njegova zagrljaja, okrenula sam se na drugu stranu i zagrlila plahtu.

Odjednom Ianovo čvrsto tijelo privilo se uz mene i zagrlilo me snažnim rukama tako da su moja leđa bila prislonjena na njegova prsa, svoju glavu ušuškao je u moj vrat i pospano rekao.

-"nemoj bježati od mene, ovdje ti je mjesto."

Zagrlio me još jače uz sebe, poljubio u rame i opet čvrsto zaspao. Moji leptirići opet su se probudili, nada i sreća prostrujali su mojim tijelom te sam napokon mogla sam utonuti u san ali prije toga poljubila sam Ianove dlanove i zagrlila ih čvrsto uz svoje srce pa tiho šapnunula.

-"Da, ovdje mi je mjesto."

Veliko HVALA na 7k🥰
Xoxo🌌
V&M 💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now