...

3.3K 176 23
                                    

Nakon što je Ian preuzeo hranu, stavio ju je na mali stolić i rekao:

-"Opusti se, znam da nisi jela cijeli dan, navali."

Došla sam do njega, pogledala u hranu i primijetila Arizonin ledeni čaj od limuna koji stalno pijem na poslu. Uz Arizonu nalazio se veliki sočni cheeseburger, te su mi odmah počele curiti sline iz usta sjela sam na krevet, a Ian je sjeo uz mene i rekao:

-" Nadam se da ti se sviđa moj izbor, bio sam stvarno gladan, pa sam naručio dok si se ti tuširala."

Kimnula sam glavom i navalila na svoj cheeseburger, na što se on nasmijao.

Dok smo jeli vladala je tišina koju sam ja kao i uvijek odlučila prekinuti:

-"Vidim promislio si o svakoj sitnici i detalju." Pokazavši na ledeni čaj.

Pogledao je u Arizonu, pa u mene i sa izazivačkim tonom rekao:

-"Zbilja me ne čudi da ti je limun najdraži, ipak se stalno kiseliš."

Pogledala sam ga mrko, te se sjetila njegovih riječi i rekla:

-"Ne možete me iznervirati više nego što već jeste, gospodine De Loughtry"

Znala sam da ga nervira moje službeno obraćanje, te sam to vraški koristila kada me počeo provocirati. Na licu mu se skoro pa neprimjetno vidio iznervirani izraz lica. U tom trenu moj mobitel koji se nalazio između nas počeo je zvoniti, oboje smo se okrenuli prema njemu i ugledali ime Owen.

Nisam imala priliku, a Ian je već imao moj mobitel na svom uhu:

-"Što želiš?"

Rekao je to opasnim tonom koji do sada nisam još čula. Owenov odgovor nisam mogla čuti zato jer se Ian ustao i otišao na drugi kraj sobe, no po svemu sudeći nije bio dobar. Ian je povisio ton i poručio Owenu:

-" Ako još jednom čujem ili vidim da si uznemiravao Sky, vjeruj mi imati ćeš ozbiljnih problema samnom, a to zbilja ne želiš!"

Poklopivši slušalicu, snažnim korakom mi se približio, vratio mi mobitel i rekao:

"Ukoliko te još bude uznemiravao, reci mi. Ozbiljan sam Sky!"

...

Nakon što smo pojeli odlučili smo otići na spavanje jer nas ipak sutra čeka dugačak dan. U sobi je vladala sparina, pomislivši kako me Ian neće vidjeti skinula sam vestu jer ću i onako biti pod pokrivačem ispod kojeg se ne vidi ništa. Ian se smjestio na pod pa mi rekao sarkastičanim tonom:

"Udobne snove ti želim!"

Nisam ništa rekla na to, a njegovo komešanje nije mi dalo mira, ipak spavao je na tvrdom tlu želeći ugoditi meni. Okrenula sam se na drugu stranu pokušavajući ignorirati ga ali nakon par minuta san i dalje nije dolazio.

Ustala sam se u sjedeći položaj i pogledala u Iana koji je ležao na leđima sa rukama ispod glave. Približila sam se rubu kreveta i šapčući upitala:

-"Jesi budan?"

Ian je odmah otvorio oči i pogledao ravno u mene.

-"Razmišljala sam i zbilja ne želim da spavaš na tvrdom tlu. Krevet je dovoljno velik za oboje i oboje smo odrasli ljudi koji mogu spavati zajedno. Ali zapamti, nikome ni riječi o ovome!"

Dignuo se sa poda i još jednom upitao:

-"Jesi li sigurna?"

Potvrdno sam odgovorila i napravila mjesta za njega. On se tiho uvukao u krevet te sam ja brže bolje otišla na rub svoje strane kreveta, u strahu kako bi reagirala na njegov dodir. Znala sam da će ovo biti jedna duga, neispavana noć.

Moje komešanje očito je Iana držalo budnim, te je u jednome trenu stavio svoju veliku ruku na moj struk govoreći:

-"Nemoj biti nervozna, ako te činim nesigurnom, spavati ću na podu, nije mi problem."

Počeo se ustajat, te sam ga ja bez razmišljanja uhvatila za ruku.

-"Nemoj ići, ostani, samo sam malo nervozna."

Legao je natrag na krevet te svoje tijelo okrenuo prema meni, osjetila sam toplinu njegovih ruku iako me nisu dirale. Par minuta onako u tišini i mraku ležali smo nepomični gledavši jedno drugo u oči, koje su govorile puno više od svih izrečenih riječi ili djela. Nakon nekog vremena san je napokon bio blizu, no prije no što sam utonula u duboki san, osjetila sam lagani dodir njegovih prstiju na svojim obrazima.




Pozdrav ljudićii, prošlo je točno mjesec dana od kako smo objavili prolog naše priče, te samo u tom kratkom vremenu skupile smo više od 5k pregleda, preko 1000 voteova, a također naša priča je 3 u #love što je nevjerojatno. Vaša podrška puno nam znači. 💙🥰

XOXO
V&M🌠

Savršena tajnaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ