...

4.2K 168 15
                                    

Kada sam se približila njegovom uredu, vrata su već bila otvorena, provirivši glavom vidjela sam da mu je pogled spušten prema nalazima pacijenata.
Kako bi mu privukla pažnju, tiho sam se zakašljala. Na to je podigao pogled, spustio papire na stol, te se zavalio u svoju stolicu i rekao.

"Gospođice Sky, uđite i zatvorite vrata."

Zastao mi je dah, prišla sam stolici i sjela čekajući što će slijedeće reći.
Ian se ustao, i laganim korakom krenuo prema meni, kada sam ga krenula upitati što to radi, on me polako zaobišao i nagnuo se na stol ispred mene.

"Zadnjih par dana složit ćemo se nisu bili najuspješniji, vaše izbjegavanje je krajnje neprofesionalno, znate i sami da ćemo u budućnoati puno vremena provoditi radeći zajedno i zbog toga želim da riješimo naše nesuglasice, slažete li se samnom?"

Nije mi bilo drago priznati, no imao je pravo, izbjegavala sam ga kada god sam stigla. Možda je stvarno došlo vrijeme da krenemo ispočetka, činjenica je da vraćanje u prošlost neće ništa promjeniti, te moja ljutnja prema njemu ne radi nikakvo dobro.
Kada sam mu krenula odgovorit, po tko zna koji put me prekinuo.

"Većina doktora i pacijenata ove bolnice ima samo riječi hvale za vas, također istražio sam vaš uspjeh na fakultetu, te mogu reći biti najbolji student generacije dvije godine za redom nije mala stvar. Zbilja impresivno."

Nakon prvobitnog šoka, nisam bila sigurna da li sam ga dobro čula, jer to nije bila mala stvar. Čuti pohvalu od čovjeka koji mi je nedavno prijetio otkazom bila je neočekivana.
Još uvijek pod dojmom i sva zbunjena odgovorila sam.

"Drago mi je da ljudi cijene moj rad i trud, te da je moja ljubav prema medicini primjećena. Ipak ona mi je oduvijek na prvome mjestu i zato vam hvala."

Taman kada sam pomislila da gospodin umišljeni nije hladna srca, on je progovorio te je ponovno sve palo u vodu.

"Gospođice Sky, dopustite mi da dovršim. Nisam gotov." Nakon toga pogledom me odmjerio od glave do pete, ustao se sa stola pa potom krenuo prema prozoru koji je imao predivan pogled na Brooklynski most.
"Razmišljao sam i zaključio da bi mi dobro došla desna ruka, pošto vi imate najbolje rezultate u ovoj bolnici ne vidim bolju osobu od vas za tu poziciju, također tada mogu imati bliski uvid u to kako radite i kako se ponašate za vrijeme radnog vremena."

Nakon njegovih riječi mojim tijelom zavladala je nervoza, provoditi cijele dane sa novim šefom, koji nije imao najbolje mišljenje o meni postala je moja nova noćna mora.

"Sada možete ići, vidimo se sutra u 6 ispred sobe broj 101"

Odmah nakon toga, izašla sam iz Ianovog ureda. Kako ću ga uspjeti impresionirati to ni sama nisam znala.

Nakon završene smjene, našla sam se u Nolly-u sa Harper i Lucy. James je danas na spoju sa elegantnim i bogatim Alejandrom, koji ga je osvojio na prvi pogled tako da danas nismo blagoslovljeni njegovim prisustvom.

Otvorivši vrata Nolly-a ugledala sam Lucy i Harper kako sjede u društvu sa dvojicom zgodnih frajera. Izgledali su vrlo blisko te ne želeći biti treći kotač, kroz glavu mi je prošlo da je najbolje da se okrenem i odem, ali zastala kada sam začula sam svoje ime, no nije bilo izgovoreno od strane Lucy i Harper već sam se iznenadila kada sam ispred sebe ugledala Owena....

Xoxo
V&M💙

Savršena tajnaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora