ŠESTO POGLAVLJE

4.1K 157 15
                                    


Slijedećih par dana na poslu sa mojim novim šefom bilo je začuđujuće dobro, nismo se često svađali i poštovali smo međusobne privatne živote, moglo bi se reći da smo bili vrlo dobri suradnici i kolege.

Zajedno smo posao obavljali savršeno, toliko smo dobro surađivali da su nam u bolnici čak dodjelili nadimak "fantastičnog dua."

Ne kažem da je baš sve bilo odlično, ipak smo oboje tvrdoglavi i volimo biti u pravu, tako da je bilo prepiranja, ali na kraju jedno od nas je uvijek moralo popustiti.

Što se tiče mog "ljubavnog" života, Owen mi se počeo sviđati, ali još nisam točno sigurna na koji način
Nakon što mi je poslao buket cvijeća i porukicu gdje me pozvao na spoj, dogovorili smo se da ćemo se vidjeti danas.

Čuli smo se svakodnevno, preko poruka do kasnih noćnih sati, uvijek je bilo zanimljivo.
Owen mi se činio kao vrlo normalan, smiren i uspješan muškarac, naravno da ga moram još bolje upoznati ali mogu reći da sam za sada vrlo zadovoljna kuda ovo vodi. Možda je sreća ponovno pokucala na moja vrata, bilo je i vrijeme.

Inače u prijašnjim vezama bila sam tretirana vrlo loše. Dečki sa kojima sam hodala su me većinom varali, jedan od njih me jednom prilikom dok je bio pijan čak i udario, što je ostavilo vrlo trajne posljedice na mene.
Naravno bila sam mlada i naivna, ali ne i glupa da bi pristala ostati sa njima ili im praštala nevjeru. Tako da ova normalna komunikacija sa Owenom je meni bila nešto posve novo.

Smjena mi se bližila kraju pa sam odlučila pokucati sam na Ianova vrata i upitati ga da li mogu otići ranije s posla.

"Gospodine Ian, htjela sam vam javiti da sam završila sa svim pacijentima, te bi vas htjela zamoliti ako bih mogla danas otići malo ranije."

Na što se on zagledao u moje lice, pretpostavljam zbog toga što me nije navikao vidjeti našminkanu i odgovorio:

"Gospođice Sky danas ste obavili dobar posao tako da ste sada slobodni i vidimo se sutra."

Nisam bila sigurna, ali kao da sam vidjela tragove smiješka na njegovom licu. Zahvalila sam mu i zaputila se prema garderobi kako bi se presvukla u novu haljinu koju sam kupila samo za večerašnji spoj.

Kada sam izašla ispred bolnice osjetila sam svjež zrak i ugledala Owena kako naslonjen na zidić gleda u mobitel sa bombonjerom u ruci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kada sam izašla ispred bolnice osjetila sam svjež zrak i ugledala Owena kako naslonjen na zidić gleda u mobitel sa bombonjerom u ruci. Hodajući prema njemu podigao je glavu i uputio mi veliki smiješak. Kada sam se približila on me pozdravio kratkim poljubcem i upitao:

"Hoćemo li krenuti prema mom autu? Film nam počinje za trideset minuta."

Kimnula sam, uhvatila ga pod ruku i krenula hodati sa njim.

Došli smo do njegova Peugeota 206, te me on sa svojim tijelom naslonio na njega i počeo strastvenije ljubiti, da budem iskrena nisam se baš osjećala spremnom za javna izražavanja nježnosti, jer ipak moramo se još puno bolje upoznati, te sam ga kanila odgurnuti ali u tom trenu začuli smo glas mog šefa koji je prolazeći pokraj nas prokomentirao:

"Bilo bi pristojno da se ovakve stvari ne rade ispred radnog mjesta"

brzo sam se odmakla od Owena ali Ian nije zastao nego samo nastavio hodati do svog terenca.

Kada smo ušli u Owenov auto on je rekao:

"Šef ti je baš pravi seronja!"

osjećala sam se osramoćeno, ali sam imala potrebu da obranim Iana,

"Pa čuj, mislim da je bio u pravu, ipak ovo je moje radno mjesto i nije bilo nimalo profesionalno takvo nešto raditi tu gdje nas mogu vidjeti moji pacijenti i moji suradnici."

Owen je izgledao iziritirano tako da nismo progovorili ni jednu riječ dok nismo došli do kina.

Kada se parkirao izašao je iz auta i otvorio mi vrata:

" Oprosti Sky nisam trebao to napraviti, žao mi je ali nisam ti mogao odoljeti, izgledaš zapanjujuće sexy."

Zahvalila sam mu se ali osim zahvale nisam znala što reći jer, moji osjećaji za njega bili su daleko od onoga što je on htio, ali poslije tog komentara ostatak večeri prošao je dobro. Pogledali smo komediju na koju smo se dobro nasmijali, pa nakon toga otišli u slastičarnicu pojesti kolač te me je na kraju spoja dovezao doma gdje je inzistirao da me otprati do vrata, ali ovaj put nisam pristala na to, jer dok sam večer provodila s njim u glavi mi se vrtilo samo jedno ime koje nije bilo Owen...


Xoxo
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now