4.bölüm Yalnızlık

3.3K 397 549
                                    

Merhabalar

Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum.
Hadi gelin sizi satır aralarında bekliyorum.

Bölüm şarkısı
Emir Can iğrek /Beyaz

🌸
Pişmanlık;daha tokatı attığım ilk an da hissettiğim en yoğun duyguydu.Ben ona tokat atmıştım ama o olduğu yerde durmuş, öylece bana bakıyordu. Ne bir harekette bulunuyordu. Ne de başka bir eylemde.

Sınıfın ortasında durmuş öylece birbirimize bakıyorduk... Çocuğa galiba kal geldi...Yoksa niye böyle kazık yutmuş gibi karşımda sorutsun ki?

Tepki vermeyecek diye erken sevinmiştim. Adeta bir rüyadan uyanır gibi başını sallayıp kendine geldi. Kendine gelir gelmez de kolumdan tutup hızlı adımlarla beni de peşine katarak, sınıftan dışarı çıktık.

Keşke kendisine hiç gelmeseydi!

Merdivenleri hızlı hızlı iniyorduk..Önümüze gelene Allah ne verdiyse çarpıp geçiyorduk. Öfkeden,gözü dönmüştü .

Kazam mübarek olur. İnşallah.

En alttaki kata gelince durdu..burası, bodrum kat gibi bir yerdi.. iki tane de odası vardı. Sonumuz tozlu dumanlı bir yoldu. Bu yolun sonunda da beyaz ışığı göreceğiz herhalde.

Odanın birisinin kapısını açtı .Etrafa öylesine bir bakış attıktan sonra, beni içeri doğru savurdu. Bir iki sendelendikten sonra kendimi hızla toparlayıp, ondan tarafa döndüm..

inşallah bir gün sen de insanlıktan nasibini alırsın ne diyelim.

Bir iki dakika ona ters ters baktıktan sonra, "Sen ne yaptığını zannediyorsun ya?! " diye adete haykırdım.

"Dur, daha  hiçbir şey yapmadım ki!" diyerek, bana tepeden tepeden bakmaya başladı.

Gözün kör olsun senin emi.
Daha ne yapacaksan acaba?

"Zaten hiçbir şey de yapamazsın ki!"diyerek, diklenmeye başladım. Bir de hiçbir şey yapmadım demez mi? İnsanın böyle, tepesine tepesine sinir geliyor, sağdan sağdan.

"Vaov!Yürekte yemişiz?"dediğinde ise, O'na garip bir yaratıkmış gibi bakmaya başladım. Yani, buradan bakınca hafif bir şekilde, orangutanı anımsatmıyor da değil hani.

"Yürek sevmem."dedim. Benimle dalga geçerek yüzündeki acıyı bastırmaya çalışıyordu..Elim ağırdır. Maalesef paşam, sen o acıyı çekersin bir kaç gün.. Allah başka dertler çektirmesin.

"Ciğerimiz de kalmamıştır ama merak etme sen, biz seninle daha iştah açıcı şeyler yapacağız!" dedikten sonra  üzerime gelmeye başladı.

Kafayı sıyırmış bu ...Allah sağlık, sihhat versin, yazıkkk!!

O,üzerime doğru geliyordu fakat ben olduğum yerden, bir milim bile kıpırdamıyordum. Dibime kadar girip,Bana yine üstten üstten bakmaya başladı.. hepte bi üstünlük taslama derdindeyiz maşallah ama bizde de geri vites yok.. Onu ne yapacağız şimdi.

"Eee, şimdi ne yapıyoruz? "dedim ben de, kafamı kaldırıp O'nun yüzüne bakmaya başladım.Fakat ilk pes eden ben oldum. Kafamı geri önüme eğdim. Kafa tutalım tamam, ama  böyle dip dibe de hoş olmuyorki.

Yok ben yapamıyorum. O böyle dibime girmiş şekilde gözlerimin içine içine bakarken, ben yapamıyorum..kafamı kaldırıp onun yüzüne,gözlerine bakamıyorum.. Zaten olmaz, onunla şu an bulunduğumuz durum bile o kadar anormalken.. uygun bir şey değilken, burada durup onun gözlerine bakamamak normal bir şey olsa gerek, hem ben, hayatımda kaç defa bir erkekle böyle karşı karşıya kaldım ki ?Bir ,iki. Hiç ?Hiçti.

SEBEBİM AŞK (Tamamlandı)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ