probuzený EROS

127 8 4
                                    

Anna netrpělivě čekala na zpěváka. Umyla nádobí, které ve dřezu leželo už týden a snažila se celkově obytnou část svého bytu zkulturnit. Byl to jen rychlý povrchový úklid, protože Anna měla ve svém obydlí opravdu nepředstavitelný nepořádek, který by potřeboval k uklizení snad celý den plného nasazení, takže an, to, že se Till o 20 minut opozdil, dívce nijak moc nepomohlo. Dívat se na to ale už docela dalo, a o to fotografka také usilovala.

Když se ozval zvonek, dívka přešla odhodlaným krokem ke dveřím, nadechla se, vydechla, nasadila úsměv a otevřela. Už, už se chtěla nadechnout k pozdravu, ale muž, jehož měla sotva čas zahlédnout jí zacpal pusu svými ústy – začal ji vášnivě líbat. Anna byla naprosto mimo a než jí došlo, co se vůbec děje, dokázal zpěvák Annu zatlačit zpět do útrob jejího bytu a zavřít za sebou jednou nohou dveře. Dívka měla oči dokořán vykulené a stále nic nechápala a trvalo, než jí to došlo. To už ale mužovy rty sjížděly po jejím krku a ruce hladově hledaly zapínání podprsenky pod jejím tričkem. Jakmile si mladičká fotografka uvědomila, co to s ní Till provádí a měla volnou pusu, začala křičet a také se bránit, ale proti někomu, jako je Till Lindemann, neměla šanci. Dívka se vzpírala, bušila mu do zad, ale nic nepomáhalo.

„Ale no tak, kočičko, nevzpírej se. Uvolni se a bude se ti to líbit," pověděl s lišáckým úsměvem na tváři a ihned na to se zakousl do dívčina ušního lalůčku, jednou rukou jí silně mačkal zadek a druhou se snažil z ní odstranit vrchní díl oblečení. Bylo jednoznačně vidět, že v tomto je zpěvák profík, protože ani skrze fotografčino úsilí se z jeho sevření vymanit, mu vše šlo velmi hladce a rychle a navíc, útočil na slabiny dívčího těla. Moc dobře musel vědět, na co ženy a dívky kladně reagují, protože šel přímo za tím a ano, i na Annu to zabralo.

Po chvíli kopání, křičení a mlácení sebou ze strany na stranu se mu dívka poddala. Za prvé už neměla sílu vzdorovat, ale také jí došlo, jak moc se jí to, co muž dělal, líbilo. Ruce, nohy i hlavu uvolnila, takže jí všechny končetiny sjely na postel. Ležela bezvládně jako hadrový panák a v hlavě stejně tak neměla ani jedu jedinou myšlenku.

„Tak to má být, a teď si to hezky užiješ, ale taky trochu spolupracuj," zasmál se zpěvák hlubokým hlasem. Nutno říci, že nyní před ním ležela Anna už jen v kalhotkách, protože tento muž měl zkrátka mnoho zkušení a hodně hbité ruce.

Vzápětí se jí nečekaně zakousl do bradavky, a to nejspíš jen z toho důvodu, aby se přesvědčil, že dívka žije a líbí se jí to, což se samozřejmě potvrdilo. Fotografka hlasitě sykla a zaklonila hlavu, celým tělem jí totiž projela lehká bolest a vzrušení, které si nyní už chtěla jen naplno užít. Vždy si myslela, že sex nepotřebuje a byla to pravda, dokud neměla možnost jej s někým mít. Teď si ji ale ta možnost sama našla a ona byla naplněná vzrušení a neukojenou touhou a sexuální potřebou, kterou má každý člověk, že už nemohla ani myslet a jen si chtěla dojít pro ten pocit slasti a uspokojení.

Z ničeho nic, jako loutka, která obživla, se Anna posadila ruce obmotala Tillovi okolo krku, přičemž ho začala krutě a bezostyšně líbat. Muž jen polohlasně předl, jako velký kocour a do polibků se samolibě usmíval, protože podle všeho dosáhl toho, čeho chtěl. Anna spolupracovala, a to potřeboval vidět, nadvládu si však chtěl ponechat. Rázně ze sebe dívku strhnul a své rty přisál na její bradavku. Ona mu jen obmotala ruce okolo hlavy a slastně pootevřela ústa, ze kterých jí vycházely tiché vzdechy.

Zpěvák se poměrně dlouho věnoval fotografčiným ňadrům, přičemž občas jako by náhodou zabloudil prsty do její opravdu velmi vlhké tůňky, to Anna vždy ještě o trochu více zaklonila hlavu a přivřela oči.

Netrvalo dlouho a muž si již začal velice rychle rozepínat opasek, dívce jedním švihnutím ruky svléknul kalhotky a svou napjatou zbraň do ní rychle vsunul. Anna se prohnula v zádech až do neuvěřitelné polohy a z úst se jí vydral hlasitý vzdech. Víčka sevřela pevně k sobě a sténala do rytmu Tillova přirážení, jež bylo dosti nekompromisní, rychlé a hluboké.

Formy láskyWhere stories live. Discover now