42//FİNAL\\42

122 10 68
                                    

(Bu bölümü yazarken ağlayabilirim. Çünkü yazarken yaşıyordum. Size şerefim üzerine yemin ederim şu an gözlerim doldu. Abilerimi baz alarak böyle güzel bir eser çıkardığım için, siz okuyucularım gibi muhteşem insanları tanıdığım için kendimle gurur duyuyorum. Sürekli idoller fanlarını neden bu kadar seviyor ya derdim. Bu kitapta okuyucularımla tanışınca neden sevdiklerini anladım. Umarım o hissi siz de tadarsınız. Son bölüme geldik. Ayrılık sahnesindeyiz. Kendinize iyi bakın. Tekrar buluşmak üzere. Hoşçakalın... :') 👋)

Sabah yüzüme vuran ışıkla uyandım. Bugün işten izin almıştım. Mezunlar partisine gidecektim. Abim ile Tantan hala uyuyordu. Kalktım ve duşa girdim. Duştan çıkıp odama geri girdiğimde hala uyanmamışlardı. Ama komik olan bu değildi. Abim, Tantan'a sarılmıştı. Gülmemek için dudaklarımı sıkı sıkı bastırıp fotoğraflarını çektim. Aşırı komik bir manzaraydı. Ben odadan çıkıp kavhaltıyı hazırlarken Tantan arkamdan bana sarıldı. Birbirimize günaydın dileklerimizi sunduktan sonra ağzına bir kaç şey tıkıştırıp sandalyeye oturdu.

-Sevgilim. Gidip abimi kaldır. Bugün toplantısı var geç kalacak.

-Tamam. Dedikten sonra odama doğru yöneldi. Ben de kahvaltıyı hazırlamaya devam ettim.

Kim Tan'ın ağzından:
Sevgilimin verdiği emir ile Mingyu Hyung'u uyandırmaya gittim. Odaya girip yatağın başına gittim.

-Hyung...Mingyu hyung! Kalk...geç kalacaksın.

-Hyuuuunggg uyan. Hyung! Kaç kere bu şekilde seslensem de uyanmadı. Sonra hafifçe dürtmeye başladım.

-Mingyu hyuuung. Kalk kahvaltı yap da işe geç. Geç kalacaksın.

-Hyung geç kaldın kalk artık! Ne desem de kalkmıyordu. Nasıl uyandıracağımı şaşırmıştım. O sırada mutfaktan "NERDE KALDINIZ BEE?!" diye bağıran güzel sevgilimin sesini duydum. Hemen ardından odanın kapısını büyük bir gürültüyle açtı ve hızlıca yatağa yürüyüp Mingyu Hyung'un bacağına bir tane geçirdi ve yere düşen yadtığı almak için arkasını döndü.

-Kalk yemeğe gel!

Mingyu hyung:
-Tamam geliyorum! Dediğinde Yeri'de odadan çıkmıştı.

Bu taktik beni şoka uğratmıştı. İkisi de nazik ve kibar görünen insanlardı. Yani tamam sevgilim pek öyle değildi ama Mingyu hyung çok nazik görünüyordu. Bu yüzden ona kibar davranmaya çalışmıştım. Ama dayak yiyerek uyanmaya alışmıştı demek. Mingyu hyung da saçı başı dağınık vücudunu kaşıya kaşıya odadan çıkınca ben de ikisinin sevimliliğine gülüp odadan çıktım.

Kim Yeri'nin ağzından:
Hepimiz sonunda sofrada buluşunca kavhaltı da başlamıştı. Hızlı hızlı herkes kahvaltısını yaptıktan sonra abim yukarıya gidip hazırlanmış ve ardından şirkete geçmişti. Kim Tan'da yemeğini bitirdikten sonra işe geçmişti. Akşam beni alacaktı ve Mezunlar partisine gidecektik.

Tantan'ı da gönderdikten sonra mutfağa geçtim ve her şeyi temizleyip oradan çıktım. Böyle böyle tüm evi temizledikten sonra banyoya girdim. Yerde böcek vardı. Bir şekilde korka tırsa onu öldürdükten sonra aklıma Rowoon geldi. Sanırım onu çok incitmiştim. Bu şekilde düşünürken bir mesaj geldi. Telefonumu aynanın önünden alıp mesaja baktım.

Rowoon: Kim Yeri. Umarım iyisindir. Cumartesi günü düğünüm olacak. Senin de gelmeni çok isterim. Duyduğuma göre Tantan gelmiş. Tebrik ederim kankacığım XD

-Adres-

Mesajı kocaman bir gülümsemeyle okumuştum. Müsait olursam geleceğimi belirttiğim bir mesajı ona gönderdikten sonra banyoya gittim.

BİG BROTHERWhere stories live. Discover now