2

354 22 21
                                    

(Yeniden hello👋...Wonderland'ı sever misiniz? Hmmm...iyi dinlemeler💕)

Sabah, yarım yamalak uyusam da uykumu almış bir şekilde uyandım. Klasik bir şekilde hazırlandım yemeğimi yedim falan derken evden çıktım. Durağa yürüdüm ve tam durağa vardığım zaman otobüsün gelmesiyle ufak bir mutluluk duygusu hissettim. Otobüsün gelmesini beklemeden gelen otobüse bindim ve müziğimi açtım. Fazla sürmemişti yol. Erkenden varmıştım yine. Sınıfıma geçerken karşılaştığım arkadaşlarımı selamlayarak sınıfıma girdim. Min-jae yine erkenden gelmişti ve çantasını sınıfa bırakıp çıkmıştı. Büyük ihtimalle yine birine zorbalık yapıyordur. Ben de çantamı bırakıp kantine gittim. Sabahları temiz hava almadan yemek yiyemezdim. O yüzden her sabah okulda kahvaltı ediyordum. Okula gelene kadar tüm ciğerlerimin açıldığını hissediyordum. Yemeğimi alıp boş masa bulduğumda Soobin de yanımda belirmişti. Onun da yemek almasını bekleyip zaten daha öncesinden gözüme kestirdiğim boş masaya oturduk.

-Çok yakışıklı!
-Kim?
-Nakil alan çocuk!
-Gelmiş mi ki?
-Hayır önceden hissettim...
Birbirimize bu saçma sohbet yüzünden baktık ve yaklaşık on saniye bakışarak durduk. Sonra yemeğimden bir ısırık alıp "Nerede?" diye sordum.
-Öğretmenler odasında gördüm.
-Hangi sınıfa gidecekmiş?
-Mevcudu en az olan biz ve karşı sınıfız. İkimizden birine😕
-Olabilir...
Olabilir kelimesine verilecek bir cevap yoktu. Bu yüzden ikimiz de sustuk ve yemek yemeye başladık.

-YERİAAAAAAAHHH!!!

Okulda bir çok Yeri vardı ama beni de çağırıyor olabilirler diye arkamı dönüp onlara baktım. İdol kardeşi olduğum için bana bir farklı bakıyorlardı. Her neyse konumuz bu değil. Bana doğru koşan Sınıf 1-2'den Lee Shi-jin'di. Bana doğru koşuyordu ve adımı bağıra çağıra duyuruyordu. Yanıma gelince nefessiz nefessiz konuşmaya çalıştı ama yapamadı. Aldığım kolayı ona verip ağzını biraz ıslatmasını sağladım. Hiç bir şey dememiştim ve hala yüzüne bakıyordum.

-Güzel sanalar lisesinden gelen çocuk çok yakışıklıydı. Gidip onunla konuşsana. Biraz bilgi al.
-Neden? Siz konuşun işte. Belki de çocuğun sevgilisi vardır. Bulaşmayın. Zaten ya sizin ya bizim sınıfa gelecek. Her şekilde bilgi alacağız.
-Aaaaahhh lütfeeeeennn! Ya başka sınıftan bize aktarma yapıp onu başka sınıfa koyarlarsa.
-Shijin yapamam! Çocuk benim hakkımda ne düşünecek kim bilir. İlla ki kulağımıza bir şeyler gelecektir.
-Çok kötüsüüüünnn...lütfen diyorum lütfen. Beni kırmasana.
-Pfff tamam! Şu an nerede.
-Öğretmenler odasında!😳
Konumu alınca oraya doğru gittim. Eğer hayır diye üsteleseydim. Havalı olduğumdan başlayıp konuyu yine abime getireceklerdi. Pff aman ne hava! Koca dev...😔
Öğretmenler odasına vardığımda o da tam öğretmenler odasından çıktı. Onu tanımıştım çünkü farklı bir yüzdü. Ve uzun boylu aynı zamanda gerçekten gerçekten gerçekten yakışıklıydı! Tam yanımdan geçip gidecekken aklıma bana verilen görev geldi. O arkama geçtiği sırada ben de arkamı dönüp ona seslendim.

-Nakil öğrenci! Sesimi duyduğu zaman arkasını dönüp bana baktı. Dudaklarımı birbirine bastırıp hafifçe gülümsedim. Elimi sıkması için ona doğru uzattım.
-Sen gelmeden önce ünün geldi. Güzel sanatlardan geliyorsun değil mi?
-Hıhı...
-Güzel sanatlarda ne yapıyordun...yürüyelim. Diyerek koridoru gösterdim.
-Resim. Resim yapıyordum.
-Hmm ne güzel!
-Öyle. Artık gidebilir misin? Sınıfıma gideceğim...
Afallamıştım. Sohbet güzel gidiyordu. Birden bire bu kaba tavrı yüzünden utanmıştım. Başımı sallayıp uzaklaştım. Sonra kantine geri gittim. Kızlar ve bazı meraklı erkekler toplanmıştı.

-Ne öğrendin? Shijin nefes bile almıyordu.
-Gerçekten güzel sanatlardan geliyormuş ve resim çiziyormuş.
-Bu kadar mı? Bunları biz de biliyorduk...İsmi? İsmi ne?
-İsmini sormadım o yüzden o söylemeden siz bilmiyor gibi takılın. Yaka kartından baktım. Kim Tan...İsmi Kim Tan!

Soobin;
-Özür dilerim ama...ona göz koydum😅
-Boşuna koyma.
-Neden?
-Beni yanından kovdu. Yakışıklı olduğu kadar da kaba😕
-Kovdu mu? Seni mi? Cidden mi? Woaaaah!
-Ciddiyim. Neyse sınıflarımıza dağılalım. Ders başlayacak. Hepimiz toparlandık. Çöplerimi çöp kutusuna atarken zil çaldı. Hızla sınıfa vardık. Kim Tan...bizim sınıfta oturuyordu. Cidden bizim sınıfa mı gelmişti? Woaaaahhh!..

Yerime oturdum ve öğretmeni beklemeye başladım. Soobin de dün akşam dediğini yapıp kafasını masaya koydu. Uyuyacaktı. Kim Tan'a baktım. Bir kağıda bir şeyler çiziyordu...

-Merhaba gençler! Öğretmenin sesini duyunca başkanın aracılığıyla selam verdik. Öğretmen Kim Tan'a seslenip kendisini tanıtmasını söyledi.

-Hanggok Güzel Sanatlar Ve Sanat Bilgisi Lisesi'nden geliyorum. Adım Kim Tan! İyi anlaşalım =)
Kendini kısa bir şekilde tanıttıktan sonra yerine geri oturdu. Ve derse geçildi.

Kim Tan...Umarım hoş gelmişsindir😕

BİG BROTHEROnde histórias criam vida. Descubra agora