8

154 16 6
                                    

(Dağ dağa yaslanmış😍)

Serin havanın altında çimlerde biraz uzandıktan sonra eve geldik ve duş alıp uyumak için hazırlandık. Yatağıma girdiğimde telefon kontrolü için telefonu elime aldım. Kakaotalk'tan bildirim gelmişti.

+12*********: Selam!

Ben: Kimsiniz?

+12*********: Benim. Kim Tan...

Ben: Ow Tantan😊...
Seni kaydedeceğim.

(+12*********** adlı kişi "Tantan👀" olarak kaydedildi.)

Ben: Tamamdır.
Kaydettim.

Tantan👀: Teşekkür ederim...

Ben: Rica ederim.

Tantan👀: Numaram sende olsun diye mesaj atmıştım. İyi geceler.

Ben: Peki. Uyuyacaksan iyi geceler.

Diye son mesajımı attım. Görüldü bırakınca mesajıma telefonu yanıma atarcasına koydum.

*30 dakika sonra*
Bir o yana bir bu yana dön dön uyuyamadım...kalkıp evin içinde eğlenecek bir şeyler aramaya koyuldum. Odamdan çıkınca abimin odasından seslerin geldiğini duydum. Uyumamışsa onunla takılabilirdik. Odasına girdim masasındaydı ve sırtı kapıya dönüktü. Kulaklığı vardı. Onu korkutmak eğlenceli olabilirdi. Yanına yaklaşınca gerinirken beni fark etti. Yanlış görmediysem kötü şeyler izliyordu. Bilgisayarın ekranını kapatırken gördüğüm şeyle gözlerime inanamadım. Ben daha reşit olmamıştım. Hızlıca bilgisayarın ekranını kapatıp kulaklığı masaya attı ve kolumdan tutup beni odasından dışarı çıkardı. Kapıyı da arkasından kapatmıştı.

-Neden uyumadın sen? Ne yapıyorsun bu saatte ayakta?
-S-se-sen! Ne izl-ANNEEEEE AB-...bağırıp onu şikayet edecekken ağzımı kapatmıştı. Odalarımız karşıklıydı ve salona çıkıyordu. Biz de şu an tam da salonun köşesindeydik. Her neyse hala bir eliyle ağzımı kapalı tutuyordu.
-Ne izlemişim? Bir şey izlemedim! Dedikten sonra gözlerini kaçırıp dudaklarını bastırdı. Bu yalan söyleyen Mingyu'ydu. Elini ağzımdan ittirip "Yalan" dedim.
-Sapık!
-Ağzından çıkana dikkat et...dediği zaman korkudan ecel terleri döken Mingyu ve gördüğü tiksinç şey yüzünden ağzı kapatılmasıyla nefes nefese kalmış bir Ben, ortama sessizlik verdik. Sonra abim kocaman yutkunum tuttuğu omuzlarımı bıraktı ve dikleşti.

-Hiç bir şey görmedin tamam mı? Sır! Yoksa ben de kolunu ifşa ederim....
-Kabul! Ama benim olayım ifşa olursa...yine anneler beni koruyacak. Senin olayın ifşa olursa sen yanarsın. Bedevaya susmam!
-Ne?
-Karşılığını istiyorum!
-Ahhhh tamam tamam! Ne istiyorsun?
-Kredi kartını!
-Huh? Hayır!
-Kredi kartını vermezsem anneya söylerim.
-Pffff tamam! Dedi ve odasına gitti. Arkasından gittim. Cüzdanından kartını çıkarıp bana uzattı. Yüzümde güller açmıştı. Yarın tatildi, abimin kartı bendeydi...firar edecektim.
-Bak...limitini doldurma! Maaşımın yatmasına daha var. Söz ver. Annelere söylemeyeceksin! Dediğde parmağımı parmağına kenetleyip söz verdim. Odama gidip uyudum...

BİG BROTHERWhere stories live. Discover now